Érdekes,hogy minden ami nem megerőszakolás meg lefejezés az nem pálya az iszlámnak...soadroli írta:Gyász: „Az Iszlám Állam gyűlöli a labdarúgást”
Spanyol bajnokság
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Spanyol bajnokság
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én gratulálok Crnek a 6ik 50+ gólos szezonjához
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gratulálok ZZ-nek elsősorban és a csapatnak, hatalmas hajrát produkáltak.
Perez és Benitez, szép volt, bravó.
Általában a sportszerűség híve vagyok, de ennek a piroslapokkal és tizikkel megtámogatott Barcának most nem tudok gratulálni, majd talán később. Se.
Perez és Benitez, szép volt, bravó.
Általában a sportszerűség híve vagyok, de ennek a piroslapokkal és tizikkel megtámogatott Barcának most nem tudok gratulálni, majd talán később. Se.
Nem illik.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Megnyerték. Bumm. Nem meglepetés. Ilyen szezon után tényleg csoda,hogy ma volt még esélyünk.
De még mindig nevetséges amit az elmúlt lassan évtizedben csinálunk a ligában. Sőt..
Már megint itt van valami szánalmas barcás? Ez a legszebb az egészben, ahelyett,hogy saját fórumon ünnepelné az övéivel a bajnokságot ide jön és beköpköd. Taps neked barátom. Jaj de szép lesz két hét múlva zsebben az undecimával gondolni ezekre a verebekre.
De még mindig nevetséges amit az elmúlt lassan évtizedben csinálunk a ligában. Sőt..
Már megint itt van valami szánalmas barcás? Ez a legszebb az egészben, ahelyett,hogy saját fórumon ünnepelné az övéivel a bajnokságot ide jön és beköpköd. Taps neked barátom. Jaj de szép lesz két hét múlva zsebben az undecimával gondolni ezekre a verebekre.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Én jovore elviselnek egy bajnoki cimet...4eve nem nyertük meg plusz növelni kell az elonyt osszetettben.
Ideje véget vetni ennek a szarsagnak...és nekunk uralni a ligat 3-4evig.
Zizou nyaron tudja alkitani a keretet ahogy szeretne plusz egy jó előszezonnal már jobban indulunk mint idén.
Ideje véget vetni ennek a szarsagnak...és nekunk uralni a ligat 3-4evig.
Zizou nyaron tudja alkitani a keretet ahogy szeretne plusz egy jó előszezonnal már jobban indulunk mint idén.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Én szezon előtt is aláírtam volna, hogy csak egy kupát nyerünk, de az a BL. Most sem érdekel más. Ez a Real Madrid!
Tényleg le a kalappal, nem mindennapi menetelés volt ez. Ráadásul az utolsó fordulóig izgalmassá tettük a bajnokságot, de sajnos várható volt, hogy a Barca már nem fog botlani.
Szép volt srácok!
Már csak a Bl-t kell behúzni.
Szép volt srácok!
Már csak a Bl-t kell behúzni.
- dzsi91
Hatalmas respekt az egész brigádnak Zidane-tól egészen Casilla-ig.Nagyot hajráztak.12 győzelem zsinorban.Mindent megtettek.
Sajnos nem a saját kezünkben voltak a dolgok.A 11ik viszont igen, azt be kell húzni.Van 2 hetünk.
Sajnos nem a saját kezünkben voltak a dolgok.A 11ik viszont igen, azt be kell húzni.Van 2 hetünk.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Vártunk...kár hogy ilyen gyorsan menned is kell.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ziro4vr
Én James te Danilo, passzolna is a saját pályafutásunkhoz azt hiszem.nmate írta:Addig találd ki, hogy James vagy Danilo mezt kéred.
Amúgy jah, eléggé felfoghatatlan lenne izé lesz majd mikor behúzzuk.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem a saját kezunkben van a sorsunk.Nyerni kell,aztán majd meglátjuk.
28.-án...akkor nincs mese
28.-án...akkor nincs mese
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ateeemadrid
Fura az egész, annyira régóta belenyugodtam már, hogy esélytelenek vagyunk a bajnokságra, hogy ha esetleg megnyernék fel sem tudnám fogni. Mondjuk persze még most sincs túl nagy esélyünk.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Addig találd ki, hogy James vagy Danilo mezt kéred.
- ziro4vr
Nálad Brazília is 6x világbajnok volt két éve ilyenkor. Ne negatívkodj, behúzzuk.hehe írta:sztem a barca lesz.ziro4vr írta:4 óra múlva bajnokok leszünk.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Hát gondolom katalánéknál biztos van valami szervezkedés....
- dzsi91
Ezt énse értem,hogy miféle ünneplést akarnak nézni.BBeno írta:biztos nagy ünneplések lesznek a granada vagy a depor otthonában. nem az hogy kapcsolják be a locsolókat és mehet mindenki haza gyorsan... mit akarnak a meccs után kapcsolni?
biztos nagy ünneplések lesznek a granada vagy a depor otthonában. nem az hogy kapcsolják be a locsolókat és mehet mindenki haza gyorsan... mit akarnak a meccs után kapcsolni?