Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
Suits s03e03
Ez a Katrina mekkora ribanc
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Littet még jobban sajnálom, ennél rosszabb már csak Jessica lehetne.
Ez a Stephen Huntley viszont kellett. Laza, de erős.. Harvey felkötheti a gatyót. Bár ha ráhajt Donnára, őt is utálni fogom
Ez a Katrina mekkora ribanc
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Littet még jobban sajnálom, ennél rosszabb már csak Jessica lehetne.
Ez a Stephen Huntley viszont kellett. Laza, de erős.. Harvey felkötheti a gatyót. Bár ha ráhajt Donnára, őt is utálni fogom
- flori
nekem ezt honnan kellett volna tudnom?S01-el kell kezdeni ez 13 rész, aztán előzménysori, ezután s02-s03.
magyarul akkor kihagytam egy évadot és úgy kezdtem el a másodikat?
jóóó
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!most hogy van ez a spartacus?
letöltöttem az első évadot,csodálkoztam is hogy csak 6 rész van benne...
végig néztem,közben lejött a második évad és elkezdtem nézni.mondom jólvan,semmi lezárás vagy valami,hanem spartacus már ott ölte a népet.kb 5 résznél leesett,hogy valami nem stimmel és utána olvasta,hogy 13 részes ez a szar
elkezdtem nézni a s01e07-et,de ott már azonnal spartacus is megjelenik..én vagyok csak ilyen balfsz vagy tényleg csak igy betoppan és semmi előzménye nincs?
Te egy igazi top balfasz vagy.
Leszedted az előzményévadot, ami 6 részes.
Ebben nincsen Spartacus.
Aztán lekaptad a s01-et, amit elkezdtél nézni a 7. résztől, ha jól értelmezem, közben meg meglepődsz, hogy hirtelen feltűnik benne.
S01-el kell kezdeni ez 13 rész, aztán előzménysori, ezután s02-s03.
végig néztem,közben lejött a második évad és elkezdtem nézni.mondom jólvan,semmi lezárás vagy valami,hanem spartacus már ott ölte a népet.kb 5 résznél leesett,hogy valami nem stimmel és utána olvasta,hogy 13 részes ez a szar
elkezdtem nézni a s01e07-et,de ott már azonnal spartacus is megjelenik..én vagyok csak ilyen balfsz vagy tényleg csak igy betoppan és semmi előzménye nincs?
Te egy igazi top balfasz vagy.
Leszedted az előzményévadot, ami 6 részes.
Ebben nincsen Spartacus.
Aztán lekaptad a s01-et, amit elkezdtél nézni a 7. résztől, ha jól értelmezem, közben meg meglepődsz, hogy hirtelen feltűnik benne.
S01-el kell kezdeni ez 13 rész, aztán előzménysori, ezután s02-s03.
- flori
most hogy van ez a spartacus?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Dexter S8E05
Nekem eddig nem tetszett ez utolsó évad, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!most, hogy lezárták ezt a szálat, talán nyitnak egy izgalmasabb jobb, tényleg végső történetet... Mert szerintem mint záró évad eddig nem volt túl frankó... Remélem, hogy az új történések visznek a sorozatba egy utolsó jó szálat, nagyon kíváncsi vagyok, hogyan zárják le Dexter barátunk életét... Biztos ezzel a Vogellel lesz még valami a továbbiakban is, de most túl nagy a béke mindenhol, nagyok kíváncsi vagyok. Én sosem nézem meg az előzeteseket mert már az is nagy spoiler.
Most értelek be titeket, pont a záró részekre, innentől minden héten csak egy Dexter... de rossz lesz.
Nekem eddig nem tetszett ez utolsó évad, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!most, hogy lezárták ezt a szálat, talán nyitnak egy izgalmasabb jobb, tényleg végső történetet... Mert szerintem mint záró évad eddig nem volt túl frankó... Remélem, hogy az új történések visznek a sorozatba egy utolsó jó szálat, nagyon kíváncsi vagyok, hogyan zárják le Dexter barátunk életét... Biztos ezzel a Vogellel lesz még valami a továbbiakban is, de most túl nagy a béke mindenhol, nagyok kíváncsi vagyok. Én sosem nézem meg az előzeteseket mert már az is nagy spoiler.
Most értelek be titeket, pont a záró részekre, innentől minden héten csak egy Dexter... de rossz lesz.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
nekem is tetszett, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!érdekes ötlet volt szinte így "félbevágni" az évadot.Anyaka írta:Jó volt ez a Dexter rész. Kíváncsi vagyok milyen irányba megy tovább. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Családi vállalkozás lesz talán? Érdekes lenne.
a promoban amúgy sok dolog kiderül, nekem tetszik ez a szál, amin a promo alapján elindulnak
más:
Star Wars vs Game of Thrones
hát azért vannak benne komoly képek..
I got my hand cut off....
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Jó volt ez a Dexter rész. Kíváncsi vagyok milyen irányba megy tovább. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Családi vállalkozás lesz talán? Érdekes lenne.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na végre valahára pénteken elkezdtem a Dextert, most kezdem mindjárt a 8. részt. Egyre jobban kezdek rákattanni, szerintem a 8. évad végét már veletek együtt fogom nézni
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Suits 3. évad 2. rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kicsit sajnálom Littet
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kicsit sajnálom Littet
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Befejeztem a Dexter 7. évadját... érdekes, nekem a 6. és 7. a kedvencem.
Várom a 8. részeit, csak kár, hogy már csak heti 1 lesz...
Várom a 8. részeit, csak kár, hogy már csak heti 1 lesz...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Dex S08E04
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyre jobb lesz és még csak 4 rész ment le, a vége nagyon odacsapott, de jobban ütnének a részek, ha a végén nem lenne mindig kedvcsináló a következőhöz. A mostanit meg se nézte már. Debrában már éreztem egy kis őrültséget, mikor Quinnel beszélt, de azért ez nagy volt. A nyanyának csak igaza lett. De vajon igaza lesz-e Dexterrel kapcsolatban is?
MASUKA MEG A LÁNYA...OMFG!!44444NÉGY4!!!!44
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyre jobb lesz és még csak 4 rész ment le, a vége nagyon odacsapott, de jobban ütnének a részek, ha a végén nem lenne mindig kedvcsináló a következőhöz. A mostanit meg se nézte már. Debrában már éreztem egy kis őrültséget, mikor Quinnel beszélt, de azért ez nagy volt. A nyanyának csak igaza lett. De vajon igaza lesz-e Dexterrel kapcsolatban is?
MASUKA MEG A LÁNYA...OMFG!!44444NÉGY4!!!!44
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Dexter
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Úristen! Ez valami fenomenális rész volt.. a végén meg a csavar.. Marky-val egyet értek, Jennifer Carpenter nagyon jó színésznővé vált... Idáig ez a legjobb évad, remélem megmarad ez a szint az utolsó másodpercig..
Kár , hogy befejeződik ; hiányozni fog nagyon a sorozat
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Úristen! Ez valami fenomenális rész volt.. a végén meg a csavar.. Marky-val egyet értek, Jennifer Carpenter nagyon jó színésznővé vált... Idáig ez a legjobb évad, remélem megmarad ez a szint az utolsó másodpercig..
Kár , hogy befejeződik ; hiányozni fog nagyon a sorozat
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
válasz:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!leonard megváltozik penny után, már nem az a kis gyík, bár a haverjai is változnak. még sheldon is a maga módján
big bang theory-t
Sheldon, az a faszi valami hatalmas.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy csak nekem válik unszimpatikussá Leonard Hofstadter mikor összejön Pennyvel?Az első évadba tűrhető volt,de utána nagyon nem tetszettek a beszólogatásai...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
akkor le is toltom azonnal. Kozbe meg ujrakezdtem a big bang theory-t. hat... Valami brutal jo az elso evad
Multkor meg vonaton az egyik haverommal a himym harmadik evadjabol neztunk par reszt, ott is eg es fold a kulonbseg az uj reszekhez kepest
Multkor meg vonaton az egyik haverommal a himym harmadik evadjabol neztunk par reszt, ott is eg es fold a kulonbseg az uj reszekhez kepest
- chosenone46
hatalmas sorozat rohadtjó karakterekkel, színészekkel. mindenféleképp érdemes elkezdeni.h3x0r írta:A Suits-rol mi a velemenyetek? Erdemes elkezdeni?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
nem kérdés!h3x0r írta:A Suits-rol mi a velemenyetek? Erdemes elkezdeni?
tick. tick. tick.
- h3x0r
A Suits-rol mi a velemenyetek? Erdemes elkezdeni?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
dexter
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon nagy rész volt. jennifer carpenter hatalmas színész lett így az évek alatt, kegyetlenül át tudja élni a szerepeit.
dexter pedig enyhén begőzölt ettől a kis páros öngyilkossági kísérlettől a beharangozó alapján, remélem elkattan majd valami az agyában.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon nagy rész volt. jennifer carpenter hatalmas színész lett így az évek alatt, kegyetlenül át tudja élni a szerepeit.
dexter pedig enyhén begőzölt ettől a kis páros öngyilkossági kísérlettől a beharangozó alapján, remélem elkattan majd valami az agyában.