OFF
Re: OFF
Pedig én rád nyomtam a szezon csalódásánál, nem tudom az hova tűnt.
az élet nagy problémái...Géci írta:Annyira kivan a f szom, hogy akármerre megyek boltba, minden fele barca táska meg ágyhuzat meg minden sz r, de Realost nem találok sehol. Annyira felcsesz már, hogy hihetetlen
joabulicsak
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Annyira kivan a f szom, hogy akármerre megyek boltba, minden fele barca táska meg ágyhuzat meg minden sz r, de Realost nem találok sehol. Annyira felcsesz már, hogy hihetetlen
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ha már voltál közép felsőfok körüli szinten, jobban jársz, ha filmeket, sorozatokat nézel. a passzív tanulás többet ad, mint holmi összedobott tankönyv ilyenkor már.h3x0r írta:Az utobbi 1.5-2 evben elegge elhanyagoltam az angol tanulast, mar a sorozatokat is magyarul vagy angol helyett magyar felirattal nezem, szoval ugy gondoltam, hogy ha mar ugyis vakaciom van, jo lenne napi egy orat angol tanulasra szanjak. nc*re-rol tudtok ajanlani olyan tankonyvet amit erdemes lenne kiprobaljak?
Virtual Barber Shop (Audio...use headphones, close ur eyes)
nagyon durva bakker, szem becsuk és hallgassátok meg
nincs fejhallgatóm, azzal biztos jobban adja, de a Sennheiser CX400 II fülesemmel is bakker sokszor olyan volt, mintha itt lenne mellettem meg egy légtérben velem
nagyon durva bakker, szem becsuk és hallgassátok meg
nincs fejhallgatóm, azzal biztos jobban adja, de a Sennheiser CX400 II fülesemmel is bakker sokszor olyan volt, mintha itt lenne mellettem meg egy légtérben velem
Legyetek szívesek a továbbiakban ebben a topikban folytatni. Köszönöm.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
ferni írta:de sajnos ilyen hülyék voltak, nem lehetett volna használt játék, 24 óránként kellett volna bejelentkezni, kötelező "kémkamera" a szobádban, az általad említett dolog stb.... és ezt ők teljesen komolyan gondolták... ok, hogy eltörölték, mert rá voltak kényszerítve, mert a a konkurencia (Sony) pöppet felhasználó- és pénztárcabarátabb konzolt hozott össze, de én biztos nem vennék ilyenektől konzolt, akik ezt leakarták gyömöszölni az ember torkán, mert ők ezt megakarták csinálni és csak a Sonynak hála, hogy nem ez lett, mert náluk nem gurult el a gyógyszer...BH710 írta:Ilyet olvastam én is, aztán eltörölték. Nem hülyék a Microsoftnál, h egy ilyen húzással tököndöfik magukat
de a konzolvilágtól szépen elkanyarodtunk, ennek már a Konzolok topikban lenne a helye
Írok PÜ-t inkább
de sajnos ilyen hülyék voltak, nem lehetett volna használt játék, 24 óránként kellett volna bejelentkezni, kötelező "kémkamera" a szobádban, az általad említett dolog stb.... és ezt ők teljesen komolyan gondolták... ok, hogy eltörölték, mert rá voltak kényszerítve, mert a a konkurencia (Sony) pöppet felhasználó- és pénztárcabarátabb konzolt hozott össze, de én biztos nem vennék ilyenektől konzolt, akik ezt leakarták gyömöszölni az ember torkán, mert ők ezt megakarták csinálni és csak a Sonynak hála, hogy nem ez lett, mert náluk nem gurult el a gyógyszer...BH710 írta:Ilyet olvastam én is, aztán eltörölték. Nem hülyék a Microsoftnál, h egy ilyen húzással tököndöfik magukat
de a konzolvilágtól szépen elkanyarodtunk, ennek már a Konzolok topikban lenne a helye
Nekem is boxom van de nem véletlen vamnak olyan szavazások hogy 97% ps-t venne elötte szerontem tényleg olvass róla egy kicsit hátha elmegy tőle a kedved :d de végülis te tudod
Én olyat is olvastam hogy itthon nem is lesz live meg a játékokat csak ott lehez megvenni ahol lesz live stb
Én olyat is olvastam hogy itthon nem is lesz live meg a játékokat csak ott lehez megvenni ahol lesz live stb
Szerintem xbox one-t ne vegyél, ha akarsz next gem-t akkor ps a nyerő érveket most nen akarok írni de keress rá google-n véleményekre stb
- h3x0r
Az utobbi 1.5-2 evben elegge elhanyagoltam az angol tanulast, mar a sorozatokat is magyarul vagy angol helyett magyar felirattal nezem, szoval ugy gondoltam, hogy ha mar ugyis vakaciom van, jo lenne napi egy orat angol tanulasra szanjak. nc*re-rol tudtok ajanlani olyan tankonyvet amit erdemes lenne kiprobaljak?
- realbence
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, C.Ronaldo, Marcelo, Guti,
Nekem a konzolvilágtól van a ps3-mam, plusz két játékot vettem eddig tőlük. Abból az egyik volt előrendelés és ahogy alattam is írják, már a hivatalos megjelenés előtt 1 nappal ki is hozták nekem. Ráadásul kaptam hozzá posztert, pólót, karkötőt meg még dlc-t is szóval teljes mértékben meg voltam elégedve velükBH710 írta:Valaki rendelt már konzolvilágról? Megakarom vásárolni a GTA 5-öt, előrendelés van, ez hogy működik náluk?
előre is köszi
Ja és előrendelésnél ingyen házhozszállítás is jár, mondjuk ez a legtöbb helyen így van :Đ
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Konzolvilágtól rendeltem elő Fifa 12-t és 13-t plusz a Fifa Streetet és mindig időben megérkezett. Sőt volt, hogy megjelenés előtt 1-2 nappal már megkaptam. Szóval korrektek nagyon.
én most a konzolokszervize.hu-tól rendelek, platinumshop se rossz, de velük nem vagyok teljes mértékben megelégedve.BH710 írta:Valaki rendelt már konzolvilágról? Megakarom vásárolni a GTA 5-öt, előrendelés van, ez hogy működik náluk?
előre is köszi
ameddig semmi negatív nem ér a konzolokszerzize részéről, addig tőlük rendelek.
de a kérdésedre válaszolva konzolvilágról én idáig jókat hallottam, jelenleg ők a 3.-ak a listámon
úgy működik, hogy előrendeled és amikor megjelenik a játék kiküldik,
a konzolokszervizénél is 14500 DLC-vel és még egy poszter is jár hozzá, itt is ingyenes a házhoz szállítás és még egy 1000Ftos kupon a következő vásárlásodhoz.
Milyen "készülékre" kell a GTA majd?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2013. július 22., hétfő 20:34-kor.