https://youtu.be/eHH-fseKtkESüti írta:Mivel egyszer régen volt ez (Legyél Benítez) ezért ide teszem.
Valamiért nálunk ez sose szólt...
De ez biztos szólt nálunk is
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 17., kedd 13:30
https://youtu.be/eHH-fseKtkESüti írta:Mivel egyszer régen volt ez (Legyél Benítez) ezért ide teszem.
Valamiért nálunk ez sose szólt...
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 17., kedd 13:19
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. május 14., szombat 21:55
Ja...offos volt ez a szezonja, végig sérült szinte. Én örülnék, ha ő lenne a backup, én bírom a játékát.ferni írta:Vki kell Marcelo mögé, persze Nacho szépen megoldja, de ha történik vmi, azêrt nem nêzegetném szívesen Nachot ott hónapokig.Navamiro írta:Coentrao nyáron visszatér?
Coentrao még csak 28 éves és ha Zidane akar egy balhàtvédet és nem tudnak kit igazolni sztem benne van hogy visszajön, róla legalább tudjuk, hogy képes hozni egy Real szintet.
Már amikor bevethető
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 14., szombat 21:52
Vki kell Marcelo mögé, persze Nacho szépen megoldja, de ha történik vmi, azêrt nem nêzegetném szívesen Nachot ott hónapokig.Navamiro írta:Coentrao nyáron visszatér?
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. május 14., szombat 21:48
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. május 12., csütörtök 19:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 12., csütörtök 19:13
Hát már Hamesztol azèrt csak gyorsabbhanem hogy mennyire passzolna a spanyol fociba az ő kicsit lassabb stílusa.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 12., csütörtök 19:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 12., csütörtök 18:58
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 12., csütörtök 18:53
Gyönyörű.Veidt írta:En inkabb Pogba partjan allok, ha igazolunk a kozeppalyara. Tudom, csak egy video, de szerintem erdemes megnezni. https://www.youtube.com/watch?v=EEQiRgW85RY
Akit meg szivesen megneznek az Nainggolan, de o valoszinuleg nem lenne eleg jo.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 12., csütörtök 18:50
Lebutitott Vidal.Akit meg szivesen megneznek az Nainggolan, de o valoszinuleg nem lenne eleg jo.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 12., csütörtök 18:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 12., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 12., csütörtök 17:27
Èn is erre gondoltam.Meg arra hogy ha esetleg futna egy jo szezont a realba,hogy tudná ezt fejben a helyèn kezelni.De mindez csak feltètelezès.Eddig sztm is korrektul viselkedik.Nala szerintem inkabb a palyan van meg ez a lazasag még...tud flegmulni. De ezt.majd kinovi.
Semmit nem jelent.Az enyèm is az.Furcsa a haja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 12., csütörtök 16:25
Furcsa a haja.csabi* írta:egyébként pogba miért lenne nehezen kezelhető? volt már konkrétan olyan eset, hogy igazi faszságot csinált?
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 12., csütörtök 16:19
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 12., csütörtök 16:01
Nem tudok rola.csabi* írta:egyébként pogba miért lenne nehezen kezelhető? volt már konkrétan olyan eset, hogy igazi faszságot csinált?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. május 12., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 12., csütörtök 15:35
Pont attol tartok hogy majd egybol megy neki azután meg elszáll az agya.Persze ZZ majd kezelèsbe vennè.Na mindegy,nem sok esèlyt látok rá az idèn,ugy hogy mindegy is.Zizou majd ápolgatja a lelkét...de az aki már ilyen szintre eljutott szerintem megszokta hogy nagy az elvárás a teljesitménye miatt gondolok itt a valogatottra is.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 12., csütörtök 15:07
Zizou majd ápolgatja a lelkét...de az aki már ilyen szintre eljutott szerintem megszokta hogy nagy az elvárás a teljesitménye miatt gondolok itt a valogatottra is.morientes írta:Hamesz nálam sem kèpezi vita tárgyát.50 èvet elkèsett,az o stilusa akkor volt nyero.A franciával vagyok kicsit mèg mindig ingadozó,nem a tudása,inkább hogy mennyire birná el fejben a fehèr mezt.Nálam fél éve beérett a James-Pogba csere.
Jelenlévő fórumozók: 175 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem