Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ez a vérbosszú egy ilyen érzelmes csapatnál mint az Atletico nem biztos,hogy jól sül el.
Meglepve meg szerintem senki se lenne ha kikapnánk inkább csak letörve
Meglepve meg szerintem senki se lenne ha kikapnánk inkább csak letörve
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
minden döntőt megnyertünk, a legutóbbit hatalmas mákkal.Csabi írta:senkit nem fog érdekelni a statisztika ha 14 nap múlva mi nyerünk.
csak egy statisztika lesz: 11
most vérbosszút forraló, minden eddiginél erősebb atma ellen kell, akik ellen eleve nem tudunk igazán játszani, mert nem hagyják, mert fizikálisak, mi meg focizni akarunk, de megölik.
nem lennék meglepve, ha kikapnánk a döntőben, nem lehet a végtelenségig húzni a szerencsénket.
és engem igenis idegesít, hogy buktuk a ligát, mert éveken át újra és újra és újra elpusztíthattuk volna a barcát a focijával, felfogásával, mindenével együtt, de mindig visszaengedtük őket, akármekkora repedés is volt a szélvédőjükön.
igazi balfasz csapat ez a real madrid, mindig egy hajszál hiányzik, de fejben kevés a banda.
egy béell és egy bajnokság az elmúlt x sok évben.
kurvakevés.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ja és attól meg bőven nem kell tartani,hogy ránk másznak a liga címekkel,majd jön nekünk is egy jó 10 év amikor 5-6ot behúzunk... Ez most ilyen,most a bl-ben alkothatunk nagyokat.
Odakell pörkölni milánóban azt a kutyát nemérdekli,hogy buktuk a ligát.
Odakell pörkölni milánóban azt a kutyát nemérdekli,hogy buktuk a ligát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
Dehogynincs csak sok az fgy-ség.Ez a mag ami eggyüt van már jó pár éve bőven az és egy korszakos Madrid lesz belőlük,ha behúzzák a másodikat Milánóban.petiamadridista írta: De nekünk nincs ilyen aranygenerációnk már Raúlék óta, ez a baj.
Na majd talán Zizouval.
Bajnokság rendszeresen 1-2 ponton megy el, itt az van,hogy kurva erősek vagyunk csak mindig van valami banánhéj.Persze a címek a barcánál landoltak, de ők 91 pontot gyüjtöttek mi 90et...hatalmas különbség.
1 meccset kérek még a srácoktól 28ikán,ha az megvan én elégedett leszek ezzel a generációval.Akkor is ha több bajnoki cím volt bennük,2 bl győzelem egy maggal az mindig korszakos.
Bajnokság meg fasza meg minden,de nekem valahogy nem okozott akkora eufóriát pl a 2008as menetelésünk közben a bl elődöntőt meg semlegesként néztük.
Szeretem a bajnoki címeket,de ha minden év elején orrom elé dugnának egy papírt,hogy bl döntő vagy bajnoki cím gondolkodás nélkül az elsőt választanám.És leszarom,hogy ki szerint melyik az igazságos, a bl az bl és én belevagyok buzulva.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
senkit nem fog érdekelni a statisztika ha 14 nap múlva mi nyerünk.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
danielalvesnek meg 30 felnőtt trófeája van, amivel már pelé előtt a legtöbb a brazilok közül.Kercsó írta:Statisztika: Messinek egyedül több bajnoki trófeája van, mint a Real Madridnak összesen 1990 óta.
nájsz.....
#FueraFlorentino
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
90től..
hát igen borzalmasat hozzunk azóta a ligában.
1990-et is beleszámítva van 8 címe a Madridnak, a Barcanak meg 14.
le vagyunk maradva.
Főleg azok fájnak amiket nyerni kellett volna.
2004, 2014, 2015.
az a 3 fájt. A többi nem igazán.
Persze nagyon jó lenne gyorsan egalizálni a Barcát, legalább erre az évtizedre tekintve ahol 2010el együtt már 4-1 re égünk
Jó lenne legalább 4-3ra hozni a következő 2 év után, és máris nem néz ki olyan sz.rul.
A BL-ben meg 5-4 oda 1990től.
ami 2 hét múlva 5-5 lehet.
Ja és a Barcanak ez az 5 az összes BL címe.
Egy nagyobb aranygeneráció simán fordíthatná ezeket a számokat, ha a 90től nézve bajnoki címeket nem is, de simán beállhatnak egy örökmérleget tekintve meglehetősen (korábbiakra jellemező) nagy differencia.
De nekünk nincs ilyen aranygenerációnk már Raúlék óta, ez a baj.
Na majd talán Zizouval.
hát igen borzalmasat hozzunk azóta a ligában.
1990-et is beleszámítva van 8 címe a Madridnak, a Barcanak meg 14.
le vagyunk maradva.
Főleg azok fájnak amiket nyerni kellett volna.
2004, 2014, 2015.
az a 3 fájt. A többi nem igazán.
Persze nagyon jó lenne gyorsan egalizálni a Barcát, legalább erre az évtizedre tekintve ahol 2010el együtt már 4-1 re égünk
Jó lenne legalább 4-3ra hozni a következő 2 év után, és máris nem néz ki olyan sz.rul.
A BL-ben meg 5-4 oda 1990től.
ami 2 hét múlva 5-5 lehet.
Ja és a Barcanak ez az 5 az összes BL címe.
Egy nagyobb aranygeneráció simán fordíthatná ezeket a számokat, ha a 90től nézve bajnoki címeket nem is, de simán beállhatnak egy örökmérleget tekintve meglehetősen (korábbiakra jellemező) nagy differencia.
De nekünk nincs ilyen aranygenerációnk már Raúlék óta, ez a baj.
Na majd talán Zizouval.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petiamadridista 2016. május 14., szombat 22:01-kor.
Most ez nyilván így Messire kihegyezve a statisztika még rosszabbul hangzik,de még ő is csak egyet nyerhetett egy évben. Ez így annyi, hogy az elmúlt 12 évben több bajnoki címet nyertek, mint mi az elmúlt 26-ban. Ami nyilván még mindig nagyon ciki, csak torzít ez a félmondat is (értem a célját annak aki így fogalmazta meg...)
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ha nem Perez az elnok, a Barca akkor is vegigverte volna a vilagot.Kercsó írta:Statisztika: Messinek egyedül több bajnoki trófeája van, mint a Real Madridnak összesen 1990 óta.
nájsz.....
#FueraFlorentino
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Statisztika: Messinek egyedül több bajnoki trófeája van, mint a Real Madridnak összesen 1990 óta.
nájsz.....
#FueraFlorentino
nájsz.....
#FueraFlorentino
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert mi komolyan gondoltuk a képet...Kerlon írta: Amúgy meg nem tudom a helyén kezelni a két dolgot, mert az egyik témája abszolút humor és ilyen esetben a gagyi kivitelezés még néha dob is az egészen.
Meg akkor is, ha nem engednénk, hogy néha több napig olyan ámokfutást csinálj a fórumon, mint ami havonta rád jön.Hát jó sajnálom, tudom, hogy önerőből dolgoztok és üzemeltetitek az oldalt, de szerintem, ha ilyenekre odafigyelnétek egy kicsivel jobban, akkor még színvonalasabbak lehetnétek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát jó sajnálom, tudom, hogy önerőből dolgoztok és üzemeltetitek az oldalt, de szerintem, ha ilyenekre odafigyelnétek egy kicsivel jobban, akkor még színvonalasabbak lehetnétek.
Amúgy meg nem tudom a helyén kezelni a két dolgot, mert az egyik témája abszolút humor és ilyen esetben a gagyi kivitelezés még néha dob is az egészen.
Amúgy meg nem tudom a helyén kezelni a két dolgot, mert az egyik témája abszolút humor és ilyen esetben a gagyi kivitelezés még néha dob is az egészen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És akkor te fikázod az Ibrás képet....Kerlon írta:https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57E53AA4
befosok ezeken a képeken
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57E53AA4
befosok ezeken a képeken
befosok ezeken a képeken
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Sose volt rendben fejben, szóval szerintem nem tud elszállni. Ő volt az, aki lenyilatkozta, hogyha nem lenne ennyit sérült Messi és Ronaldo szintjén lenne.
K
K
- ___Samy___
Én olyat is olvastam, hogy már többször volt Barcelonában egyeztetni. Akkor ez kamu volt? Egyébként szerintem padra nem lett volna rossz megoldás nektek, kérdés mennyire szállna el fejben egy ilyen lehetőséget követően.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Állítólag csak az ügynöke használta a sajtót, hogy Ben Arfáról beszéljen pár napig "mindenki", és a címlapokon legyen. Elvileg a klub nem érdeklődik iránta, amit én el is hiszek, mivel nagyon nem illik bele a Lucho féle vonalba. Én úgy tudom, Gameiro az 1. számú célpont cserecsatárnak.Realista24 írta:Barca - Ben Arfa dolgot mennyire kell komolyan venni?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
A Nice(asszem ott játszik) elnöke lenyilatkozta nemrég, hogy érdeklődtünk iránta, viszont néhány napja a Mundo azt írta, hogy még mindig Gameiro a fő célpont... Szerintem inkább utóbbit fogjuk megvenni, de ki tudja. Az biztos, hogy nézegetjük Ben Arfát.Realista24 írta:Barca - Ben Arfa dolgot mennyire kell komolyan venni?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barca - Ben Arfa dolgot mennyire kell komolyan venni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Az az oldal meg amugy egesz korrekt Captaint leszamitva..ott van pl. a "Spanyol labdarúgás" nevű oldal. Na az egy kabaré. 90%-ban Barcelona hírek.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8