És a valencia? vagy az espanyol? Semmi tartás nincs ezekben a csapatokban, mindenki úgy megy ki a 2 nagy ellen,hogy ne legyen nagy zakó.morientes írta:Azèrt vicces lett volna ha 2 fèlmilliárdos kerettel rendelkezo klubot,(most a PL-t hagyjuk,nem a bolondokházárol beszèlek ),megszorongat kèt olyan kis csapat aki már fixre bennmarad...Még így végszóra annyit,hogy azért az elég siralmas, hogy 1 pont különbséggel fordult a 2 csapat a célra az utsó 3 fordulóra és 1 db drámát nem láttunk.Most nem arra gondolok,hogy megnyerjük a ligát hanem még csak meg sem izzasztott senki se a barcát se minket.Hiába volt szoros egy percig nem izgult szerintem senki és ez azért elszomorító....
Nemtom engem idegesít,hogy ha valaki botlik, akkor 10-14 fordulón át lehet üldözni a másikat akkor mire változhat a tabella, akkor is csak azért mert egymás ellen játszanak.Persze ez egy kicsit túlzó, de most ha buktuk is volna a ligát végül, mennyire izgalmasabb lett volna a végjáték,ha nem 10 perc után dőlnek el a meccsek, mint a valencia vagy a depor elleni ,vagy odaát az espanyol és a granada elleni.
kb aki a legjobban kijön a 3 nagy közötti meccsekből az viszi a ligát, a maradék 34 forduló gólarány javításea meg aranycipőre van.
És most tényleg nem az a bajom,hogy a barca nyert hanem,hogy minimálisan sem izgulhattam egy percig sem pedig a tabella állása alapján kellett volna.