Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 15., vasárnap 11:12

morientes írta:
Még így végszóra annyit,hogy azért az elég siralmas, hogy 1 pont különbséggel fordult a 2 csapat a célra az utsó 3 fordulóra és 1 db drámát nem láttunk.Most nem arra gondolok,hogy megnyerjük a ligát hanem még csak meg sem izzasztott senki se a barcát se minket.Hiába volt szoros egy percig nem izgult szerintem senki és ez azért elszomorító....
Azèrt vicces lett volna ha 2 fèlmilliárdos kerettel rendelkezo klubot,(most a PL-t hagyjuk,nem a bolondokházárol beszèlek :D ),megszorongat kèt olyan kis csapat aki már fixre bennmarad...
És a valencia? vagy az espanyol? Semmi tartás nincs ezekben a csapatokban, mindenki úgy megy ki a 2 nagy ellen,hogy ne legyen nagy zakó.

Nemtom engem idegesít,hogy ha valaki botlik, akkor 10-14 fordulón át lehet üldözni a másikat akkor mire változhat a tabella, akkor is csak azért mert egymás ellen játszanak.Persze ez egy kicsit túlzó, de most ha buktuk is volna a ligát végül, mennyire izgalmasabb lett volna a végjáték,ha nem 10 perc után dőlnek el a meccsek, mint a valencia vagy a depor elleni ,vagy odaát az espanyol és a granada elleni.

kb aki a legjobban kijön a 3 nagy közötti meccsekből az viszi a ligát, a maradék 34 forduló gólarány javításea meg aranycipőre van.

És most tényleg nem az a bajom,hogy a barca nyert hanem,hogy minimálisan sem izgulhattam egy percig sem pedig a tabella állása alapján kellett volna.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 15., vasárnap 10:55

Még így végszóra annyit,hogy azért az elég siralmas, hogy 1 pont különbséggel fordult a 2 csapat a célra az utsó 3 fordulóra és 1 db drámát nem láttunk.Most nem arra gondolok,hogy megnyerjük a ligát hanem még csak meg sem izzasztott senki se a barcát se minket.Hiába volt szoros egy percig nem izgult szerintem senki és ez azért elszomorító....
Azèrt vicces lett volna ha 2 fèlmilliárdos kerettel rendelkezo klubot,(most a PL-t hagyjuk,nem a bolondokházárol beszèlek :D ),megszorongat kèt olyan kis csapat aki már fixre bennmarad...

Egyèbkènt Zidane fantasztikus huzás volt,meg kellett lèpni volna már elobb.Lehet hogy mèg szakmailag vannak hiányosságai,de ami a motiváciot,valamint elánt illeti,ami jellemezte a szezonban,az nagyon kellett ehhez a szezonhoz.
Visszahozta amit Perez bandája Benitezzel karoltve elbaszott,remèlem ezt a teljesitmènyt e hó 28.-án meg is koronázza...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Barca&Real
Kedvenc játékosaid: Messi, CR
Kedvenc csapatod: Barca, Real

HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. május 15., vasárnap 10:50

fehérlap írta: de az idei Barca nem érdemelt első helyet :S
Ezzel nem értek egyet. 1 hónapot leszámítva a Barca volt a legkiegyensúlyozottabb csapat a bajnokságban. Míg a Real 1 féléven keresztül játszott gyengén, úgy hogy szerintem megérdemelten nyert a Barca.
Azért az is kemény, ahogy az utolsó 5 meccsre összekapták magukat. 24-0 gólkülönbség, látszik, hogy fejben nagyon erősek.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 15., vasárnap 9:45

Ősszel rengeteg meccset úgy butkunk,hogy még csak gólt se lőttünk.Egyszerűen ha CR nincs csúcsformában nincsenek meg az embereink akik góllövésben helyettesítsék hosszútávon.Ezt már akkor is mondtam 1-1 meccsre jó Bale és Benzema is, de egy csúcs CR nélkül megvagyunk lőve.Még mindig ő a legfontosabb játékosunk, ezt ez a tavasz is bebizonyította, amint formába lendült mi is ellenálhatatlanok lettünk.

De köszönjök meg Beníteznek,ha ő nem pécézi ki magának CR-t valószínüleg még most is az edzőnk lenne.Hihetetlen mennyire fogalmatlannak kell lenni ahhoz,hogy a csapat legjobbjával ápoljon rossz viszonyt egy edző.Hányszor menthette volna meg Ronaldo a seggét, de ő inkább emberkedett.

Igazából a sok kis pattogó barcásokon kívül engem egyáltalán nem zavar,hogy nem nyertük meg a ligát.Ezt így kimaxoltuk tavaszra, nem jött össze mert túl nagy előnyt engedtünk.

Milánóban helyre lehet hozni mindent.Teljesen más lesz mint a 2 évvel ezelőtti, 2 hét pihenője van mind2 csapatnak, sérültek se lesznek remélhetőleg.És a nyomás sem lesz akkora rajtunk mint két éve, sőt az atletico-n szerintem nagyobb nyomás lesz, meglátjuk,hogy birkóznak meg vele.

+a bbc most csúcsformában és ami mégfontosabb egészségesen érkezik a döntőre, 14ben CR-Benzema sérülten játszott Bale meg a seggén vette a levegőt a 70ik perctől.Pepe is lesz most és nem Casillas van a kapuban.Torres-Griezmanntól viszont tartok.

BBC-től most sokkal többet várok mint 2 éve.

Nagyon érdekes meccs lesz az tuti.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. május 15., vasárnap 9:17

Flash írta:
dzsi91 írta:Ha nyerünk Milánóban Cr-é a bogyó szerintem.
Szerintem is. Igaz ,hogy nagyrészt az ő gyenge formája miatt is buktuk el ősszel a bajnokságot, de végre tavasszal hozza a csúcsformáját amit sokan hiányoltak tőle az elmúlt években.
a kápszi az rossz.

A csapat, amit elért Zidane alatt azt meglehet tapsolni. Hozták a meccseket, volt arca a csapatnak. Összességében elégedett lennék az ezüsttel, de az idei Barca nem érdemelt első helyet :S

Mind1. Már csak egyszer lenne 1 egész szezonunk, amire mindenki feltud készülni az elejétől kezdve. Nem cirkusz az előszezon, hanem tényleg felkészülés. Az ilyen Copa America + EB is akkora marhaság :S Úgy gyűlölöm ezeket a szarokat. Nah mind1. Nagy elvárásaim vannak a köv szezonra. ZZ úgy alakíthatja a csapatot, ahogy akarja és kap egy egész évet remélhetőleg.

Idén még be kell húzni a BL-t. KÖTELEZŐ!!!

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 15., vasárnap 0:10

A top 5-6 erős, de a többi tényleg csak statisztika javításra jó.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. május 14., szombat 22:19

Jim írta:Torres újra visszatért :salute:
szép teljesítmény tőle
azt hittük már teljesen leépült..
Bajnoki 3.
BL 2.
és EB 1.helyre pont jó ez a forma időzítés
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2016. május 14., szombat 22:09

Torres újra visszatért :salute:
szép teljesítmény tőle
azt hittük már teljesen leépült..

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 14., szombat 21:35

CRtől se lehet már azt elvárni, hogy egész szezonban pörögjön 100%on meg csúcsformában tolja, tegyük össze a kezünket, hogy az idény végére így bekeményített és csúcsformában van, feldughattuk volna, ha ősszel alkotott volna most meg a Wolfsburg vagy a City lenne ott a BL döntőben.... :lol: :lol: :lol:
Ott van a többi 100 meg 80 meg 50-60 milliós sztár, meg lehet mutatni nekik is.
Itt pont nem CR az akit elő kell venni, mert oda a bajnokság.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. május 14., szombat 21:29

ez a liga az őszi klasszikus után egy percig sem volt a kezünkben.
a körülményeket figyelembe véve úgy gondolom nincs szégyenkezni valónk.
Tavaly, vagy 2 éve sokkal jobban fájt elveszíteni a bajnokságot.
Idén nem.
De jövőre nyerni kell nincs mese.
Ha a BL meglesz akkor meg úgyis leszarja mindenki a többit.
Az a legfontosabb mindig, minden körülmények között. A BL.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 14., szombat 21:28

Illetve Marcelo. Sőt, szerintem egész éves teljesítményt nézve Navas után őt raknám egyből, de tavasszal is max. CR-t vagy Navast helyezném egyértelműen elé.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 14., szombat 21:24

Azert ezt hagyjuk mar. Ok hogy nem hozta azt ami elvarhato, de ugyanolyan szar volt pl Kroos is. Bale sem remekelt, serult is volt, Carvajal szinten serult, Danilo is volt egy darabig. Csak Modric es Navas tartotta akkor a lelket a csapatban.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 14., szombat 21:21

Flash írta:Szerintem is. Igaz ,hogy nagyrészt az ő gyenge formája miatt is buktuk el ősszel a bajnokságot, de végre tavasszal hozza a csúcsformáját amit sokan hiányoltak tőle az elmúlt években.
Jaja, hogymi? :ike: :hmmm:

Flash
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Benzema,Luka,Varane

HozzászólásSzerző: Flash » 2016. május 14., szombat 20:06

dzsi91 írta:Ha nyerünk Milánóban Cr-é a bogyó szerintem.
Szerintem is. Igaz ,hogy nagyrészt az ő gyenge formája miatt is buktuk el ősszel a bajnokságot, de végre tavasszal hozza a csúcsformáját amit sokan hiányoltak tőle az elmúlt években.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 14., szombat 19:44

Ha nyerünk Milánóban Cr-é a bogyó szerintem.

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2016. május 14., szombat 19:41

Gratulálok a Barc... janem. Beníteznek!

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. május 14., szombat 19:38

dzsi91 írta:Én gratulálok Crnek a 6ik 50+ gólos szezonjához :D
+1

Ezek a szamok felfoghatatlanok voltak CR es Messi elott, es azok maradnak majd utanuk is. Nagyon megerdemelne meg egy aranylabdat, talan ha behuzzuk a BL-t, meg osszejohet neki.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 14., szombat 19:35

Érdekes,hogy minden ami nem megerőszakolás meg lefejezés az nem pálya az iszlámnak...

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 14., szombat 19:32

Én gratulálok Crnek a 6ik 50+ gólos szezonjához :D

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. május 14., szombat 19:31

Gyász: „Az Iszlám Állam gyűlöli a labdarúgást” :ozil: :angry:
Kép

Vissza: