Real Madrid vs. Barcelona
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem csak veszíteni, győzni is tudni kell...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
megint a világát nem tudja annyira be van kúrva ez a szerencsétlen.ferni írta:Pique makes fun of Ronaldo's "Calma" - Messi and Suarez laughs (15/05/2016)
Piqué még az ünneplés közben is CRrel van elfoglalva....
De ez legalább vicces...
kíváncsi vagyok mikor jön a videó, amikor az ünneplés során leköpi az arbeloa-fotót vagy a real-címert.
Pique makes fun of Ronaldo's "Calma" - Messi and Suarez laughs (15/05/2016)
De ez legalább vicces...
De ez legalább vicces...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van ám bl topic pupákok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De szerintem nem annyival javultunk mint ok.Azota igazoltak futballistákat is.Szerintem a mostani csapatunk jobb, mint a 2014es,
Carrasco,Saul Niguez,Griezmann,Correa,ès mèg ráadásul El nino is feljavult.
Esèlyesebbek vagyunk ugyan,de naggyon naggyon picivel...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Rohadt jo ez az ATMA, de annyira azert nem, hogy be kell toluk szarnunk.
Szerintem a mostani csapatunk jobb, mint a 2014es, nagyobb a variacios lehetoseg, jobbak a cserek (csak hogy parat emlitsek - Jese, Lucas, James, Isco, Kovacic vs Arbeloa, Isco, Illaramendi, Morata ).
De nezzuk meg akkori es a mostani kezdocsapatot. Az akkori csapat mindossze egy Di Mariaval volt hatekonyabb. A mostaniban Kroos vs Khedira a kozeppalyan. Baloldalon Coentrao szaladozott, mig most Marcelo lesz ott, a kaput ne is emlitsem, a dontoben lepkezo Casillas (amibol ugye majdnem BL gyoztesen kerult ki az ATMA) vagy a mostani csucsformaban vedo Navas kozott is zongorazni lehet a kulonbseget.
Es ott van ugye Bale. A mostani Bale fenyevekkel jobb az akkorinal. Elottem van a BL donto, amikor Bale minden helyzetet meterekkel a kapumelle lovoldoz, mikor az egesz repertoarja egy megtolom es futok megye 3 kombinacio volt, vagy amikor vezeti egyedul Curtoisra, majd az 5osrol csorrel melle lovi.
A mostani Bale fenyevekkel jobb, hatekonyabb es veszelyesebb a kapura, nem szenvend onbizalomhianyban, es nem mellesleg mezonyben is hatalmas munkat vegez.
Egy kis emlekezteto Bale-rol a dontoben
Ez ugyebar 1 darab Di Maria vs. Bale, Kroos, Marcelo, Navas + a cserelehetosegek ... Amivel nem azt akarom mondani, hogy egyszeru menet lesz, de nemkell annyira megijedni toluk. Hatalmas csapat ez az Atletico, azonban nekik sem johet ki mindig minden lepes.
Bocs ha hosszura sikeredett.
Szerintem a mostani csapatunk jobb, mint a 2014es, nagyobb a variacios lehetoseg, jobbak a cserek (csak hogy parat emlitsek - Jese, Lucas, James, Isco, Kovacic vs Arbeloa, Isco, Illaramendi, Morata ).
De nezzuk meg akkori es a mostani kezdocsapatot. Az akkori csapat mindossze egy Di Mariaval volt hatekonyabb. A mostaniban Kroos vs Khedira a kozeppalyan. Baloldalon Coentrao szaladozott, mig most Marcelo lesz ott, a kaput ne is emlitsem, a dontoben lepkezo Casillas (amibol ugye majdnem BL gyoztesen kerult ki az ATMA) vagy a mostani csucsformaban vedo Navas kozott is zongorazni lehet a kulonbseget.
Es ott van ugye Bale. A mostani Bale fenyevekkel jobb az akkorinal. Elottem van a BL donto, amikor Bale minden helyzetet meterekkel a kapumelle lovoldoz, mikor az egesz repertoarja egy megtolom es futok megye 3 kombinacio volt, vagy amikor vezeti egyedul Curtoisra, majd az 5osrol csorrel melle lovi.
A mostani Bale fenyevekkel jobb, hatekonyabb es veszelyesebb a kapura, nem szenvend onbizalomhianyban, es nem mellesleg mezonyben is hatalmas munkat vegez.
Egy kis emlekezteto Bale-rol a dontoben
Ez ugyebar 1 darab Di Maria vs. Bale, Kroos, Marcelo, Navas + a cserelehetosegek ... Amivel nem azt akarom mondani, hogy egyszeru menet lesz, de nemkell annyira megijedni toluk. Hatalmas csapat ez az Atletico, azonban nekik sem johet ki mindig minden lepes.
Bocs ha hosszura sikeredett.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Most CR lesz a 95ikbenrashidm írta:Úgy szintén. Szokásosan beállnak, 2 lövésből lőnek 2-t, mi meg a 40 helyzetből bekotrunk valahogy 1-t és most visszanyal a fagyi, mert nem lesz Ramos fejes a 94. percben... de ne legyen igazam.hehe írta:egy döntő, egy meccs, senkit nem érdekel mi volt előtte, mi volt múlt héten, mi volt 2 éve.
60:40 az atmának nálam, és nem a focitudás miatt.
Egy korai gól amúgy nagyon fontos lenne,az eléggé megborítaná az atletico koncepcióját.Egy jó kis Bale csúsztatás szögletből a 3ik percben, vagy egy jó kis kamutizi... #fúdevárom
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Úgy szintén. Szokásosan beállnak, 2 lövésből lőnek 2-t, mi meg a 40 helyzetből bekotrunk valahogy 1-t és most visszanyal a fagyi, mert nem lesz Ramos fejes a 94. percben... de ne legyen igazam.hehe írta:egy döntő, egy meccs, senkit nem érdekel mi volt előtte, mi volt múlt héten, mi volt 2 éve.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
egy döntő, egy meccs, senkit nem érdekel mi volt előtte, mi volt múlt héten, mi volt 2 éve.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Igen, be is voltunk szarva rendesen látszódott az arcokon,érződött a játékon.Realista24 írta:Szerintem úgy érti, hogy a Tizediket kergettük már hosszú évek óta, a két számjegyű címek száma, átok megtörés, stb.stb.hehe írta:mi a fasz az hogy kisebb a teher rajtunk?
ez egy béelldöntő
Szerintem most azért felszabadultabbak leszünk(már a multkorihoz képest).Teher az van most is de közel sem akkora mint ami a decima volt.
Meg szerintem sokat számít a fejekben mind2 csapatbál a liszaboni döntő kérdés ki hogy reagálja le.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem úgy érti, hogy a Tizediket kergettük már hosszú évek óta, a két számjegyű címek száma, átok megtörés, stb.stb.hehe írta:mi a fasz az hogy kisebb a teher rajtunk?
ez egy béelldöntő
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
14be se tudtuk őket előtte ütni és tavaly se csak a bl-ben.Igazából 50-50 az egész akármekkora közhely is. A teher viszont jóval kissebb rajtunk mint 2 éve.
- ___Samy___
Szép ez az erősebb keretünk van, meg minden, de idén sem tudtuk őket egyszer sem megverni. Lehet a csapatunk erősebb, mint 2 éve, de az övék is.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
Felrugják hogy nem esik le majd csak az elso hóvalJa, Hamesztől biztos telecsinálják a gatyájukat a matracosok.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja, Hamesztől biztos telecsinálják a gatyájukat a matracosok.Galacticos írta:Szerintem a mi keretunk erosebb mint 2 eve.
Bale talan itteni karrierje legjobb formabajan, cr éles. Navas is jobb mint az akkori casillas
Most bevetheto lesz jese is, cserek kozt ott lesz james meg isco... Es a kp-n nem khedira fog szaladgalni hanem kroos.
En annyira nem tartok toluk. Egyben vagyunk most mi is..
A barca meg fel ev elonnyel epp hogy nyerni tudott, mondanam h grat de nem akarom szembe kopni magam.
Nem illik.
- morientes
Sokkal jobb csapatuk van mint 2 ève.A mentalitás meg ugyan az.En annyira nem tartok toluk. Egyben vagyunk most mi is..
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Galacticos
Szerintem a mi keretunk erosebb mint 2 eve.
Bale talan itteni karrierje legjobb formabajan, cr éles. Navas is jobb mint az akkori casillas
Most bevetheto lesz jese is, cserek kozt ott lesz james meg isco... Es a kp-n nem khedira fog szaladgalni hanem kroos.
A barca meg fel ev elonnyel epp hogy nyerni tudott, mondanam h grat de nem akarom szembe kopni magam.
- morientes
Remèlem fejben,mentálisan a fiaink elkezdtek rákèszulni a dontore,mert Choloèk már 7szentsèg hogy ott vannak...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- dzsi91
Azért egy khedira helyett meg Kroos lesz idén, az sem elhanyagolandó De a legnagyobb különbség talán Pepe, Varane ide vagy oda, Pepe még mindig tanár és az atletico ellen azért ő jóval hatékonyabb.Az akkori Casillas és mostani Navas között meg nagyon nagy különbség van.
Nem tudom nekem dimaria egyáltalán nem hiányzik...volt egy kifutott fél éve és ennyi.Sokkal fontosabb,hogy a bbc egyben és egészségesen érkezik a döntőre.
+a padról beszálva Lucas és Isco is adhat pluszt, meg James ha 11esek lesznek
Nem tudom nekem dimaria egyáltalán nem hiányzik...volt egy kifutott fél éve és ennyi.Sokkal fontosabb,hogy a bbc egyben és egészségesen érkezik a döntőre.
+a padról beszálva Lucas és Isco is adhat pluszt, meg James ha 11esek lesznek