OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Zsombor

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. július 23., kedd 14:57

Pedig én rád nyomtam a szezon csalódásánál, nem tudom az hova tűnt. :hmmm:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 23., kedd 14:51

nem kaptam egy szavazatot se.
menjetek a picsába. :'(

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 23., kedd 8:41

Géci írta:Annyira kivan a f :cens: szom, hogy akármerre megyek boltba, minden fele barca táska meg ágyhuzat meg minden sz :cens: r, de Realost nem találok sehol. Annyira felcsesz már, hogy hihetetlen :-@
az élet nagy problémái... :roll:
joabulicsak

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 23., kedd 8:34

Annyira kivan a f :cens: szom, hogy akármerre megyek boltba, minden fele barca táska meg ágyhuzat meg minden sz :cens: r, de Realost nem találok sehol. Annyira felcsesz már, hogy hihetetlen :-@

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 23., kedd 8:19

h3x0r írta:Az utobbi 1.5-2 evben elegge elhanyagoltam az angol tanulast, mar a sorozatokat is magyarul vagy angol helyett magyar felirattal nezem, szoval ugy gondoltam, hogy ha mar ugyis vakaciom van, jo lenne napi egy orat angol tanulasra szanjak. nc*re-rol tudtok ajanlani olyan tankonyvet amit erdemes lenne kiprobaljak?
ha már voltál közép felsőfok körüli szinten, jobban jársz, ha filmeket, sorozatokat nézel. a passzív tanulás többet ad, mint holmi összedobott tankönyv ilyenkor már.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 23., kedd 2:07

Virtual Barber Shop (Audio...use headphones, close ur eyes)
nagyon durva bakker, szem becsuk és hallgassátok meg :D
nincs fejhallgatóm, azzal biztos jobban adja, de a Sennheiser CX400 II fülesemmel is bakker sokszor olyan volt, mintha itt lenne mellettem meg egy légtérben velem :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. július 23., kedd 1:10

Legyetek szívesek a továbbiakban ebben a topikban folytatni. Köszönöm. :)

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. július 23., kedd 1:03

ferni írta:
BH710 írta:Ilyet olvastam én is, aztán eltörölték. Nem hülyék a Microsoftnál, h egy ilyen húzással tököndöfik magukat :mrgreen:
de sajnos ilyen hülyék voltak, nem lehetett volna használt játék, 24 óránként kellett volna bejelentkezni, kötelező "kémkamera" a szobádban, az általad említett dolog stb.... :roll: és ezt ők teljesen komolyan gondolták... ok, hogy eltörölték, mert rá voltak kényszerítve, mert a a konkurencia (Sony) pöppet felhasználó- és pénztárcabarátabb konzolt hozott össze, de én biztos nem vennék ilyenektől konzolt, akik ezt leakarták gyömöszölni az ember torkán, mert ők ezt megakarták csinálni és csak a Sonynak hála, hogy nem ez lett, mert náluk nem gurult el a gyógyszer... :coffee:

de a konzolvilágtól szépen elkanyarodtunk, ennek már a Konzolok topikban lenne a helye

Írok PÜ-t inkább

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 23., kedd 0:52

BH710 írta:Ilyet olvastam én is, aztán eltörölték. Nem hülyék a Microsoftnál, h egy ilyen húzással tököndöfik magukat :mrgreen:
de sajnos ilyen hülyék voltak, nem lehetett volna használt játék, 24 óránként kellett volna bejelentkezni, kötelező "kémkamera" a szobádban, az általad említett dolog stb.... :roll: és ezt ők teljesen komolyan gondolták... ok, hogy eltörölték, mert rá voltak kényszerítve, mert a a konkurencia (Sony) pöppet felhasználó- és pénztárcabarátabb konzolt hozott össze, de én biztos nem vennék ilyenektől konzolt, akik ezt leakarták gyömöszölni az ember torkán, mert ők ezt megakarták csinálni és csak a Sonynak hála, hogy nem ez lett, mert náluk nem gurult el a gyógyszer... :coffee:

de a konzolvilágtól szépen elkanyarodtunk, ennek már a Konzolok topikban lenne a helye

BH710

HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. július 23., kedd 0:32

Ilyet olvastam én is, aztán eltörölték. Nem hülyék a Microsoftnál, h egy ilyen húzással tököndöfik magukat :mrgreen:

miért

HozzászólásSzerző: miért » 2013. július 23., kedd 0:08

Nekem is boxom van de nem véletlen vamnak olyan szavazások hogy 97% ps-t venne elötte szerontem tényleg olvass róla egy kicsit hátha elmegy tőle a kedved :d de végülis te tudod
Én olyat is olvastam hogy itthon nem is lesz live meg a játékokat csak ott lehez megvenni ahol lesz live stb

BH710

HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. július 22., hétfő 23:50

Csak az Xbox a pálya nálam. Classiccal kezdtem, és most 360-am van már 5.éve. Annyi volt a problémája h meghalt az olvasó, de semmi más. Nem térek el tőlük :D

miért

HozzászólásSzerző: miért » 2013. július 22., hétfő 23:47

Szerintem xbox one-t ne vegyél, ha akarsz next gem-t akkor ps a nyerő érveket most nen akarok írni de keress rá google-n véleményekre stb

BH710

HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. július 22., hétfő 23:36

ferni írta:Milyen "készülékre" kell a GTA majd?

Xbox 360-ra. Ja és megjelenés után érdemes beruházni az új Xboxra vagy szerintetek várjak vele?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 22., hétfő 21:51

Az utobbi 1.5-2 evben elegge elhanyagoltam az angol tanulast, mar a sorozatokat is magyarul vagy angol helyett magyar felirattal nezem, szoval ugy gondoltam, hogy ha mar ugyis vakaciom van, jo lenne napi egy orat angol tanulasra szanjak. nc*re-rol tudtok ajanlani olyan tankonyvet amit erdemes lenne kiprobaljak?

realbence
Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, C.Ronaldo, Marcelo, Guti,

HozzászólásSzerző: realbence » 2013. július 22., hétfő 21:49

BH710 írta:Valaki rendelt már konzolvilágról? Megakarom vásárolni a GTA 5-öt, előrendelés van, ez hogy működik náluk?

előre is köszi :D
Nekem a konzolvilágtól van a ps3-mam, plusz két játékot vettem eddig tőlük. Abból az egyik volt előrendelés és ahogy alattam is írják, már a hivatalos megjelenés előtt 1 nappal ki is hozták nekem. Ráadásul kaptam hozzá posztert, pólót, karkötőt meg még dlc-t is szóval teljes mértékben meg voltam elégedve velük :)
Ja és előrendelésnél ingyen házhozszállítás is jár, mondjuk ez a legtöbb helyen így van :Đ

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 22., hétfő 20:34

Konzolvilágtól rendeltem elő Fifa 12-t és 13-t plusz a Fifa Streetet és mindig időben megérkezett. Sőt volt, hogy megjelenés előtt 1-2 nappal már megkaptam. Szóval korrektek nagyon.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 22., hétfő 20:32

BH710 írta:Valaki rendelt már konzolvilágról? Megakarom vásárolni a GTA 5-öt, előrendelés van, ez hogy működik náluk?

én most a konzolokszervize.hu-tól rendelek, platinumshop se rossz, de velük nem vagyok teljes mértékben megelégedve.
ameddig semmi negatív nem ér a konzolokszerzize részéről, addig tőlük rendelek.

de a kérdésedre válaszolva konzolvilágról én idáig jókat hallottam, jelenleg ők a 3.-ak a listámon :mrgreen:
úgy működik, hogy előrendeled és amikor megjelenik a játék kiküldik,

a konzolokszervizénél is 14500 DLC-vel és még egy poszter is jár hozzá, itt is ingyenes a házhoz szállítás és még egy 1000Ftos kupon a következő vásárlásodhoz.

Milyen "készülékre" kell a GTA majd?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2013. július 22., hétfő 20:34-kor.

BH710

HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. július 22., hétfő 20:02

Valaki rendelt már konzolvilágról? Megakarom vásárolni a GTA 5-öt, előrendelés van, ez hogy működik náluk?

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. július 21., vasárnap 22:41

Melyik a legjobb szórakozóhely Siófokon? És mennyi oda a beugró?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: