Nagyon hozzászoktam a 9-hez.petiamadridista írta:hát nem bántásból de ez barátok közt is 12-12.
Ehhez a 10-hez annyira nem is akarok. Úgy hogy két hét múlva legyen 13-12 a javunkra.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 15., vasárnap 19:44
Nagyon hozzászoktam a 9-hez.petiamadridista írta:hát nem bántásból de ez barátok közt is 12-12.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 15., vasárnap 19:43
Nem ha ti nyeritek.Ha mi,akkor termèszetesen mikiegèr kupa.Idèn a CdR lesz a legnagyobb trofea,jol mondom?Nincs ezzel gond csak ne nézzük már le a többi UEFA által rendezett kupát mert azokat sem ingyen osztogatják!
Legyen inkább hatvanas.Csak a rend kedvèèrt.A Madridnak volt egy kiemelkedő csapata az ötvenes években
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 15., vasárnap 19:36
Dzsihad?pekedli írta:Dzsihad91 UEFA és KEK sikereket minősített le a hozzászólásával erre reagáltam. Ha van türelmed visszanézni biztos találsz olyan Madridi BL győzelmet is ami hasonlóan a Barcáéhoz nem jöhetett volna létre ezen logika alapján. Nincs ezzel gond csak ne nézzük már le a többi UEFA által rendezett kupát mert azokat sem ingyen osztogatják!
"Ha nem adunk fél év előnyt a Barcának a Madrid nyeri a bajnokságot" az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások hemzsegnek az utóbbi napokban ................................................................Realista24 írta:Ha lennének szárnyaim, akkor jó eséllyel repülni tudnék. Ha Messi nem kap hormonkezelést, akkor egy cirkuszban lenne labdazsonglőr.
HozzászólásSzerző: pekedli » 2016. május 15., vasárnap 19:34
Ebben nincs vita köztünk a BL (BEK) mindig is a legrangosabb kupa volt (lesz) de aki csak azt számolja és tekinti igazi nagy sikernek szemellenzővel figyeli a focit. A Madridnak volt egy kiemelkedő csapata az ötvenes években (minden elismerésem az övék) és nagy szerencséjére akkor találták ki ezt a kupasorozatot meg is nyerték 5 x. A 20-as években az MTK járt a világ előtt (bár most tartanánk itt) verte a Madridot,Bayernt,stb. na és ha akkor kezdik mondjuk a BEK-et? lenne vagy 3-4 kupájuk az tuti. De tudom nincs "HA" és ne is legyen csak az zavar mikor nem reálisan értékeli valaki a múltat és jelent ennyi. Részemről befejezveAndrás93 írta:De egy BEK cím már akkor is többet ért mindnél. Most, ha megnézzük csak az európai kupák számát, akkor több van a Barcelonának (12 oda, 11 ide), na de azért minőségben...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. május 15., vasárnap 19:32
hát nem bántásból de ez barátok közt is 12-12.De egy BEK cím már akkor is többet ért mindnél. Most, ha megnézzük csak az európai kupák számát, akkor több van a Barcelonának (12 oda, 11 ide), na de azért minőségben...
Real BEK/BL 10, UEFA-Kupa 2
Barcelona BEK/BL 5, KEK 4, VVK 3
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 15., vasárnap 19:14
Mert a statisztika úgy adja ki a legjobban a Barca dominanciáját. Ezért értelmetlenek a statisztikák, mert mindent úgy lehet alakítani ,hogy jó legyen.Meg ezt az 1988at sem értem, miért pont onnan?
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 15., vasárnap 18:38
Én egyáltalán nem nézem le. A KEK volt a második számú kupasorozat Európában, legalábbis hivatalosan (lásd Európai Szuperkupa). Az UEFA-kupa csak a 3. volt, bár a valóságban az UEFA-kupát sokan erősebbnek vélték a KEK-nél. Talán nem véletlen, hogy utóbbi szűnt meg és olvadt bele az UEFA-kupába.pekedli írta:Dzsihad91 UEFA és KEK sikereket minősített le a hozzászólásával erre reagáltam. Ha van türelmed visszanézni biztos találsz olyan Madridi BL győzelmet is ami hasonlóan a Barcáéhoz nem jöhetett volna létre ezen logika alapján. Nincs ezzel gond csak ne nézzük már le a többi UEFA által rendezett kupát mert azokat sem ingyen osztogatják!
Cruyff edzősége óta kerültek igazán az európai élmezőnybe. Ezért. Bár az nem lassan 40 éve volt, hanem 30.dzsi91 írta:Meg ezt az 1988at sem értem, miért pont onnan? akkor már legyen 85 ,hogy mind az 5 ligacímünk bennelegyen amit zsinórban szereztünk
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 15., vasárnap 18:29
pekedli írta:Dzsihad91 UEFA és KEK sikereket minősített le a hozzászólásával erre reagáltam. Ha van türelmed visszanézni biztos találsz olyan Madridi BL győzelmet is ami hasonlóan a Barcáéhoz nem jöhetett volna létre ezen logika alapján. Nincs ezzel gond csak ne nézzük már le a többi UEFA által rendezett kupát mert azokat sem ingyen osztogatják!
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 18:17
HozzászólásSzerző: pekedli » 2016. május 15., vasárnap 18:13
"Ha nem adunk fél év előnyt a Barcának a Madrid nyeri a bajnokságot" az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások hemzsegnek az utóbbi napokban ................................................................Realista24 írta:Ha lennének szárnyaim, akkor jó eséllyel repülni tudnék. Ha Messi nem kap hormonkezelést, akkor egy cirkuszban lenne labdazsonglőr.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 15., vasárnap 17:44
András93 írta:Mondjuk akkor ti sem tripláztok 2009-ben és 2015-ben.pekedli írta:Azért ha nem variálják meg a BEK-et és az eredeti kiírás szerint menne ma is a Madrid is gyarapíthatta volna az UEFA kupáinak számát...
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 15., vasárnap 17:38
Mondjuk akkor ti sem tripláztok 2009-ben és 2015-ben.pekedli írta:Azért ha nem variálják meg a BEK-et és az eredeti kiírás szerint menne ma is a Madrid is gyarapíthatta volna az UEFA kupáinak számát...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. május 15., vasárnap 17:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 17:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 15., vasárnap 17:21
Ha lennének szárnyaim, akkor jó eséllyel repülni tudnék. Ha Messi nem kap hormonkezelést, akkor egy cirkuszban lenne labdazsonglőr.pekedli írta:Azért ha nem variálják meg a BEK-et és az eredeti kiírás szerint menne ma is a Madrid is gyarapíthatta volna az UEFA kupáinak számát...dzsi91 írta:Már 40 éve? akkor biztos csak álmodtam a jó kis uefa kupás meg kek-es barcáról amíg mi bejártuk a világot amsterdamtol glasgow-ig
HozzászólásSzerző: pekedli » 2016. május 15., vasárnap 17:11
Azért ha nem variálják meg a BEK-et és az eredeti kiírás szerint menne ma is a Madrid is gyarapíthatta volna az UEFA kupáinak számát...dzsi91 írta:Már 40 éve? akkor biztos csak álmodtam a jó kis uefa kupás meg kek-es barcáról amíg mi bejártuk a világot amsterdamtol glasgow-ig
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 15., vasárnap 15:50
Ha már királyozol.dzsi91 írta: "Any men who must say I am the king,is no true king" Tywin Lannister...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 15., vasárnap 15:47
Már 40 éve? akkor biztos csak álmodtam a jó kis uefa kupás meg kek-es barcáról amíg mi bejártuk a világot amsterdamtol glasgow-igRemy írta:Tegnap megjelentek a statokkal is a facebookon.
"Since 1988, we are the best team in the world.
More UCL's and Leagues than anyone else in Europe.
Act like it. Cruijff did."
Cirka 40 éve a világ előtt !! Csak a Barca
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 15., vasárnap 15:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 15., vasárnap 15:24
"Since 1988, we are the best team in the world.
More UCL's and Leagues than anyone else in Europe.
Act like it. Cruijff did."
Cirka 40 éve a világ előtt !! Csak a Barca
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem