Mi a probléma?hehe írta:okéEl Maestro írta:ESPN
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem követi? Nézd meg azt a trash talkot amiben benne volt. Olyanokat mesélt, bazska még az ovodában ette a fagyit amikor ő már tolta...mindkettő a statokból él, csak Méhes alapos és tárgyilagos, bazska meg arról beszél, hogy de szép curry cipője.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Méhes valóban kiváló kommentátor, de azért NBA meccseken kijön, hogy nem követi olyan szinten a ligát, mint pl. Bazskáék.ziro4vr írta:Méhes szerintem a legjobb ha nem a Madridról van szó. Vagy a pick szegedről. Akkora elvárás, hogy valaki elfogulatlan legyen? Na meg bazska egy marketingszakember, bgf-en végzett, és mellesleg érdekli a kosárlabda. Azért ez nem szint. Mint mikor Ottó a barcára hivatkozik.
Az meg, hogy hol végzett, illetve mi a foglalkozása egy szakkomentátornak, pont nem érdekel. Szeresse a sportágat, legyen képben a csapatokkal, és tudjon beszni róla.
Ott van Giovinco is a meccsen.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- ziro4vr
Méhes szerintem a legjobb ha nem a Madridról van szó. Vagy a pick szegedről. Akkora elvárás, hogy valaki elfogulatlan legyen? Na meg bazska egy marketingszakember, bgf-en végzett, és mellesleg érdekli a kosárlabda. Azért ez nem szint. Mint mikor Ottó a barcára hivatkozik.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
szerencsére nincs tv-előfizetésem, és évek óta nem nézek tévét.Most akkor hasonlítsd össze a többivel.... Messze ők legjobbak magyar szinten, még ha néha elfogultak is tudnak lenni.
rengetegen.Jó hát mondjuk azt a franchiset ki nem utája!?
-
Most akkor hasonlítsd össze a többivel.... Messze ők legjobbak magyar szinten, még ha néha elfogultak is tudnak lenni.ziro4vr írta:Az a bazska hihetetlenül irritáló, elfogult, hozzá nem értő már bocsánat, nem értek hozzá de feltűnt. Ja meg a haverja, aki meg spurs drukker és tudja a felmondott meccs eredményét...hát mi a fasz.
Jó hát mondjuk azt a franchiset ki nem utálja!?Zsombor írta: Jópofa Bazska(bár ahogy képtelen leplezni a Lakers gyűlöletét az parádés), de pont, hogy most már sokkal kevesebb a munka amit belerak egy-egy felkészülésbe, ami bőven meglátszik. Persze elüti ezeket 1-2 poénnal, de a tényen nem változtat. Emlékszem nem olyan rég összekeverte pl Clarksont, meg d"Angelo Russellt.
Persze, nincs olyan szinten, mint az amerikai kollégái, de magyar szinten bőven kiemelkedő.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- hehe
mint nba1.hu fórumon a nagyja, mind azt hiszi ők szarták a spanyol viaszt, aztán 60 kilós 170 centis kisgyerekek javarészt nevetséges adottságokkal meg szódásszifon szemüveggel.ziro4vr írta:Az a bazska hihetetlenül irritáló, elfogult, hozzá nem értő már bocsánat, nem értek hozzá de feltűnt. Ja meg a haverja, aki meg spurs drukker és tudja a felmondott meccs eredményét...hát mi a fasz.
persze statokat meg szabálykönyvet magolni mindenki tud, arról is megvan charles barkley véleménye
kicsit vitatkoznék, mivel szinte csak ezt a 3-4 csapatot hallgatom, breen engem már idegesít, hogy minden tripla után mondja, hogy bang, kéne már a vérfrissítés vagy az újítás. (gsw meccsen meg szinte csak ezt mondja, annyi triplát basznak )Breen parádésan jó kommentátor szerintem
kár, hogy pl barkley vagy isiah thomas már nem csinálja, nekik volt szövegük.
viszont jvg és jackson elit és gecijó a humoruk is
Jópofa Bazska(bár ahogy képtelen leplezni a Lakers gyűlöletét az parádés), de pont, hogy most már sokkal kevesebb a munka amit belerak egy-egy felkészülésbe, ami bőven meglátszik. Persze elüti ezeket 1-2 poénnal, de a tényen nem változtat. Emlékszem nem olyan rég összekeverte pl Clarksont, meg d"Angelo Russellt.Hungarokatalán írta:Követi a ligát x éve, és nem mond hülyeségeket.
Viszont a Breen-JVG-Jackson trió verhetetlen. Breen parádésan jó kommentátor szerintem, JVG és Jackson pedig kitűnően egészítik ki azokkal a szakmabeli észrevételeikkel, amiket azért magyarul nem igazán kapsz meg.
Harlant bírom, bár ő azért hajlamos túlcifrázni. Marv "YES" Albert is évtizedek óta leteszi a minőségi munkát, de ő már lassan nyugdíjba mehetne.
- ziro4vr
Az a bazska hihetetlenül irritáló, elfogult, hozzá nem értő már bocsánat, nem értek hozzá de feltűnt. Ja meg a haverja, aki meg spurs drukker és tudja a felmondott meccs eredményét...hát mi a fasz.
Nem illik.
-
Az a lényeg, látott már labdát. Amúgy nem hiszem, hogy ez lenne a fokmérő. Kornél pl. NBA-ben is volt, aztán számomra élvezhetetlen a meccs, ha ő szakkommentál.hehe írta:okévalamilyen szinten kosarazott a csávó.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bazska szerint végül is csak 180 kilóval nyom fekve Curry. (deadlift, de mindegy) Elég elfogult, az nagyon idegesítő. Amúgy képben van sok dologgal, azoknak hasznos akik nem hallgatnak angolul podcasteket, mert ő azokból táplálkozik.
Németh Isti jó arc, meg ért is azért hozzá, illetve Csabi is eléggé képben van hírek tekintetében. Kornél teljesen fogyatékos, játékosnak biztos jó volt, de nem kommentátornak.
Persze ezeket mondom én, aki tesiórán is csak arra használta a kosárlabdát, hogy valahogy fejbe dobja vele akit ki nem állhat.
Amúgy ja, ESPN van league passen.
Németh Isti jó arc, meg ért is azért hozzá, illetve Csabi is eléggé képben van hírek tekintetében. Kornél teljesen fogyatékos, játékosnak biztos jó volt, de nem kommentátornak.
Persze ezeket mondom én, aki tesiórán is csak arra használta a kosárlabdát, hogy valahogy fejbe dobja vele akit ki nem állhat.
Amúgy ja, ESPN van league passen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2016. május 15., vasárnap 21:54-kor.
-
Ha jól tudom, valamilyen szinten kosarazott a csávó. De nem is ez a lényeg. Követi a ligát x éve, és nem mond hülyeségeket.hehe írta:csak a pofájuk nagy, beképzeltek, aztán életükben labdát nem láttak mégHa Bazskáék vannak,
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- hehe
nem tudom, mindig van az országos broadcast - TNT vagy ABC vagy ilyesmi - meg van a helyi, most én csak utóbbit találtam meg, számomra 2 noname kommentátorral.Zsombor írta:Lehet én beszéltem faszságot, de ők vannak, nem?hehe írta:akinek van a Breen-JVG-Jackson-hez angol hd streamje, sopcast vagy acestream, az dobja már be, csak a raptors hazai TSN broadcastot találtam meg
biztos hogy közvetítik országosan, webberék vagy reggiék vagy mjaxék.
csak a pofájuk nagy, beképzeltek, aztán életükben labdát nem láttak mégHa Bazskáék vannak,
-
Ha Bazskáék vannak, akkor sport tv-n szoktam nyomatni. Ők azért valamilyen szinten értenek hozzá, aztán a nézettséget is növelem ezzel.Zsombor írta: Nehogy már van LP-ed és még így is magyarul akarod nyomni. Azért a Breen-JVG-Jackson trió elég magas szint.
Ők vannak.Lehet én beszéltem faszságot, de ők vannak, nem?
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Lehet én beszéltem faszságot, de ők vannak, nem?hehe írta:akinek van a Breen-JVG-Jackson-hez angol hd streamje, sopcast vagy acestream, az dobja már be, csak a raptors hazai TSN broadcastot találtam meg
szerk.: hülye vagyok, keleti konf döntőben vannak ők fixen. A lényegen nem változtat, a Raptor-féle color commentator duó is üti azért a magyart.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsombor 2016. május 15., vasárnap 21:43-kor.
- hehe
akinek van a Breen-JVG-Jackson-hez angol hd streamje, sopcast vagy acestream, az dobja már be, csak a raptors hazai TSN broadcastot találtam meg
Nehogy már van LP-ed és még így is magyarul akarod nyomni. Azért a Breen-JVG-Jackson trió elég magas szint.Hungarokatalán írta:Remélem, Bazskáék lesznek, különben marad az LP.