Év végére már el-el merte vállalni a tempókat, de amúgy nagyon bizonytalan még a srác, folyton a festéket keresi, és ott is csak ballal meri feltenni. Viszont ahogy olvastam nyáron ráfekszik a középtávolikra, meg még a triplákat is dobálgatja majd. Kíváncsi vagyok, Walton Draymond szerepet szán majd neki támadásban.kanye írta:
Az óriási, hogy Kínában meg Libanonban nyomta, most meg max pénzért fog aláírni valahova...
Faék egyszerű gyerek, de én kedvelem. Atletikus, gyors, és ahogy láttam még egy-egy középtávolit is eltesz ha nagyon kell. Egy jó kezű PF mellé perfect fit.
Mondjuk ha már Lakers, Randle nem tudom mennyire veszélyes a festéken kívül.
Cavs 5 GSW 6
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
fájó szívvel de elengedem a lakersbe neked a kis derék rózsát aztán mindenki hepi
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
stimmel, csak nem a bullsba, hanem a lakersbe jövőre ingram cousins és anthony davis mellécsabi* írta:okc cavs
aztán westy az első gyűrűjével pakol is csikagoba
aztán meg felébredek
Az óriási, hogy Kínában meg Libanonban nyomta, most meg max pénzért fog aláírni valahova...Zsombor írta:GSW 5 meccsen, Cavs 4-en.
Amúgy Whiteside véleményem szerint a Lakersben fog kikötni. Nem tűnik egy Tim Duncannek a srác, őt azért pálmafákkal, meg néhány Jack Nicholson szelfivel meg lehet venni szerintem. Persze a maxon kívül.
De amúgy azért tisztelet neki, hogy milyen keményen dolgozik szezon közben. Pl a büntető statisztikáit is szépen felhúzta.
Faék egyszerű gyerek, de én kedvelem. Atletikus, gyors, és ahogy láttam még egy-egy középtávolit is eltesz ha nagyon kell. Egy jó kezű PF mellé perfect fit.
Mondjuk ha már Lakers, Randle nem tudom mennyire veszélyes a festéken kívül.
Cavs 5 GSW 6
Áram bekötést vállalok [email protected]
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
okc cavs
aztán meg felébredek
aztán meg felébredek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Cavs szerintem is 5 meccs lesz, Toronto valahogy kinyög egyet.
GSW passz, nem tudom belőni az OKC-t. Alapszakaszban látottak alapján 5 meccs szerintem is. De ma lehet nem lesz Bogut, akkor a mait viszik Westbrookék, hogy aztán hehe elhihesse
GSW passz, nem tudom belőni az OKC-t. Alapszakaszban látottak alapján 5 meccs szerintem is. De ma lehet nem lesz Bogut, akkor a mait viszik Westbrookék, hogy aztán hehe elhihesse
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
GSW 5 meccsen és Cavs szintén 5 meccsen
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
GSW 5 meccsen, Cavs 4-en.
Amúgy Whiteside véleményem szerint a Lakersben fog kikötni. Nem tűnik egy Tim Duncannek a srác, őt azért pálmafákkal, meg néhány Jack Nicholson szelfivel meg lehet venni szerintem. Persze a maxon kívül.
De amúgy azért tisztelet neki, hogy milyen keményen dolgozik szezon közben. Pl a büntető statisztikáit is szépen felhúzta.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Szerintem sem lesz rebuild. Bosht szépen nyugdíjba küldik, hogy ne kelljen fizetni neki plusz 3 évig. Wade itt marad karrierje végéig, vele lehetne egy kompromisszimut kötni, hogy kevesebb pénzért írjon alá. Deng szerintem marad.kanye írta: Miamival mi lesz szerintetek? Esélyes hogy Boshnak lefőtt, ráadásul kb. az összes kulcsembernek lejár a szerződése.
Whiteside lehet kérdéses, hogy mennyiért tudják megtartani. Sztem lesznek csapatok, melyek bekínálják majd a max szerződést.
Legfontosabb lépés az lenne a részükről, h Bosht nyugdíjba küldjék, így maradna pénzük még FA-ra.
Tippek főcsoportdöntőkre?
Szerintem GSW in 6, és Cavs in 4
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
Nem hinném, hogy Riley meg meri nyomni a rebuild gombot, szerintem inkább majd foltozgatja a csapatot. Bár ha Boshnak tényleg vége, lehet, hogy leszarja a következő 2-3 évet, aztán Wade kap egy Kobe szintű szerződést így a végére.
Kíváncsi vagyok az öreg Wade mennyit akar eltenni, de ha idén is 20 millát, az meleg lesz.nmate írta:Hát vagy megy mindenki, vagy marad mindenkikanye írta:Miamival mi lesz szerintetek? Esélyes hogy Boshnak lefőtt, ráadásul kb. az összes kulcsembernek lejár a szerződése.
Pontosabban a tippem, hogy Wadeen múlik, aláír-e kevesebbért, és Whiteside mennyit kér.
Mondjuk abban a ligában, ahol egy Demar Derozannál max szerződésekről beszélnek...
- nmate
Hát vagy megy mindenki, vagy marad mindenkikanye írta:Miamival mi lesz szerintetek? Esélyes hogy Boshnak lefőtt, ráadásul kb. az összes kulcsembernek lejár a szerződése.
Pontosabban a tippem, hogy Wadeen múlik, aláír-e kevesebbért, és Whiteside mennyit kér.
Towns a ROY. Félelmetes, hogy kb. már most a liga legjobb centere a gyerek...
Miamival mi lesz szerintetek? Esélyes hogy Boshnak lefőtt, ráadásul kb. az összes kulcsembernek lejár a szerződése.
Miamival mi lesz szerintetek? Esélyes hogy Boshnak lefőtt, ráadásul kb. az összes kulcsembernek lejár a szerződése.
- nmate
Lehet is menni aludni.
Lowry okosan játszott ma, DeRozan szokásos parasztvakítás. 1 meccs azért összejön nekik Torontoban szerintem, kicsit összeszedték magukat az első körhöz képest.
Lowry okosan játszott ma, DeRozan szokásos parasztvakítás. 1 meccs azért összejön nekik Torontoban szerintem, kicsit összeszedték magukat az első körhöz képest.
-
Eldőlt. Kár, mert ez a Raptors nem érdemelne továbbjutást. Mondjuk tökmind1, mert 4 meccsen fognak kizúgni a Cavs ellen.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- nmate
Majd 4. negyedben, szokásosan.hehe írta:wade megérkezhetne a meccsre btw...
- nmate
Nekem jó.hehe írta:nem működik a linkMi a probléma?
-
Én nem láttam azt az adást, de szívesen megnézném, ha megmondod hányadikban volt.ziro4vr írta:Nem követi? Nézd meg azt a trash talkot amiben benne volt. Olyanokat mesélt, bazska még az ovodában ette a fagyit amikor ő már tolta...mindkettő a statokból él, csak Méhes alapos és tárgyilagos, bazska meg arról beszél, hogy de szép curry cipője.
Nekem a kommentálásainál nem ez jött le.
Az egyik legérdektelenebb 7. meccs, amit valaha láttam..
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc