Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
ha kettő közül választanom kéne akkor Bale jöjjön. igaz akkor jesének nem tudom milyen szerep fog jutni. szerintem csatár lesz majd benzema mögött. és ha bale jön akkor felőlem coentrao is mehet mert bale is tud balhátvéd lenni.
így megmenekül benzema irhája is mert ha suárez jönne akkor alap hogy benzema padozna.
tehát azt akarom hogy bale jöjjön és jesé is eleget tudjon játszani és bizonyítani.
így megmenekül benzema irhája is mert ha suárez jönne akkor alap hogy benzema padozna.
tehát azt akarom hogy bale jöjjön és jesé is eleget tudjon játszani és bizonyítani.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane , Raul , Roberto Carlos , CR7 , Casillas , Hierro
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Semmi gond azzal hogy sokan örülnek a távozásának van aki kedvelte van aki nem. Személy szerint én sem kedveltem és örülök neki hogy megy , pont az az amit nem tudok hogy az ő tudásával mit csinált itt ennyi ideig !! 1-1 ben szinte senkit nem tud megverni , éles helyzetekben általában a rossz megoldást választja , vagy eltöketlenkedi .Az hogy párszor mocskos nagy gólokat lőtt vitathatatlan , de ha minden nap 500x kapura rúgsz akkor te is el fogod néha találni mocskosul a labdát(lehet kicsit erős volt a hasonlat ).Az igazolásokhoz annyit hogy nekem nagyon tetszett , azt mondtam szezon végén hogy kell 1 jó jobb bekk , 1-2 massziv labdabiztos technikás kp (a lassuló Alonso , és az általam szintem nem kedvelt és lassu körülményes Khedira helyére/mellé ) meg maximum 1 csatár ! Bárhogy veszem ez eddig teljesült , ráadásul fiatal spanyolok személyében ami egy merőben új de nekem tetsző vonal Perez felfogásában! Valamint ami nagyon sokat fog változtatni a játékunkon az ZIZU jelenléte , emlékezzetek 2 éve Karim hogy játszott amíg itt volt ZIZU aztán pedig hogy visszaesett a távozásával , nagyon sok játékosra lesz pozitiv hatással , ez az a generáció akik még példaképként tisztelik és látták játszani őt , az igazolásokban már megmutatta hogy van szeme az edzéshez remélem így halad tovább !! HALA MADRID
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
75,3 elvileg.67 millió körül?
És ha csak az egyik jöhetne, kit igazolnátok le?Lehet mindkettő érkezik
Egyébként szerintem csak az egyik fog jönni, és Bale lesz az.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
madridronie írta:Na erre kíváncsi leszek, több médium is átvette ezt a pletykát, hírt (még a végén tényleg hab lehet a tortán ) --> egyes vélemények szerint Coentrao és sok pénz lehet a végső ajánlatunk, lévén a portugál hátvéddel szemben állítólag Di María nem igazán érdekli őket (Jesé már sokkal inkább, de őt meg Perezék nem adják)!
Lehet mindkettő érkezik Idáig mennyit is költöttünik? 67 millió körül? Játékosok is elmennek kb ugyanilyen összegért cserében, valakikért közvetlenül is pénzt kapunk. Tavaly tuti pozitívan zártuk az átigazolási szezont, ráadásul a Fly Emirates is simán beszállhat egy két játékos árába, és Coentrao és Di Maria jövője sem biztos nálunk. Értük is kaphatunk egy 50 millió körüli összeget. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Di Maria, Kaká és Pipita (Morata) távozásával mindkét játékosért keményen fognak küzdeni Perezék.madridronie írta:Az AS ezzel szemben inkább Suárezzel kampányol!
Merci Zizou!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Azért ha ilyen Negredok, Soldadok röpködnek 27-28 milláért, akkor valahol ez a minimum elvárható, reális összeg a mi Pipitankért!Le om magam ha Higuainért 37 misit kaptok Esetleg forintban ér annyit
Na erre kíváncsi leszek, több médium is átvette ezt a pletykát, hírt (még a végén tényleg hab lehet a tortán ) --> egyes vélemények szerint Coentrao és sok pénz lehet a végső ajánlatunk, lévén a portugál hátvéddel szemben állítólag Di María nem igazán érdekli őket (Jesé már sokkal inkább, de őt meg Perezék nem adják)!Bale egyre közelebb Madridhoz
Az AS ezzel szemben inkább Suárezzel kampányol! :ĐLa venta de Gonzalo Higuaín acerca a Luis Suárez al Madrid
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- dizmo
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Ramos, Özil és sokan mások
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Komolyan nem értek pár embert. Lehet örülni annak, hogy Higuain elmegy, de szerintem nem kén semmibe venni. Jó párszor ő segített a csapaton h baj volt (nem az elmúlt szezonra értem, de 6,5 év alatt tett annyit, hogy megérdemelje a Real Madrid szurkolók tiszteletét,elismerését). A távozásával nekem nem okoz akkora örömöt mint itt egyeseknek mert egy csupaszív játékos távozik tőlünk, de ő akart menni amit el kell fogadnom.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
valamit kell adjon a népnek miután elvitték a matadort.. Főleg, hogy indulnak a BL-ben is. Pipita azért név! Kíváncsi lettem volna rá, mit tud Angliában.. De az biztos, hogy a Napoliban annyit játszhat, míg bele nem zöldülMarky írta:de laurentisnek tényleg elment a józan esze
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
BH710 írta:Le om magam ha Higuainért 37 misit kaptok Esetleg forintban ér annyit
Mi Ibrát eladtuk szaros 24-ért, ti pedig Higuaint 37-ért fogjátok..megáll az eszem
Ibra fizetése 2x annyi volt.Az is számíthatott.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
úristen, de laurentisnek tényleg elment a józan esze erre szép ébredni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Gondolom ilyenkor Perez nem 1 nyomorék ...adamzz írta:37 milla higanyért? Úristen mekkora biznisz lesz ez(nekünk).
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
37 milla higanyért? Úristen mekkora biznisz lesz ez(nekünk).
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
nahát ha ennyiért felgyűrik higuaint egy itáliába tartó gépre, akkor bizony ma ünneplés lesz nálam.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Le om magam ha Higuainért 37 misit kaptok Esetleg forintban ér annyit
Mi Ibrát eladtuk szaros 24-ért, ti pedig Higuaint 37-ért fogjátok..megáll az eszem
ezért meg éri fent maradni..Higuaín 24 órán belül a Nápoly játékosa lehet!
csak lenne már hivatalos...
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Egyébként Özilben nagyon sok van, de valahogy beleszürkült. Idénre többet látok Iscoban.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Özil meg zseni....nem mind1? Isco spanyol
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem mind1? Isco spanyolJim írta:Szerintetek kiben van több potenciál, Iscoban vagy Özilben?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Szerintetek kiben van több potenciál, Iscoban vagy Özilben?
mert nekem nagyon 1 posztnak tűnik a két játékos...
ha jön Bale, ha nem akkor is csak az egyiküket játszatnám a kezdőben középen a csatár mögött
mert nekem nagyon 1 posztnak tűnik a két játékos...
ha jön Bale, ha nem akkor is csak az egyiküket játszatnám a kezdőben középen a csatár mögött
Úgy van!Fogalmazott Brendan Rodgers, a liverpooliak menedzsere, aki szerint 64 millió eurót ér támadója
Neymar volt 57, Suárez 64
Nevetséges, hogy már ott tartunk h minden dél-amerikai játékos 60ról indul.....
Nem baj, még egy okkal több, hogy ne jöjjön
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Blablablabla,blablablabla ,blabla la bla la....Nem mondanak ezek semmit....csak amit eddig is tudtunk.Vagy marad,vagy nem.De arra sincs garancia,hogy ha nem,akkor pont a Realba jön...média...ugyan már...A spanyol AS értesülései szerint a Liverpool labdarúgócsapata kezd lemondani Luis Suárez megtartásáról, és már felvették a kapcsolatot a Valenciában szereplő Roberto Soldadóval, arra az esetre, ha az uruguayi a távozás mellett dönt.
LEGIO PATRIA NOSTRA