Martin Ødegaard - 21

Archívum
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Martin Ødegaard

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 19:49

Süti írta:Első, ami eszembe jut, és pozitív, hogy le se tagadhatná, kitől vannak a gének. Nagyon elegáns focista, finoman csinál mindent. Viszont talán azért nem tudok se róla, se Ødegaardról pozitívabban nyilatkozni, mert a kp-t éreztem egész szezonban a Castilla gyengéjének. A gólok nagyrésze szélen folytatott támadásból született, középen elég impotensek voltak a fiatalok. Az egész szezont nézve a balbekk (nevet sajnos nem tudok mondani, ifi BL-ben is ő volt a balbekkünk úgy emlékszem, és szinte mindig ő játszott) Mayoral, és Mariano voltak azok, akiket ki tudnék emelni.
Köszi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 16., hétfő 17:31

Első, ami eszembe jut, és pozitív, hogy le se tagadhatná, kitől vannak a gének. Nagyon elegáns focista, finoman csinál mindent. Viszont talán azért nem tudok se róla, se Ødegaardról pozitívabban nyilatkozni, mert a kp-t éreztem egész szezonban a Castilla gyengéjének. A gólok nagyrésze szélen folytatott támadásból született, középen elég impotensek voltak a fiatalok. Az egész szezont nézve a balbekk (nevet sajnos nem tudok mondani, ifi BL-ben is ő volt a balbekkünk úgy emlékszem, és szinte mindig ő játszott) Mayoral, és Mariano voltak azok, akiket ki tudnék emelni.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 13:37

Süti írta:10-12 Castilla meccset láttam idén, és személy szerint nem tudom azt mondani, hogy felfelé lóg ki abból a csapatból, azt végképp nem lehet mondani, hogy a hátán vitte a csapatot. Ettől függetlenül érdemes lenne kölcsönadni szerintem valami játszó kiscsapatnak az első osztályba, különben semmi értelme annak se, hogy az első csapattal készül. (Ha ez így van még...) Rayot mondtam volna, ha simán maradtak volna Primerában, így igazából nem tudom, hova lehetne elpasszolni, ahol kapna rendszeres játéklehetőséget, és neki fekvő focit tolnak. Meglátjuk mi lesz belőle, de félek tőle, hogy túlfújták ezt a lufit.
Enzorol tudsz írni par szót?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 15., vasárnap 22:57

10-12 Castilla meccset láttam idén, és személy szerint nem tudom azt mondani, hogy felfelé lóg ki abból a csapatból, azt végképp nem lehet mondani, hogy a hátán vitte a csapatot. Ettől függetlenül érdemes lenne kölcsönadni szerintem valami játszó kiscsapatnak az első osztályba, különben semmi értelme annak se, hogy az első csapattal készül. (Ha ez így van még...) Rayot mondtam volna, ha simán maradtak volna Primerában, így igazából nem tudom, hova lehetne elpasszolni, ahol kapna rendszeres játéklehetőséget, és neki fekvő focit tolnak. Meglátjuk mi lesz belőle, de félek tőle, hogy túlfújták ezt a lufit.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 15., vasárnap 22:55

Javaslom Remy kommentjet.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. május 15., vasárnap 22:52

mocsok írta:
Navamiro írta: Max amúgy kiesés ellen küző csapatba férne be. Talán. De jó lesz a másodsztályba inkább.
Mibol gondolod? Nezted a castilla meccseket? Mondanal par szot rola hogy tolta es milyen poszton?
4 asziszt, 1 gól ez harmatgyenge. Nem néztem. Kizárt, hogy ezzel felkelti egy élvonalbeli csapat érdeklődését. Ott nem neveket igazolgatnak.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 15., vasárnap 22:50

Semmit nem jelent h hany asszisztja van es hany golja. Modric se ebben jeleskedik. Kerdes h jatekban mennyire jo.

2. Osztaly + kupa meccsek jovore eleg lesz. Aztan utana kell lepni az elso osztalyba.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 15., vasárnap 22:47

Navamiro írta:Hányat aszisztolt a idén a Castillában a srác? Mert, talán 1 gólt lőtt. Azt is az uccsó meccsen. De sokat játszott. Kiváncsi lennék hányat aszisztolt. Meg Zidane fiára is.
Martin: 2410 perc, 4 assziszt
Enzo: 1790 perc, 2 gól, 6 assziszt
JUANITO MARAVILLA

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. május 15., vasárnap 22:47

Navamiro írta: Max amúgy kiesés ellen küző csapatba férne be. Talán. De jó lesz a másodsztályba inkább.
Mibol gondolod? Nezted a castilla meccseket? Mondanal par szot rola hogy tolta es milyen poszton?

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. május 15., vasárnap 22:42

Hányat aszisztolt a idén a Castillában a srác? Mert, talán 1 gólt lőtt. Azt is az uccsó meccsen. De sokat játszott. Kiváncsi lennék hányat aszisztolt. Meg Zidane fiára is. Vannak vhol statisztikák?

Max amúgy kiesés ellen küző csapatba férne be. Talán. De jó lesz a másodsztályba inkább.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. április 24., vasárnap 22:32

Fiatal srac, nem kene idegen kornyezetbe kuldeni, mas orszag mas liga, maradjon spanyolban, sot maradjon Madridban, szoval Getafe vagy Rayo, Atletico kizarva. Villarreal is jo, vagy a Valencia. Ha ott kiemelkedik, akkor johet vissza.

De en amondo vagyok, szerintem az is tokeletes ha marad nalunk, a Castilla feljut a masodosztalyba (remelhetoleg) es a masodosztalyban tolhatja, es meg mindig keci fiatal.
:goat:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 24., vasárnap 21:42

miééért??????? :fpalm: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 24., vasárnap 21:36

Vagy adjuk a barcának kölcsönbe, Messi helyén még jó is lehetne. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 24., vasárnap 21:35

Ja, a Villarrealban lenne a legnehezebb dolga, ezért is írtam a másik 3-at. Egy kivénhedt Reyes mellett pl. jó sorsa lehetne a gyereknek, de a másik két csapatban is lenne keresnivalója.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 21:28

Szerintem meg kisebb csapat is megteszi. Azért ne várjuk már, hogy pusztán emberbaráti szeretetből nyomatnak majd végig egy 17 éves gyereket, hogy szépen fejlesszék a nagy Real Madridnak. Ha a sajátjuk lenne oké, na de így kölcsönben...Álomvilág.
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 24., vasárnap 21:25

Villarreal lenne a legjobb. Támadó focit tolnak, jó a csapat, európai kupában is ott lesznek. Szóval minden adott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 24., vasárnap 21:17

Celta, Sevilla, Sociedad, Villareal. Én e négy csapat egyikébe szerezném be szívesen.
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 24., vasárnap 21:14

Voltak hírek, hogy menne skóciába meg hasonlók.
Az remélem felejtős.
Én mindenképp valami játszó csapatba adnám kölcsön.

Ide spanyolba lenne a legjobb, had szokja a ligát első körben. Talán még Ajax...
Azután meg attól függő, hogy teljesített a kölcsönben. Ha szarul akkor nálam menne egy évet a PL-be. Had jöjjön rá egy kis kondi meg fizikum még.
Addigra talán már lenne olyan alapból is, hogy nem darálnák be olyan könnyedén.
Jövőre még sok lenne neki egy PL kölcsön.
ZIDANE

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 24., vasárnap 21:03

Én, amit látok rajta, hogy magasabb lett és fizikálisan erősödött. A tudással eddig sem volt baja, amúgy elég fürgének tűnik és Iscoval szemben jobban támadja a kaput. Okosan kell menedzselni a következő években, aztán jöhet a nagyokhoz.
K

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 24., vasárnap 20:54

Neztem tobb Castillas meccset iden. Engem meggyozott. 17 evesen technikailag es fejben is az egesz harmadosztaly folott all kb, persze van meg mit fejlodni. Foleg assistokban.
Jovore kolcson, Halilovichoz hasonloan.
JUANITO MARAVILLA

Vissza: