Bocsi, hogy megint én.. De ennél milyen komolyabb szerepe lehetne? Gólokban és gólpasszokban gondolod, vagy amúgy, játékban? Csak mert eszméletlen jó szezonja volt szerintem, a meccsek 90%-án jól játszott, pontos és megbízható volt, jól szűrt, a kiugratásait meg bárki megirigyelhetné. Nekem Dahoud mellett az év kellemes meglepetése, örülök, hogy "rájuk találtam", eszméletlenül tetszik a játéka. Nálam simán benne lenne az év csapatában is, de gondolom ezt már kikövetkeztettétek.. De gólpontokban valóban nem volt túl acélos, ott még lenne mit fejlődni. De ez sokszor nem rajta múlt ugye, eszméletlen miket kihagytak Higuék néha.Marci77 írta: Én Jorginhotól kitörést vártam volna idén,de egyelőre várat a komolyabb szerep
Serie A
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Serie A
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nálam Buffon az első a kapuban,mert sok kapott gól nélküli meccse sokszor nem csak azon múlott,hog erős a védelem,hanem parádézott De meleltte Handanovic is jól védett,és az ifjú titán is. (Utóbbit én személy szerint elvinném az EBre,főleg,hogy Sirigu se védett sokat Trapp mögött )Veidt írta:Tudom hogy mennyire erdekel mindenkit az olasz foci.
Szezon csapata nalam
Handanovic - Florenzi, Barzagli, Manolas, Sandro - Saponara, Nainggolan, Pjanic, Pogba - Dybala, Pipita
(pad: Buffon/Donnaruama, Koulibaly, Acerbi, Marchisio, Bonaventura, Insigne, Salah)
Pozitiv meglepetesek:
Perrotti (Roma), Ansaldi es Pavoletti (Genoa), Vrsaljko (Sassuolo), Gonzalo Rodriguez (Fiorentina), Masina (Bologna), Belotti (Torino), Vazquez (Parma), Icardi es Perisic (Inter)
Negativ meglepetesek:
Dzeko (Roma), Bacca es Montolivo (Milan), Ranocchia (Inter)
Marchisio meg csak 23 meccsen játszott,így év csapatában nálam nem játszhat.
Dzekotól én nem vártam túl sokat ilyen rendszerben,és Ranocchiát közel se tartom jó védőnek,így ő egyáltalán nem volt csalódás Én Jorginhotól kitörést vártam volna idén,de egyelőre várat a komolyabb szerep
Vrjsalko és Perrotti az akit én láttam párszor,és kiemelném. Előbbit elvileg a Juve figyeli is
És vicc nélkül,nekem Khedira is pozitív meglepetés volt. Még mindig nem örülök,hogy Juvéba ment,de értékelhetőbb volt bőven mint a Realos éveiben.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Tudom hogy mennyire erdekel mindenkit az olasz foci.
Szezon csapata nalam
Handanovic - Florenzi, Barzagli, Manolas, Sandro - Saponara, Nainggolan, Pjanic, Pogba - Dybala, Pipita
(pad: Buffon/Donnaruama, Koulibaly, Acerbi, Marchisio, Bonaventura, Insigne, Salah)
Pozitiv meglepetesek:
Perrotti (Roma), Ansaldi es Pavoletti (Genoa), Vrsaljko (Sassuolo), Gonzalo Rodriguez (Fiorentina), Masina (Bologna), Belotti (Torino), Vazquez (Parma), Icardi es Perisic (Inter)
Negativ meglepetesek:
Szezon csapata nalam
Pozitiv meglepetesek:
Negativ meglepetesek:
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Hogy megdönt egy 70 éves rekordot, egy silány, nem toronymagasan kiemelkedő (mint a real,barca) csapattal.ferni írta:Azért van neki ott egy Callejón, Insigne, Mertens Hamsik négyes biztosan, egyik se ügyetlen, bár tény nem egy CR Bale duóVeidt írta:Azt azert hozzateszem hogy ez az olasz kiskirály kicsit ki van sarkitva. Gyengébbek az ellenfelei, de gyengébb az ot körülvevő csapat is.
Nem azt mondom én se, hogy semmit nem ér ez a gólkirályi cím, mert hatalmas dolog, de a helyén kell kezelni.
kutyaütő, haggyad. Suarez nagyon penge, fő, h nem kellett volna még örökre eltiltani a futballtól. Ő nem ilyed meg a tehertől, csak rágcsálódik. Ne...
Azért van neki ott egy Callejón, Insigne, Mertens Hamsik négyes biztosan, egyik se ügyetlen, bár tény nem egy CR Bale duóVeidt írta:Azt azert hozzateszem hogy ez az olasz kiskirály kicsit ki van sarkitva. Gyengébbek az ellenfelei, de gyengébb az ot körülvevő csapat is.
Nem azt mondom én se, hogy semmit nem ér ez a gólkirályi cím, mert hatalmas dolog, de a helyén kell kezelni.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Azt azert hozzateszem hogy ez az olasz kiskirály kicsit ki van sarkitva. Gyengébbek az ellenfelei, de gyengébb az ot körülvevő csapat is.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Nem értem az összefüggést.Navamiro írta:Nagy madridista lehetsz, ha ilyeneket írsz, gg.De ha már nem CR nyerte legalább Suarez húzta be, nem Higu meg főleg Jonas....
Vagy nálad az a madridista, aki köpködi folyamat a Barcát és nem ismeri el, még ha ki is jár és nyomatja 0-24ben a Puta Barcát?
Nem szeretem a Barcát, de ezt a bajnokságot megérdemelték és a 40 gólon egyszerűen nincs mit magyarázni Suareznél.
És igen, inkább egy Suarez nyerje az Aranycipőt, aki emlékeztett egy komolyabb futballistára (bár volt elég sok érdekes megmozdulása is), mint hogy Higu nyerje, aki az olaszoknál kiskirály, de ahogy van egy kis tét elôjön belőle is az FGY, láthattuk is amikor eltiltották... És a két bajnokságot erősségét meg össze se hasonlítsuk.
CR lerokkant, Suarez meg ezt kihasználta elêg durván és elvitte az Aranycipőt, ennyi történt.
Ha emiatt nem vagyok madridista számodra, akkor itt nem velem van a gond.
Nagy madridista lehetsz, ha ilyeneket írsz, gg.De ha már nem CR nyerte legalább Suarez húzta be, nem Higu meg főleg Jonas....
Vicc ez a Serie A amúgy. Di Natale búcsúmeccse. Beállt és 10 emberrel kaptak 1 tizit a semmire, csak hogy gólt rúghasson.
Másik: Veronánál a semmire pirost adtak Wszoleknek, így kb. a Palermot megmenthetik a kieséstől. (Bunda? Szíciliai maffia?)
De Pipita 36 gól, sztem akkor 150 millióért elhozhatjuk, hiszen nem akarunk ilyen Aubameyangokat, akik kevesebbet rúgnak , nem?
Másik: Veronánál a semmire pirost adtak Wszoleknek, így kb. a Palermot megmenthetik a kieséstől. (Bunda? Szíciliai maffia?)
Azt gondoltam, így aranycipős, aztán megnéztem a fogas hány gólt rúgott.napoli 80 góljából 36ot magára vállalt
De Pipita 36 gól, sztem akkor 150 millióért elhozhatjuk, hiszen nem akarunk ilyen Aubameyangokat, akik kevesebbet rúgnak , nem?
Jó azért idén CR is ott lett volna, erre lesérült, Suarez meg elkezdte hármasával meg négyesêvel lőni a gólokat.dzsi91 írta:Suarez és higany azért eléggé leértékeri Cr és Messi nagy gólrekordjaithehe írta:gonzalo "a balfasz" higuájn megdöntötte a 66 éves olasz gólrekordot.
ez a futball manapság.
semmi.
Higu meg nagyon okos volt nah....
De ha már nem CR nyerte legalább Suarez húzta be, nem Higu meg főleg Jonas....
És CR meg Messiben nem az az elképesztő, hogy futottak 1-2 jó szezont, hanem hogy folyamatosan hozzák azt. Na az a félelmetes.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Suarez és higany azért eléggé leértékeri Cr és Messi nagy gólrekordjaithehe írta:gonzalo "a balfasz" higuájn megdöntötte a 66 éves olasz gólrekordot.
ez a futball manapság.
semmi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
És ha nem tiltatja el magát simán Aranycipős....hehe írta:gonzalo "a balfasz" higuájn megdöntötte a 66 éves olasz gólrekordot.
ez a futball manapság.
semmi.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
gonzalo "a balfasz" higuájn megdöntötte a 66 éves olasz gólrekordot.
ez a futball manapság.
semmi.
ez a futball manapság.
semmi.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Engem mondjuk meglep, hogy Morata Dybalánál népszerűbb.. Azt hittem a kis argentin is az egyik fő arcuk lesz, pláne egy ilyen szezon után.Sierra írta:Hát, jelenleg szerintem az ő arcukkal tudnak a legjobban eladni bármit is.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Buffonal mèg lehetne,csak hát o sose csikosba nyomjaSierra írta:Hát, jelenleg szerintem az ő arcukkal tudnak a legjobban eladni bármit is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Hát, jelenleg szerintem az ő arcukkal tudnak a legjobban eladni bármit is.