Nem tudom miért gondoljátok, hogy DM távozni fog, én mostanában egy darab hírt nem olvastam arról, ad1 hogy egyáltalán távozni akar, ad2 hogy valaki meg akarja venni. Szerintem ő maradni fog, a meccsen is látszott, hogy bizonyítani akar az új edző bának. Szerintem nem is tolta rosszul (gól, gólpassz...).pulci írta:DM távozása is felmerülhet
Kommentáld a híreket
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Szerintem most először az eladásokkal foglalkozunk ami nem jelenti azt, hogy nem folyik a puhatolozás Bale ügyében azonban más névről most nem is hallani!
Amit először tisztázni szeretnének gondolom Perezék az Pipita ügye és esetleg Coentrao, DM távozása is felmerülhet.
Amint ezek a játékosok eladásra kerültek biztos vagyok benn Perez be fogja fektetni a pénzt nagy valószínűség szerint Bale megszerzésébe és ha ez nem sikerülne akkor esetleg egy csatárba azonban addigra már nem fog maradni opció...
Amit először tisztázni szeretnének gondolom Perezék az Pipita ügye és esetleg Coentrao, DM távozása is felmerülhet.
Amint ezek a játékosok eladásra kerültek biztos vagyok benn Perez be fogja fektetni a pénzt nagy valószínűség szerint Bale megszerzésébe és ha ez nem sikerülne akkor esetleg egy csatárba azonban addigra már nem fog maradni opció...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt nagy bátorság így kijelenteni.A Marca pont annyira megbízható/megbízhatatlan mint a többi... Egymástól veszik át a híreket..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
pont fordítva idéztél. én írtam a tévedést.EnzoZidane89 írta:A Marca pont annyira megbízható/megbízhatatlan mint a többi... Egymástól veszik át a híreket..
ha egyszer hülyeséget írsz vagy nem olvasod el azt amire reagálsz akkor milyen válaszokra számítasz?Cr7 írta:Mivan minden szavamba találtok vmit?? Nem értem
tavaly írtam egy listát 68embert hoztak velünk szóba, ennek jó részét de a felét biztos hogy elhozta a marca is. tudod hány ember jött el abból a listából? egy.
idén eddig 48név, és abból négy jött. mondom nem mind marcas hír, de legalább a felét a marca is lehozta. és akkor te ezek után leírod hogy a marcanak kevés téves infója van.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Cr7 írta:ez súlyos tévedés.Galacticos írta:Marcanak kevés téves információja van!!!
A Marca pont annyira megbízható/megbízhatatlan mint a többi... Egymástól veszik át a híreket..
Egyébként én még arra is gondoltam,hogy nagyon leült a piac,és most fel kellett rázni valamivel,hogy el tudják adni a lapokat.. Nem egy eset van rá... De persze,Perezből bármit kinézek,hogy már csak azért is igazol egy nagy nevet,mert Neymart nem tudtuk elhozni
- Cr7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane
Mivan minden szavamba találtok vmit?? Nem értem
- rm22
- Kedvenc játékosaid: cr,raul,ronaldo,zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,Lazio,Liverpool
akkor már tavaly óta miénk neymarCr7 írta:http://www.marca.com/2013/07/23/futbol/ ... 76956.html
Ez már komolyabb mint pletyka sztem Bale jönni fog Marcanak kevés téves információja van!!!
- Galacticos
és?Cr7 írta:Azért Madridhoz közel álló lap!
nem ezt vitattam. hanem azt hogyCr7 írta:90% hogy Bale jön
Cr7 írta:Marcanak kevés téves információja van!!!
- Cr7
Galacticos írta:ez súlyos tévedés.Cr7 írta:Marcanak kevés téves információja van!!!
Azért Madridhoz közel álló lap!!90% hogy Bale jön
- Galacticos
ez súlyos tévedés.Cr7 írta:Marcanak kevés téves információja van!!!
- Cr7
http://www.marca.com/2013/07/23/futbol/ ... 76956.html
Ez már komolyabb mint pletyka sztem Bale jönni fog Marcanak kevés téves információja van!!!
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Félek tőle, hogy dafke elhozzuk Bale-t, hogy meglegyen a nagy igazolás, válaszul Neymarra. Szó se róla, jó játékosnak tartom, és örültem is volna neki, ha nem jött volna Isco és Illara. Így viszont olyan dömping lesz a középpályán, hogy ha nem lesz megfelelő rotáció (és itt nem arra gondolok, hogy kapnak a többiek 20-30 percet) formán kívül marad sok értékes játékos. nem is tudom ki fájna jobban, ha csak padozna, vagy csak csere lenne. Szeretném valahogy a kezdőben látni Modricot, nagy kedvenccé vált nálam, de Iscot és Illarát is játszatni kellene. X. Aklonso nálam már csak kiegészítő ember maradna novembertől is, Özil sem tudom mennyire tűrné a padot. DiMaria jó volt kezdetben, ha azt a formát mutatná, nem kellene más a jobbosra, így viszont, a tavalyi formájával inkább menjen. Az a baj, hogy rajta kívül viszont nincs igazi jobbszélsőnk, belül pedig top játékosok vannak. Kíváncsi leszek hogyan oldják fel ezt a problémát...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Mondjuk ezt sokan mondták itt Kakaról tavaly, meg azelőtt is. A vége úgyis az lesz, hogy szerződést hosszabbítunk vele, illetve 1+2 milla fizetésemelést is adunk hozzá.Valószinűleg Kakával és Di Maríával nem nagyon számolnak már. Legkésőbb jövőre úgyis menni fognak
Egy csapat nem 11 kezdőjátékosból áll. Több játékosra van szüksége a csapatnak. Kell a játékosoknak a rotáció, a versenyhelyzetRealfan1 írta:Meg ha jön Bale akkor ki fog padozni?
Mert CR - Bale szélek elől Benzema fix ; Xabi vagy Illarra fix
Isco megvétele így szerintem nagyon felesleges volt, mivel szerintem Özil MÉG jobb tőle!
Valószínűleg Kakával és Di Maríával nem nagyon számolnak már. Legkésőbb jövőre úgyis menni fognakRealfan1 írta:és a maradék helyekre akkor Özil ; Isco; Modric ; Kaká ; DM ; Jesé ; Khedira ; Casemiro
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
HA(!) jön Bale akkor érte legmaximálisabb esetben 65milliót adnék, ha ennyiért nem engedik akkor nem kell mert már így is elég erős a keretünk és nem akarom h padozzanak a fiatalok és még mások.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez is igaz, Isco leigazolásával szerintem (sajnos) remek kis keret alakult ki nálatok, mint már írtam, egy csatár még nem ártana, de Bale-t feleslegesnek érzem.Géci írta:Ez is igaz, de szerintem, ha nem jön az amcsi túráig akkor vagy nem is jön, vagy majd talán jövőre. Van 1 olyan érzésem, hogy Carlo össze szeretné rázni a társaságot és szerintem némi finomítással nem lenne rossz a vasárnapi kezdő 11 SŐT...
Jövőre viszont, ha Bale marad, muszáj lesz bejutnunk a BL-be (mármint a Spursnek), mert ha nem, akkor 1000%, hogy a walesi távozik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Szerintem Kaka és Dm távozása akkor borítékolható (a brazilé biztosan). Meg talán Jesét is inkább kölcsönbe adjuk vmelyik középcsapatnak a szezonra, vagy fél szezonra. Variálni biztosan fog tudni Carlo, ha érkezik a walesi.Realfan1 írta:Meg ha jön Bale akkor ki fog padozni?
és a maradék helyekre akkor Özil ; Isco; Modric ; Kaká ; DM ; Jesé ; Khedira ; Casemiro
Isco megvétele így szerintem nagyon felesleges volt, mivel szerintem Özil MÉG jobb tőle!
---Xabi/Illarra------Khedira/Casemiro-----------------
---------------Modric/Casemiro/Isco(?)----------------------
--Bale/Özil/Isco-----Bale/Isco/Özil/Modric---CR/Bale--
--------------Benzema/Morata/Bale(?)/CR(?)------------
Kis túlzással a szezon összes meccsére más felállásban állhat ki az öreg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mythos90 2013. július 23., kedd 12:53-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez is igaz, de szerintem, ha nem jön az amcsi túráig akkor vagy nem is jön, vagy majd talán jövőre. Van 1 olyan érzésem, hogy Carlo össze szeretné rázni a társaságot és szerintem némi finomítással nem lenne rossz a vasárnapi kezdő 11 SŐT...GT37 írta:Mint tudjuk, van az a pénz...
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Meg ha jön Bale akkor ki fog padozni?
és a maradék helyekre akkor Özil ; Isco; Modric ; Kaká ; DM ; Jesé ; Khedira ; Casemiro
Szerintem Bale a PD-ben még tkp-t se fog megélni nem, hogy csatárként... Ha idejön, akkor maradjon csak szélső... Amúgy szerintem AVB rábólintana az üzletemre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K