Real Madrid vs. Barcelona
- ateeemadrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Akárhogy erőlködtök, én nem fogom elhinni senkinek, hogy komolyan előrébb helyez egy bajnoki címet, mint 1 BL címet. Ég és föld a 2 hangulata, a presztízse, a visszhangja stbstb... Persze kezd gáz lenni, hogy az utóbbi 8 évben 1 bajnoki címünk van, úgyhogy persze rohadtul örülnék 1-nek, de a BL az BL.
Valami azt súgja, ha fordtíva lenne a 2 csapat helyzete, ti lennétek döntősök, mi pedig bajnokok, akkor egyből a másik lenne a fontosabb. Ez az utóbbi években általában így ment.
Valami azt súgja, ha fordtíva lenne a 2 csapat helyzete, ti lennétek döntősök, mi pedig bajnokok, akkor egyből a másik lenne a fontosabb. Ez az utóbbi években általában így ment.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Juve persze hogy odaadná, mivel nem nyertek majd' 20 éve.
BM szurkolók meg szintén odaadnának, csak utána meg ugatnának az aktuális edzőre hogy triplázni kellett volna..
Mondjuk nekem személy szerint a bajnokság a "fontosabb", de ezt írtam tavaly is már, mikor felvetődött ez. Hogy legyen meg a bajnokság, a BL meg plusz dolog. Nálam így van az értékrend,de ez teljesen szubjektív.
De ez nem jelenti azt,hogy nem dühöngök ugyan úgy, mikor kiesünk a BL-ből, mint mikor kikapunk egy bajnokin, sőt.
Kupának meg akkor van presztízse nálam, ha mondjuk a reallal kell fightolni az elődöntőben, vagy a döntőben, olyankor fontos, amúgy harmadrangú dolog.
BM szurkolók meg szintén odaadnának, csak utána meg ugatnának az aktuális edzőre hogy triplázni kellett volna..
Mondjuk nekem személy szerint a bajnokság a "fontosabb", de ezt írtam tavaly is már, mikor felvetődött ez. Hogy legyen meg a bajnokság, a BL meg plusz dolog. Nálam így van az értékrend,de ez teljesen szubjektív.
De ez nem jelenti azt,hogy nem dühöngök ugyan úgy, mikor kiesünk a BL-ből, mint mikor kikapunk egy bajnokin, sőt.
Kupának meg akkor van presztízse nálam, ha mondjuk a reallal kell fightolni az elődöntőben, vagy a döntőben, olyankor fontos, amúgy harmadrangú dolog.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyrészt Pique nem azért mondta ezt, mert komolyan gondolja. Csak a szokásos beszólogatás a részéről. Beteges kisebbségi komplexusról beszélhetünk nem csak nála, hanem a legtöbb Barcás játékosnál, vezetőnél, de még a szurkolóknál is. Most csak azért, mert a Barcának nagyobb sikerekkel veszi az utóbbi években a bajnokságot, ne emeljük már fel piedesztára. Bárkit megkérdezünk mit nyerne meg szívesebben, mindenki a BL-t mondaná. BL-ben elég egy rossz meccs, és vége. Bajnokságban lehet hibázni. Ráadásul miről beszélünk, ha a Barca 1, ismétlem 1 ponttal előzte meg a Realt? Ez jelen esetben majdnem egyenlő. Magyarán akkor ugyanolyan erős a Barca és a Real a te szemedben? Mert a hozzászólásodból nem ez jött le. Azt is említetted, hogy néha azért van a bajnokság folyamán is szerencse. Ide vehetjük akkor a bírói ténykedést is. Magyarul simán benne van, hogyha a Realnak több szerencséje van, akkor mi vagyunk a bajnokok. Ismét ugyanott vagyunk.Walter írta:Szerző: Walter
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt most úgy írod, mintha a BL-t olyan könnyű lenne megnyerni...igazából Piqué magyar hangja voltál most, amit kicsit kibővítettél néhány sablonos dologgal.
Előbb nyerni kell hetty..Mégis ahol a két csapat elindult ők nyerték meg a több kupát
Ahogy már írták előtted is, a Juve vagy a Bayern is odaadna néhány bajnoki címet egy BL-címért, de ezt kiegészítem annyival, hogy nem cserélnék be egy BL címet sem bajnoki aranyra.hogy Európa csapatait megkérdeznénk arról, hogy ki mit szeretne nyerni csak hogy reagáljak az előttem szólóra is, lehet a Real Madrid lenne az egyik aki az utóbbi évek után inkább nyerne már egy bajnokságot a BL helyett
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Marc-André ter Stegen, Gianluigi Buffon, Ivan Rakitic
- Kedvenc csapatod: Magyar Válogatot, Fc Barcelona
Első körben üdvözlök Mindenkit, új vagyok itt a fedélzeten. Egyből egy kényes témához fogok hozzászólni nem biztos hogy jó kezdett Én úgy gondolom, hogy bármekkora ellenérzés van Piqué-vel szemben itt az oldalon - ami teljesen jogos - van igazság ezekbe a mondataiba. Mégpedig az én véleményem az , hogy mindig is a bajnokság lesz a legfontosabb cím és a legnagyobb értékmérő egy csapat egész évi teljesítményére, ugye annak a tulajdonsága miatt, hogy ott mindenki játszik mindenkivel tehát egyenlőek a feltételek ( talán itt annyi a szerencsefaktor, hogy mikor rossz formába vagy jó formába a csapat, kik a soron következő csapatok ) de még mindig is ebbe a sorozatba a legkisebb szerencsefaktor ugye a lebonyolítás miatt. A Bajnokok Ligája pedig, szerintem senki se fog más véleményen lenni mindig is a legnagyobb marketing értékkel bíró sorozat lesz és emiatt sokan egyenesen arányosan azt gondolják hogy ennek van a legnagyobb értéke illetve presztízse.( Ami lehet így van ) És ugye egy Bajnokok Ligája megnyeréséhez nem kell minden résztvevő csapattal oda-vissza játszani mint a bajnokságban így nagyon sok múlik a sorsoláson. Ami valakinek kedvez valakinek nem. Ezért sorsolás Ebben az évben a Real Madrid szerencsésnek mondható ágnak köszönhetően könnyebben jutott be a döntőbe mint akár az Atlet,i vagy a Bayern és a Barca ha ott lennének . De persze én nem vagyok az az összeesküvés elméleteket gyártó személy, egyszerűen Fortuna mellettük volt ennyi az egész Minden évben más csapat mondhatja el ezt magáról Na tehát így levonva a tanulságokat magamnak én úgy gondolom van három sorozat ( bajnokság,BL, Spanyol kupa ), ahol mindkét csapat elindul, és ahol kettőt LEHET megnyer a Barcelona és LEHET egyet a Real akkor van egy pici igazság a mondanivalójába akár csak oda szúrni akart vagy csak egy sima komment volt Tőle.Mégis ahol a két csapat elindult ők nyerték meg a több kupát.( Spanyol Kupában sajnos a Real tudjuk miért esett ki de kiesett akik hibáztak azok is a Real Madrid részei vagy részei voltak ) A másik, hogy Európa csapatait megkérdeznénk arról, hogy ki mit szeretne nyerni csak hogy reagáljak az előttem szólóra is, lehet a Real Madrid lenne az egyik aki az utóbbi évek után inkább nyerne már egy bajnokságot a BL helyett. Nem szentírás amit írtam nehogy valaki félreértse ez csak az én véleményemRealista24 írta:Pique: "Real Madrid can win the UCL but we have won the double. People say the Champions League is worth more but it isn't."
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
A legnagyobb vicc az nem az hogy mekkora sotet paraszt, hanem hogy meg van addig egy kupadonto. Bar talan arra gondolt hogy mar le van zsirozva a jatekvezetokkel.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ilyen segghülye ember mint ez a buta katalán még a nyócker legsötétebb részein sincsen.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor most kérdezzünk körbe barcáékon kívül minden csapatot és szurkolót a világon,hogy bl-t szeretnének e nyerni vagy ligát can egy gyanúm hogy munchenből vagy torinóból már póstáznának is 3-4 bajnoki címet egy bl serlegért cserébe
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pique: "Real Madrid can win the UCL but we have won the double. People say the Champions League is worth more but it isn't."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ja, akkor jól tippeltem. Csak fura volt a PSG-t és a védekező felfogásút egy mondatban látni, az egyik legjobb focit játsszák manapság szerintem - Barcás ízlésemnek legalábbis. Már ha Verratti ép, nélküle meghalnak kb. De az igaz, hogy ott mindenki védekezik szinte, Cavani is azért játszik annyit a szélen, mert mezőnyben kegyetlen melót lerak, DM-et meg nem nagyon kell ecsetelni gondolom.dzsi91 írta:Ramosnak egy kicsit nehezebb dolga van mint silvanak volt egy milanban vagy psg-ben ahol a csapatvédekezésből jóval többen vették ki a részüket.Nálunk ez nem nagyon volt divat soha, ha védekezni kellett,akkor bizony a 2 középsőhátvédnek kellett megoldani a dolgokat.
Nem volt ott, kipontozódott(?) addigra. Azért is eestek szét annyira egyesek szerint, David Luiz nélküle tényleg nem ért sokat.. Mondjuk vele se lett volna győzelem, de azért szerintem 7-et se kapnak.dzsi91 írta:A másik meg hogy a nagy thiago siilva még csak bl elődöntőt se látott, vb elődöntőn nem emlékszem,hogy játszott-e ha igen akkor még komolytalanabb az összehasonlítás.
Silvát amúgy én is jobban szeretem Ramosnál, de a spanyol ha fejben rendben van, és csúcsformában tolja, akkor tényleg a legjobb talán manapság. Nagyjából mindenben top olyankor, ez meg kevés emberről mondható el. Ott van pl Masch, aki csúcsformájában kh-ként is az egyik legjobb a poszton manapság - tudom, hogy ez itt sokak számára nem elfogadott -, de a levegőt akkor se tudja uralni pl, Ramosnak meg ez is megy. TS meg lehet, hogy elismertebb lett vonla, ha hozzánk jön, és ott nyújt olyan szintet, mitn a PSG-ben - igen, én szoktam nézni -, de ő inkább elment a PSG-be, mert nem jutott volna elég pénz kiflire a családnak Barcelonában.. Kár érte, nagyon kellett volna az ő kalibere nekünk anno, még most is jól jönne sokszor, de hát ez a hajó sok éve elment ugye.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Félreírtam.Védekezőbb felfogásút akartam.Egy Mindenkori Realban elő a támadás, az aktuális csatárok ritkán zárnak vissza stb. Ramosnak egy kicsit nehezebb dolga van mint silvanak volt egy milanban vagy psg-ben ahol a csapatvédekezésből jóval többen vették ki a részüket.Nálunk ez nem nagyon volt divat soha, ha védekezni kellett,akkor bizony a 2 középsőhátvédnek kellett megoldani a dolgokat.palesz77 írta:Melyik csapat vedekezo felfogasu? A PSG? Ha igen, akkor miert azok? Csapatvedekezesuk tenyleg van, de ettol nem vedekezo felfogssuak azert..dzsi91 írta:meg csiágó szilva, mivel ott az egész csapat védekező felfogású.
A másik meg hogy a nagy thiago siilva még csak bl elődöntőt se látott, vb elődöntőn nem emlékszem,hogy játszott-e ha igen akkor még komolytalanabb az összehasonlítás.
Ramos az elmúlt 10 év legnagyobb kh-ja ha tetszik ha nem.A sok piros meg részben a forrófejűségének és részben annak a hatalmas nyomásnak köszönhető amit a Real Madrid nem létező csapat védekezése okoz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Melyik csapat vedekezo felfogasu? A PSG? Ha igen, akkor miert azok? Csapatvedekezesuk tenyleg van, de ettol nem vedekezo felfogssuak azert..dzsi91 írta:meg csiágó szilva, mivel ott az egész csapat védekező felfogású.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Hat Godin abszolut top vedo. Silva sem rossz egyaltalan, pl Boatengnel jobb szerintem. De Ramos top1.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- dzsi91
Egy ennyire offenzív Real-ban még Maldiniből is bóhocot csináltak volna párszor. Ramos a korszak legjobb kh-ja, egy lapon lesz emlegetve a legnagyobbakkal. Persze ja Godin stabilabbnak tűnik meg csiágó szilva, mivel ott az egész csapat védekező felfogású.Hungarokatalán írta:Stabilabb, és hasonlóan színvonalas teljesítményt nyújt. Még ha adottságok alapján jobb is a spanyol. Ramostól számtalan bakit láttam már döntő meccseken, a braziltól nem rémlik egy nagy sem.
Multkor az út milánoban című műsoron röhögtem amikor aztmondták,hogy az atletico védői jobb védők mint a Ramos Pepe tengely... Lol viccnek is rossz, Ha kicserélnénk a két védelmet, biztos vagyok benne ,hogy Pepe és Ramos is lehoznák azt a bunkert, Godinékon viszont a világ röhögne amikor 1-1ben szaladhatnak messi vagy ribery után.
- BlancoMark
Gondolom rendszeresen követed a pályafutását a francia bajnokikon keresztül, hogy ilyen magabiztosan tudsz nyilatkozni róla. (Az nem érdekel, hogy mit hozott a Milanban mert az nem ma volt, a válogatottbeli teljesítményét meg hagyjuk inkább.)Hungarokatalán írta:Stabilabb, és hasonlóan színvonalas teljesítményt nyújt. Még ha adottságok alapján jobb is a spanyol. Ramostól számtalan bakit láttam már döntő meccseken, a braziltól nem rémlik egy nagy sem.
- sebydani
Remélem lesz róla este twitter közvetítés, már nagyon várom
Csak kár, hogy szart sem ér, mert nem egy demokratikus korban szereztük meg. Látszik is a videón a frankfurtiak milyen nyomás alá voltak helyezve, oldalról gépfegyveresek szegezték rájuk a fegyvereket, bezzeg Barcelonában csak ölelés, befizetetlen adók és tengerpart várta volna őket. A hülyék meg még 3 gólt rúgtak is.
Csak kár, hogy szart sem ér, mert nem egy demokratikus korban szereztük meg. Látszik is a videón a frankfurtiak milyen nyomás alá voltak helyezve, oldalról gépfegyveresek szegezték rájuk a fegyvereket, bezzeg Barcelonában csak ölelés, befizetetlen adók és tengerpart várta volna őket. A hülyék meg még 3 gólt rúgtak is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Komolytalan.Hungarokatalán írta:Stabilabb, és hasonlóan színvonalas teljesítményt nyújt. Még ha adottságok alapján jobb is a spanyol. Ramostól számtalan bakit láttam már döntő meccseken, a braziltól nem rémlik egy nagy sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Láttad a VB-t tavaly elott?Hungarokatalán írta:Stabilabb, és hasonlóan színvonalas teljesítményt nyújt. Még ha adottságok alapján jobb is a spanyol. Ramostól számtalan bakit láttam már döntő meccseken, a braziltól nem rémlik egy nagy sem.
Rajta ment el a braziloknak
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sebydani
Lónak a f....t. Már bocsánat Mint játékos sem jobb, plusz nem mondanám azt sem, hogy idén valamivel Ramos felett állt.
A brazil nem játszik döntő meccseketRamostól számtalan bakit láttam már döntő meccseken, a braziltól nem rémlik egy nagy sem.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Stabilabb, és hasonlóan színvonalas teljesítményt nyújt. Még ha adottságok alapján jobb is a spanyol. Ramostól számtalan bakit láttam már döntő meccseken, a braziltól nem rémlik egy nagy sem.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar