dzsi91 írta:Ramosnak egy kicsit nehezebb dolga van mint silvanak volt egy milanban vagy psg-ben ahol a csapatvédekezésből jóval többen vették ki a részüket.Nálunk ez nem nagyon volt divat soha, ha védekezni kellett,akkor bizony a 2 középsőhátvédnek kellett megoldani a dolgokat.
Ja, akkor jól tippeltem. Csak fura volt a PSG-t és a védekező felfogásút egy mondatban látni, az egyik legjobb focit játsszák manapság szerintem - Barcás ízlésemnek legalábbis. Már ha Verratti ép, nélküle meghalnak kb. De az igaz, hogy ott mindenki védekezik szinte, Cavani is azért játszik annyit a szélen, mert mezőnyben kegyetlen melót lerak, DM-et meg nem nagyon kell ecsetelni gondolom.
dzsi91 írta:A másik meg hogy a nagy thiago siilva még csak bl elődöntőt se látott, vb elődöntőn nem emlékszem,hogy játszott-e ha igen akkor még komolytalanabb az összehasonlítás.
Nem volt ott, kipontozódott(?) addigra. Azért is eestek szét annyira egyesek szerint, David Luiz nélküle tényleg nem ért sokat.. Mondjuk vele se lett volna győzelem, de azért szerintem 7-et se kapnak.
Silvát amúgy én is jobban szeretem Ramosnál, de a spanyol ha fejben rendben van, és csúcsformában tolja, akkor tényleg a legjobb talán manapság. Nagyjából mindenben top olyankor, ez meg kevés emberről mondható el. Ott van pl Masch, aki csúcsformájában kh-ként is az egyik legjobb a poszton manapság - tudom, hogy ez itt sokak számára nem elfogadott -, de a levegőt akkor se tudja uralni pl, Ramosnak meg ez is megy. TS meg lehet, hogy elismertebb lett vonla, ha hozzánk jön, és ott nyújt olyan szintet, mitn a PSG-ben - igen, én szoktam nézni -, de ő inkább elment a PSG-be, mert nem jutott volna elég pénz kiflire a családnak Barcelonában.. Kár érte, nagyon kellett volna az ő kalibere nekünk anno, még most is jól jönne sokszor, de hát ez a hajó sok éve elment ugye.