Epp ezert mondom, hogy nem veletlenul lett elhozva egy ilyen "noname" helyrol.KAG írta: Amúgy meg mi, úgy mondod mintha a R.W arról lenne híres, hogy csak úgy ömlenek onnan a nagy focisták az akadémiáról.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Elhozzuk Alabát padozni
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Marcos Alonso-ra amúgy nincs opciónk?
Nem vágom egyáltalán a faszit, csak olvastam pár cikket, hogy egész korrekt szezont lehozott elvileg.
Mondjuk már csak a magasságából is kiindulva eléggé statikus lehet.
Az meg Zizou taktikájának nem fekszik igazán.
Nem vágom egyáltalán a faszit, csak olvastam pár cikket, hogy egész korrekt szezont lehozott elvileg.
Mondjuk már csak a magasságából is kiindulva eléggé statikus lehet.
Az meg Zizou taktikájának nem fekszik igazán.
ZIDANE
- wZoLee7
Mario Hermoso és Abner akik talán említésre méltóak. Előbbi a Valladolidnál van/volt kölcsönben, utóbbi meg nagyon sérülékeny. Az előszezont kihagyta szakadás miatt, mire felépült megint lesérült. Műteni is kellett.
- KAG
Veidt írta:Lienhart eddig nem volt kiemelkedo Castillas meccseken, de biztos nem veletlenul lett elhozva a Rapid Wien utanpotlasabol...(plane hogy kb semmilyen hajpot nem kapott mint pl Odegaard)
Szalait is elhoztuk anno....
Amúgy meg mi, úgy mondod mintha a R.W arról lenne híres, hogy csak úgy ömlenek onnan a nagy focisták az akadémiáról.
Amúgy volt valami latin balhátvéd srácunk nem? Csak ő is becopott valami komolyabb térdsérülést már sokadjára
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom ki írta, hogy a balhátvéd elég ígéretes. Ő Marci mögé kevés lenne?
Nem illik.
- Veidt
Lienhart eddig nem volt kiemelkedo Castillas meccseken, de biztos nem veletlenul lett elhozva a Rapid Wien utanpotlasabol...(plane hogy kb semmilyen hajpot nem kapott mint pl Odegaard)
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- KAG
Jesus Vallejot nagyon promozták bár róla sem hallottam idén semmit. Valami sérülést talán., de nem tudom, hogy kire gondolsz még.wZoLee7 írta: Inkább ide írom, vannak fiatal tehetséges belsővédők az utánpótlásban, és én talán inkább oda igazolnék
Volt az a feka srác (Derik?) még, akit mondták, hogy jó. De, ha jól tudom Őt is elkapták elég csúnyán a sérülések.
ZIDANE
- wZoLee7
Inkább ide írom, vannak fiatal tehetséges belsővédők az utánpótlásban, és én talán inkább oda igazolnékKAG írta:wZoLee7 írta:Nekünk van egy univerzális Nachonk...
Attól még kevesen vagyunk, mivel Arbeloa koccol.
Carvajal/Danilo( ) ; Varane/Nacho Ramos/Pepe; Marcelo/?
Értem én, hogy Nachot be lehet pakolni mindenhova, de mivel Varane sem egy életbiztosítás, ezért kevésnek tartom.
Illetve Pepe is ki tud dőlni azért hetekre.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Janest biztos.Meg talán Jeset.Viszont Isco meg magasabb áron menne el.Mármint Jesènèl.
De ha maradnak azt se bánnám,ha Hamesz menne.
De ha maradnak azt se bánnám,ha Hamesz menne.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igen de Isconál arra gondoltam, ha érkezne Pogba, akkor ő fix pados lenne max, egyrészt annál több van benne, másrészt nem hiszem, hogy sokáig elviselné.lestat írta:Nálam James-Pogba csere. Hónapok óta.
Casemiro/Kroos/Kovacic/Modric/Pogba/Isco
6kp egy teljes szezonra kell...bármikor lehet fornahanyatlas vagy neadjisten sérülés.
Plusz bőven van variációs lehetőség...ellenfèlfől függően lehetne variálni a srácokat.
Meg hát valljukbe Modric sem lesz már fiatalabb...őt mindenképp tehermentesíteném a kissebb csapatok ellen...vagy max ilyen heti 1 meccset jatszik stb...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nálam James-Pogba csere. Hónapok óta.
6kp egy teljes szezonra kell...bármikor lehet fornahanyatlas vagy neadjisten sérülés.
Plusz bőven van variációs lehetőség...ellenfèlfől függően lehetne variálni a srácokat.
Meg hát valljukbe Modric sem lesz már fiatalabb...őt mindenképp tehermentesíteném a kissebb csapatok ellen...vagy max ilyen heti 1 meccset jatszik stb...
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez a Verratti téma érdekes, mert ha azt nézzük, hogy Modric és Toni lenne a párja akkor az szó szerint a világ legjobb kpja lenne, minden aspektusban. De szerintem Perez sokkal inkább vágyik egy Pogbára mert hát lássuk be reklám értéke neki sokkal magasabb, de szerintem Zizou is a franciát részesítené előnyben. De akármelyiket vennétek meg, nem csak Jamesnek, de Isconak is meszelnének. Bár ezt lehet annyira sok ember nem bánná.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Veidt
Amugy nem is ertem hogy hova. Verratti helyett ott van Kroos, kb tokeletesen ugyanaz a szerepkor es minoseg. Matuidi helyett majd beepitjuk Kovacicot. Gaya nem hiszem hogy eljonne padozni, foleg hogy denever neveles.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
A Vallejo, Gaya, Asensio még reális belőle.Becksy23 írta:Hm, nehéz kérdés, mert attól füg kit tudunk venni. Én kb így alakítanám a keretet:
Verratti, Matuidi, Lacazette? Ne hülyéskedjünk már. Lacazette sosem fog eljönni padozni. A PSG meg Ibra után kétlem, hogy a két legjobb középpályását is nekünk adná.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Több mint valószínű, hogy a PSG-től megszerezzük Verrattit és Matuidit is. Valamint, hogy Lakazettáért, akiért most utasítottak vissza egy 35 misis ajánlatot, és aki perez-szinten noname, harcba szállunk.
Nem illik.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Hm, nehéz kérdés, mert attól füg kit tudunk venni. Én kb így alakítanám a keretet:
Keylor, Casilla
Varane, Ramos, Pepe, Vallejo, Nacho, Carvajal, Marcelo, Gaya
Kroos, Modric, Verratti, Casemiro, Kovacic, Isco, Asensio
Lucas, Ronaldo, Benzema, Bale, Mayoral, Lacazette
Visszavásárlási opcióval adnám csak el: Jesé, és esetleg Kovacic, a helyére pedig jöhetne Matuidi
Kölcsönbe: Ödegaard
A többi mehet, remélem nem felejtettem ki valakit
Keylor, Casilla
Varane, Ramos, Pepe, Vallejo, Nacho, Carvajal, Marcelo, Gaya
Kroos, Modric, Verratti, Casemiro, Kovacic, Isco, Asensio
Lucas, Ronaldo, Benzema, Bale, Mayoral, Lacazette
Visszavásárlási opcióval adnám csak el: Jesé, és esetleg Kovacic, a helyére pedig jöhetne Matuidi
Kölcsönbe: Ödegaard
A többi mehet, remélem nem felejtettem ki valakit
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
James eladása szerintem kézenfekvő, nem illik bele a rendszerbe, nagyon úgy néz ki hogy alkalmazkodni sem képes, sajnos ehhez a játsszuk át gyorsan a pályát és érjünk fel gyorsan a kapuhoz játékhoz pedig lassú. A helyére viszont én nem Pogbat hoznám jelenleg, hanem olyan játékost mint Lucas Vazquez csak jobb kiadásban aki gyors és a a szélen lehet leginkább kamatoztatni a tudását és ponterős játékos, tehát gólpasszokat ad, szabadrúgást vagy büntetőt harcol ki, képes betörni. Leginkább nekem a jelenlegi felhozatalból Alexis Sanchez és Douglas Costa ilyen, bármelyiküket meg nézném itt de ők valószínűleg kihúzva. Lehet találgatni helyettük kit lehetne Azért gondolkodnék ilyen típusú játékosban mert nekem ez a legszembetűnőbb a nehéz szitukban hogy csak a labda körbe adogatása megy, senki nincs az aki egyszer csak levesz a pályáról két embert az ellenfélből és ezzel meg bontja a védelmüket a támadósorban. Ronaldo már nem ez a játékos, Bale is egyre inkább kezd érkező lenni inkább. Amikor be áll Lucas Vazquez vagy Jesé akkor történik valami a fent leírtakra elmékeztető, de ők azért inkább csak jó munkások ( amik kellenek mindenképpen!) de nem klasszisok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jelenlegi helyzetben jobb a francia, de ha mi vesszük meg anno, akkor ugyanott tartana, ahol Lucas. Fix kezdő nem lenne, ellenben remek kiegészítő. Ha pedig a spanyol megkapná az esélyt, szerintem szintet lépne.nmate írta:Azért Lucasnál jobbnak tartom én is Griezmannt, de egy Balehez képest visszalépés lenne úgy gondolom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért Lucasnál jobbnak tartom én is Griezmannt, de egy Balehez képest visszalépés lenne úgy gondolom. Azt nem is tudom mivel lehetne magyarázni, hogy jobb focista lenne mint a walesi? Semmiben nem az.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2016. május 18., szerda 15:05-kor.