Igen de Isconál arra gondoltam, ha érkezne Pogba, akkor ő fix pados lenne max, egyrészt annál több van benne, másrészt nem hiszem, hogy sokáig elviselné.lestat írta:Nálam James-Pogba csere. Hónapok óta.
Casemiro/Kroos/Kovacic/Modric/Pogba/Isco
6kp egy teljes szezonra kell...bármikor lehet fornahanyatlas vagy neadjisten sérülés.
Plusz bőven van variációs lehetőség...ellenfèlfől függően lehetne variálni a srácokat.
Meg hát valljukbe Modric sem lesz már fiatalabb...őt mindenképp tehermentesíteném a kissebb csapatok ellen...vagy max ilyen heti 1 meccset jatszik stb...
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálam James-Pogba csere. Hónapok óta.
6kp egy teljes szezonra kell...bármikor lehet fornahanyatlas vagy neadjisten sérülés.
Plusz bőven van variációs lehetőség...ellenfèlfől függően lehetne variálni a srácokat.
Meg hát valljukbe Modric sem lesz már fiatalabb...őt mindenképp tehermentesíteném a kissebb csapatok ellen...vagy max ilyen heti 1 meccset jatszik stb...
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez a Verratti téma érdekes, mert ha azt nézzük, hogy Modric és Toni lenne a párja akkor az szó szerint a világ legjobb kpja lenne, minden aspektusban. De szerintem Perez sokkal inkább vágyik egy Pogbára mert hát lássuk be reklám értéke neki sokkal magasabb, de szerintem Zizou is a franciát részesítené előnyben. De akármelyiket vennétek meg, nem csak Jamesnek, de Isconak is meszelnének. Bár ezt lehet annyira sok ember nem bánná.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Amugy nem is ertem hogy hova. Verratti helyett ott van Kroos, kb tokeletesen ugyanaz a szerepkor es minoseg. Matuidi helyett majd beepitjuk Kovacicot. Gaya nem hiszem hogy eljonne padozni, foleg hogy denever neveles.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
A Vallejo, Gaya, Asensio még reális belőle.Becksy23 írta:Hm, nehéz kérdés, mert attól füg kit tudunk venni. Én kb így alakítanám a keretet:
Verratti, Matuidi, Lacazette? Ne hülyéskedjünk már. Lacazette sosem fog eljönni padozni. A PSG meg Ibra után kétlem, hogy a két legjobb középpályását is nekünk adná.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Több mint valószínű, hogy a PSG-től megszerezzük Verrattit és Matuidit is. Valamint, hogy Lakazettáért, akiért most utasítottak vissza egy 35 misis ajánlatot, és aki perez-szinten noname, harcba szállunk.
Nem illik.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Hm, nehéz kérdés, mert attól füg kit tudunk venni. Én kb így alakítanám a keretet:
Keylor, Casilla
Varane, Ramos, Pepe, Vallejo, Nacho, Carvajal, Marcelo, Gaya
Kroos, Modric, Verratti, Casemiro, Kovacic, Isco, Asensio
Lucas, Ronaldo, Benzema, Bale, Mayoral, Lacazette
Visszavásárlási opcióval adnám csak el: Jesé, és esetleg Kovacic, a helyére pedig jöhetne Matuidi
Kölcsönbe: Ödegaard
A többi mehet, remélem nem felejtettem ki valakit
Keylor, Casilla
Varane, Ramos, Pepe, Vallejo, Nacho, Carvajal, Marcelo, Gaya
Kroos, Modric, Verratti, Casemiro, Kovacic, Isco, Asensio
Lucas, Ronaldo, Benzema, Bale, Mayoral, Lacazette
Visszavásárlási opcióval adnám csak el: Jesé, és esetleg Kovacic, a helyére pedig jöhetne Matuidi
Kölcsönbe: Ödegaard
A többi mehet, remélem nem felejtettem ki valakit
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
James eladása szerintem kézenfekvő, nem illik bele a rendszerbe, nagyon úgy néz ki hogy alkalmazkodni sem képes, sajnos ehhez a játsszuk át gyorsan a pályát és érjünk fel gyorsan a kapuhoz játékhoz pedig lassú. A helyére viszont én nem Pogbat hoznám jelenleg, hanem olyan játékost mint Lucas Vazquez csak jobb kiadásban aki gyors és a a szélen lehet leginkább kamatoztatni a tudását és ponterős játékos, tehát gólpasszokat ad, szabadrúgást vagy büntetőt harcol ki, képes betörni. Leginkább nekem a jelenlegi felhozatalból Alexis Sanchez és Douglas Costa ilyen, bármelyiküket meg nézném itt de ők valószínűleg kihúzva. Lehet találgatni helyettük kit lehetne Azért gondolkodnék ilyen típusú játékosban mert nekem ez a legszembetűnőbb a nehéz szitukban hogy csak a labda körbe adogatása megy, senki nincs az aki egyszer csak levesz a pályáról két embert az ellenfélből és ezzel meg bontja a védelmüket a támadósorban. Ronaldo már nem ez a játékos, Bale is egyre inkább kezd érkező lenni inkább. Amikor be áll Lucas Vazquez vagy Jesé akkor történik valami a fent leírtakra elmékeztető, de ők azért inkább csak jó munkások ( amik kellenek mindenképpen!) de nem klasszisok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jelenlegi helyzetben jobb a francia, de ha mi vesszük meg anno, akkor ugyanott tartana, ahol Lucas. Fix kezdő nem lenne, ellenben remek kiegészítő. Ha pedig a spanyol megkapná az esélyt, szerintem szintet lépne.nmate írta:Azért Lucasnál jobbnak tartom én is Griezmannt, de egy Balehez képest visszalépés lenne úgy gondolom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért Lucasnál jobbnak tartom én is Griezmannt, de egy Balehez képest visszalépés lenne úgy gondolom. Azt nem is tudom mivel lehetne magyarázni, hogy jobb focista lenne mint a walesi? Semmiben nem az.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2016. május 18., szerda 15:05-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy tényleg nem tudom minek ide Griezmann. Alap kezdő, szépen fejlődött ennek köszönhetően, nálunk alap esetben csak a padra való. Képességekben meg szerintem semmivel nem jobb, mint a mi Lucasunk. Szerintem a spanyol ugyanezt lehozná az Atmában, ha fix kezdő lenne.
Gyorsak, jól cseleznek, agilisek, jó játékosok.
Gyorsak, jól cseleznek, agilisek, jó játékosok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem hiába képregény fan, minden a kitaláció műve.ziro4vr írta:Ja, Jesé & James.
Remy minden sora tele van képtelenséggel vagy hülyeséggel, nem gond.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Liverpool, Dortmund, Leverkusen... Ott is maximum a padot koptatná. Jese örülhet ha valamelyik spanyol középcsapatnál fix kezdő lehet.
- ziro4vr
Ja, Jesé & James.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dupla J-től válnék meg.ziro4vr írta:Ez a hsz olyan tökéletes, mintha én írtam volna.nmate írta:James és Isco/Jesé. Utóbbi kettő közül, hogy melyik távozna, az az érkezők függvényétől függ. De Iscot nyomtam, mert magasabb áron vinnék.
Ja csak félig, mert én Jesére.
Ez meg....egyrészt nevetséges, másfelől olvass híreket.Bale meg hiába fejlődött, sokat sérült. 90-100 millát le lehetne gombolni a MU-ról, esetleg Cityről. Helyére meg jöhet Griezmann.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
James és Bale
James sajnos kuka, Zidane nem tudta felpörgetni, akkor itt nem lesz belőle semmi. 70-80 millióért mehet.
Bale meg hiába fejlődött, sokat sérült. 90-100 millát le lehetne gombolni a MU-ról, esetleg Cityről. Helyére meg jöhet Griezmann.
Mondjuk én Jesét is kölcsönadnám. Leverkusen, Dortmund vagy Liverpool.
Isco-t is eladnám ha jó árat fizetnek érte. Mahrezt meg ki lehetne próbálni az árából.
James sajnos kuka, Zidane nem tudta felpörgetni, akkor itt nem lesz belőle semmi. 70-80 millióért mehet.
Bale meg hiába fejlődött, sokat sérült. 90-100 millát le lehetne gombolni a MU-ról, esetleg Cityről. Helyére meg jöhet Griezmann.
Mondjuk én Jesét is kölcsönadnám. Leverkusen, Dortmund vagy Liverpool.
Isco-t is eladnám ha jó árat fizetnek érte. Mahrezt meg ki lehetne próbálni az árából.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én James-re.
Bale, CR duót akkor adnám el, ha jönne értük valami elképesztően magas ajánlat (150+). CR ismét klasszis formában, remélem a Bl döntőn is világklasszis lesz. Balenek én magam segítettem volna összecsomagolni, de megváltoztatta a véleményemet. Ha így tud játszani mint Zizu alatt, akkor maradhat felőlem.
Még talán Isco-tól válnék meg. James meg leírta magát nálam.
Bale, CR duót akkor adnám el, ha jönne értük valami elképesztően magas ajánlat (150+). CR ismét klasszis formában, remélem a Bl döntőn is világklasszis lesz. Balenek én magam segítettem volna összecsomagolni, de megváltoztatta a véleményemet. Ha így tud játszani mint Zizu alatt, akkor maradhat felőlem.
Még talán Isco-tól válnék meg. James meg leírta magát nálam.
- ziro4vr
Ez a hsz olyan tökéletes, mintha én írtam volna.nmate írta:James és Isco/Jesé. Utóbbi kettő közül, hogy melyik távozna, az az érkezők függvényétől függ. De Iscot nyomtam, mert magasabb áron vinnék.
Ja csak félig, mert én Jesére.
Nem illik.
- ateeemadrid
Isco James duóra nyomtam.
Bale kezdi alaposan megváltoztatni a véleményemet, úgy tűnik, hogy tényleg még bőven hasznunkra válhat majd az elkövetkezendő években, Benzemánál egyértelmű, hogy maradnia kell, Cé meg továbbra is bizonyítja, hogy a csapat hasznára van.
Szóval a BBC alap továbbra is, jó lenne ha kevesebbet lennének sérültek, mert azért együtt durva számokat tudnak ők is felmutatni, és egy fasza KP-val elég komoly fegyvertény.
Zizou a 433at preferálja, egyértelmű, Jamesnek és Isconak pedig sehol nincs így helye nálam, a hozzáállásuk sem meggyőző, előbbinél pedig azért komoly hiányosságok vannak emellett is. Iscoban sokáig reménykedtem, de igazából csak visszafele fejlődik amióta nálunk van, ő is jobban járna ha lépne.
Jesé még esetleg mehetne, habár valamiért én még mindig többet látok benne annál, amit most mutat, sokszor életveszélyes tud lenni csereként, képességei is eléggé rendben vannak, úgyhogy vele kapcsolatban reménykedek még kicsit. Lucas meg kell, 1-2 ilyen ember elengedhetetlen a csapatba.
Bale kezdi alaposan megváltoztatni a véleményemet, úgy tűnik, hogy tényleg még bőven hasznunkra válhat majd az elkövetkezendő években, Benzemánál egyértelmű, hogy maradnia kell, Cé meg továbbra is bizonyítja, hogy a csapat hasznára van.
Szóval a BBC alap továbbra is, jó lenne ha kevesebbet lennének sérültek, mert azért együtt durva számokat tudnak ők is felmutatni, és egy fasza KP-val elég komoly fegyvertény.
Zizou a 433at preferálja, egyértelmű, Jamesnek és Isconak pedig sehol nincs így helye nálam, a hozzáállásuk sem meggyőző, előbbinél pedig azért komoly hiányosságok vannak emellett is. Iscoban sokáig reménykedtem, de igazából csak visszafele fejlődik amióta nálunk van, ő is jobban járna ha lépne.
Jesé még esetleg mehetne, habár valamiért én még mindig többet látok benne annál, amit most mutat, sokszor életveszélyes tud lenni csereként, képességei is eléggé rendben vannak, úgyhogy vele kapcsolatban reménykedek még kicsit. Lucas meg kell, 1-2 ilyen ember elengedhetetlen a csapatba.
- Mester77
nmate írta:James és Isco/Jesé. Utóbbi kettő közül, hogy melyik távozna, az az érkezők függvényétől függ.
Így van. Ez ennyi, részemről is.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "