Feltéve, ha argentína nyeri.mocsok írta:Miert nem nyugtatgathatjak magukat a barcasok azzal, hogy nekik a bajnoksag fontosabb?
Valoszinu naluk egy copa amerika is fontosabb lenne, mint egy vilagbajnoksag.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- mocsok
Miert nem nyugtatgathatjak magukat a barcasok azzal, hogy nekik a bajnoksag fontosabb?
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Számomra fontosabb a Bl, mert azt Európa legjobb (akkori, jelenlegi) csapata nyeri, és így ebben a formátumban "legyőzi" az összes bajnok csapatot.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én ezt úgy nézem, hogy egy bajnokságban minden évben elindulsz és megnyerheted, a bl-ben viszont egyrészt nem garantált, hogy minden évben elindulsz (jó itt a 2 csapat esetében azért igen), másrészt egy bl döntőt, lehet karriered során csak 1x játszol vagy egyszer sem. Sztem minden játékos legnagyobb álma klubszinten a bl győzelem, nem az, hogy spanyol vagy német vagy akármilyen bajnok legyen. Nagyon fontos a bajnokság, de a bl az bl.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ennek semmi köze ahhoz, hogy hányszor nyeri meg a csapat a BL-t, csak az értékrendemet írtam le... Ha a következő 25 évben egyszer nyer BL-t a Barca, akkor csak abban a következő évben nő a bajnokság fölé az én szememben a BL cím, feltéve, hogy még mindig ekkora kuriózum lesz megvédeni a címet.csabi* írta:de hozzászokott egykét barcás ehhez a sikerkorszakhoz.. mi az, hogy csak akkor fontosabb a bl ha van esély címvédésre. az utóbbi tizen x év sikerei szepek és jók de azért olyan sűrűn még ez a korszakos barca se nyert, egy bl mindig kuriozum, mindig.
Egyébként mindkettő mellett tud az ember komoly érveket felsorakoztatni, mindenkinek szíve joga megválasztani...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
de hozzászokott egykét barcás ehhez a sikerkorszakhoz.. mi az, hogy csak akkor fontosabb a bl ha van esély címvédésre. az utóbbi tizen x év sikerei szepek és jók de azért olyan sűrűn még ez a korszakos barca se nyert, egy bl mindig kuriozum, mindig.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az ilyen brazil zseniket sose tudtátok idomítani erre a katalán életérzésre. Dinho is inkább a barcelonai nightklubokat meg a kokót választotta mint egy jó kis pizsamarpartit xavinál
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nyilván egy Bayernnek fontosabb a BL, mivel magasan ők a legjobbak a németeknél, de azért egy La Ligánál más a helyzet. Nálam eddig is a Liga volt a fontosabb, egy BL-ben bármi megtörténhet.dzsi91 írta:De nem érted, mindenkinek mindig a bl volt a fontosabb.Most a nagy többségről beszélek, ez az abszurdum,hogy egy bajnoki cím fobtosabb mint egy bl győzelem már megint pont akkor jön elő amikor a barcát kell védeni.Ez olyan mint amikor hirtelen kiderült hogy egy gólpassz felér egy góllal teljesen véletlenül pont akkor amikor Ronaldo több gólt lőtt mint Messi, addig meg a kutyát nem érdekelte az egész téma...Matyi írta:Elfogadom, kinek mi a fontosabb, de megmagyarázni, hogy már akkor is mindenkinek a BL kell legyen a fontosabb, fölösleges.
Én elfogadom a véleményed, de szerintem rajtatok kívül ezt senki nem gondolja így.
Arra lettem volna kiváncsi ha az utolsó fordulóban előzünk akkor is a legjobb csapat nyerte volna a bajnokságot? Vagy az MAkK lett volna...
De fordított esetben biztos, hogy lenne itt is néhány arc, akinél a Liga lenne a fontosabb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Matyi 2016. május 18., szerda 21:44-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ő nála még benne van, hogy ideigazol, Piquénél kevésbéRealista24 írta:Neymar: ”Fáj, hogy nem lehetünk ott a BL döntőben. Ezek olyan dolgok, amik sajnos néha megtörténnek. Gratulálok a két döntőbe jutott csapatnak.”
Lehet ezt így is.
BL vagy bajnokság, nálam átlag éven egyenrangú, amikor van esély megvédeni a BL címet, akkor nem is lehet kérdés, hogy BL, de az átok idén is élt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neymar: ”Fáj, hogy nem lehetünk ott a BL döntőben. Ezek olyan dolgok, amik sajnos néha megtörténnek. Gratulálok a két döntőbe jutott csapatnak.”
Lehet ezt így is.
Lehet ezt így is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem lesz.ikarus93 írta:Amúgy egy Real-Atletico topiknak ki örülne ?
Elvégre ők még is csak a városi rivális és szerintem nagyobb múltra nyúlik vissza velük a rivalizálás mint a Barcával.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hagyyukmá.
- ikarus93
Amúgy egy Real-Atletico topiknak ki örülne ?
Elvégre ők még is csak a városi rivális és szerintem nagyobb múltra nyúlik vissza velük a rivalizálás mint a Barcával.
Plusz ahogy nézem nem most fognak lekopni. Pénzük lesz dögivel akkor nem beszélve arról, hogy ott a szakmai stáb se kutyaütök brigádja.
Plusz ahogy nézem nem most fognak lekopni. Pénzük lesz dögivel akkor nem beszélve arról, hogy ott a szakmai stáb se kutyaütök brigádja.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2016. május 18., szerda 20:35-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem èrted a lènyeget.Nektek mindig az,amit èppen nyertek.Matyi írta:Elfogadom, kinek mi a fontosabb, de megmagyarázni, hogy már akkor is mindenkinek a BL kell legyen a fontosabb, fölösleges.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De nem érted, mindenkinek mindig a bl volt a fontosabb.Most a nagy többségről beszélek, ez az abszurdum,hogy egy bajnoki cím fobtosabb mint egy bl győzelem már megint pont akkor jön elő amikor a barcát kell védeni.Ez olyan mint amikor hirtelen kiderült hogy egy gólpassz felér egy góllal teljesen véletlenül pont akkor amikor Ronaldo több gólt lőtt mint Messi, addig meg a kutyát nem érdekelte az egész téma...Matyi írta:Elfogadom, kinek mi a fontosabb, de megmagyarázni, hogy már akkor is mindenkinek a BL kell legyen a fontosabb, fölösleges.
Én elfogadom a véleményed, de szerintem rajtatok kívül ezt senki nem gondolja így.
Arra lettem volna kiváncsi ha az utolsó fordulóban előzünk akkor is a legjobb csapat nyerte volna a bajnokságot? Vagy az MAkK lett volna...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikarus93
Fájni fog a Barcának ha behúzzuk a BL-tRealista24 írta:Én nem akarom senki véleményét megváltoztatni, szíve joga eldönteni mindenkinek, hogy mi a fontos, de az internet nem felejt:
http://www.goal.com/hu/news/21442/spany ... osabb-a-bl
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2016. május 18., szerda 20:22-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez tökéletesen jellemzi az egész Barcát, gratulálok PikkenbauerRealista24 írta:Én nem akarom senki véleményét megváltoztatni, szíve joga eldönteni mindenkinek, hogy mi a fontos, de az internet nem felejt:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem akarom senki véleményét megváltoztatni, szíve joga eldönteni mindenkinek, hogy mi a fontos, de az internet nem felejt:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Természetesen a jelenre gondoltam most, de a múltban kutakodva is szerintem igaz lenne, hogy 2-3 csapat a meghatározó a többi a pontgyűjtő.Realista24 írta:Hmmm...ha csak három éve lenne BL még el is fogadnám az érvelésed, de így nem.ám mind a 2nél kb 2 erős csapat dönti el, hogy tied lesz-e a kupa vagy sem, mert akárhogy nézzük, az Atma/RM/Barca hármason kívül, a többi csapatot ez a 3 kb egyenlő arányban veri meg és szerez pontokat, ami dönt azok az egymás elleniek, ez ha megnézzük a pontokat tökéletesen látszik is.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hmmm...ha csak három éve lenne BL még el is fogadnám az érvelésed, de így nem.ám mind a 2nél kb 2 erős csapat dönti el, hogy tied lesz-e a kupa vagy sem, mert akárhogy nézzük, az Atma/RM/Barca hármason kívül, a többi csapatot ez a 3 kb egyenlő arányban veri meg és szerez pontokat, ami dönt azok az egymás elleniek, ez ha megnézzük a pontokat tökéletesen látszik is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema