az nem egy régebbi adidas kampány? szerintem akkor még pogba nem volt ottRealista24 írta:Pogba - all in. Én ezt mondom, régóta.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pogba - all in. Én ezt mondom, régóta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Es tenyleg, ezt beneztem, bocsi Ziro.morientes írta:Azt nem èn irtam Palesz,de támogatnám amugy
Règebben idegenkedtem a dologtol,de az idei szezonja meggyozott.
Amugy iden engem is meggyozott Pogba, sokkal jobb donteseket hoz kapu kornyeken. Vagy csak bejonnek az utolso erintesei is, nem tudom, de nekem hasznosabbnak tunik. Hozzank mondjuk nem hoznam meg mindig, de szerintem ti is jol jarnatok vele. Kivancsi leszek mi lesz vele a nyar folyaman..
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azt nem èn irtam Palesz,de támogatnám amugy
De hát idèn lesz egy copa,egy eb,Perez apó meg majd akcioba lèp.Remèlem ZZ tud rá hatni,mert az oregnèl megint elgurulhat a gyogyszi...
De hát idèn lesz egy copa,egy eb,Perez apó meg majd akcioba lèp.Remèlem ZZ tud rá hatni,mert az oregnèl megint elgurulhat a gyogyszi...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Hat Pogba pont nem illik bele az ujabb EB/VB/Copa sztar kategoriajaba. A kora miatt 80 milliot is meger, de en csak akkor hoznam (ahogy mar egyszer leirtam valahova) ha James es Isco is elmegy.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A mai piacon 60-ert ajandek lenne, sajna ilyen 80 korul realis.. Eszmeletlenul elszalltak az arak, o melle baromi jo szezont hozott, ahol erezhetoen szintet lepett, a marketing erteke az egekben, huszon par evesen az egyik legjobb mar a posztjan.. Lehet a 80-al is alalottem. Ha el tudnatok hozni Jamesert es Morataert cserebe, ahogy te is irtad, baromi jo uzletet kotnetek.morientes írta:Pogbáèrt 60 millio a mai piacon reális ár lenne
- morientes
Az a baj hogy nincsen nagyon választèk.Pogbáèrt 60 millio a mai piacon reális ár lenne,de 80 alatt sztm sem válnak meg tole.
Hameg aztán produkál egy jo eb-t....
Hameg aztán produkál egy jo eb-t....
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én úgy vagyok vele, hogy (tudom, nem az én pénzem) attól hogy másokat lehúznak (köszi Mendes), minket ne húzzanak már le. Pogba ügynöke is egy nyominger.KAG írta:Lehet, de 80 alatt nem nagyon mozdítható a faszi szerintem.
Kivéve, ha várna, hogy utolsó évében legyen a szerződése és nem akarna hosszabbítani sem. De, ha jól emlékszem nemrég hosszabbított.
(itt meg most 60-70+25 ról beszélünk a cikkek alapján). Elszállt sajnos a piac... Egyébként, ha belegondolsz, hogy egy Matrial is 70-75 vagy egy James is annyi volt nekünk, akkor Pogbáért egyből nem tűnik annyira vészesnek a 80.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
istimester írta:Ennyit nem ér.ziro4vr írta:Morata & James árából elhozzuk Pogbát aztán kész is
Lehet, de 80 alatt nem nagyon mozdítható a faszi szerintem.
Kivéve, ha várna, hogy utolsó évében legyen a szerződése és nem akarna hosszabbítani sem. De, ha jól emlékszem nemrég hosszabbított.
(itt meg most 60-70+25 ról beszélünk a cikkek alapján). Elszállt sajnos a piac... Egyébként, ha belegondolsz, hogy egy Matrial is 70-75 vagy egy James is annyi volt nekünk, akkor Pogbáért egyből nem tűnik annyira vészesnek a 80.
ZIDANE
-
Ha 40 misiért lehetne hozni, akkor ok részemről. De még egy 80+ millás ember minek? Csak talál hasznosabb és olcsóbb embert Zizu. Nem kell egy újabb Eb/Vb/Copa sztár... aki aztán felsül.istimester írta:Ennyit nem ér.ziro4vr írta:Morata & James árából elhozzuk Pogbát aztán kész is
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ennyit nem ér.ziro4vr írta:Morata & James árából elhozzuk Pogbát aztán kész is
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem fog senki 65 milliót adni Moratáért, maximum forintban.
Egyelőre nem kell izgulni, Perez megvárja ki lesz a gólkirály az EB-n, aztán lecsap
Egyelőre nem kell izgulni, Perez megvárja ki lesz a gólkirály az EB-n, aztán lecsap
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Morata & James árából elhozzuk Pogbát aztán kész is. Előre nyáron megnézzük Mayoral meg Mariano mit tud, ínyencek DDG-t még lehet behúznák, meg Marcelo mögé kéne valaki aztán annyi.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Juve 25 milliója lesz az ajándék szerintem.Veidt írta:Wenger egy kibaszot troll. Csak az a baj hogy az Arsenallal trollkodik.Úgy tűnik pénz áll a házhoz Morata miatt. Az Arsenal 65 milliót adna érte
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
Wenger egy kibaszot troll. Csak az a baj hogy az Arsenallal trollkodik.Úgy tűnik pénz áll a házhoz Morata miatt. Az Arsenal 65 milliót adna érte
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
Ezzel egyébként én is így vagyok, emberünk tényleg elképesztő szezont mutatott és egy szavam sincs rá, mert sokat tett hozzá, hogy most ott lehetünk ahol + emberileg is nagyon szimpatikus, viszont fosok attól, hogy ennek egyszer csak hirtelen vége és onnantól nem leszünk annyira biztosak kapus fronton. Valahogy úgy tudnám elképzelni, hogy vagy godmode, vagy pedig lepkézik, de ne legyen igazam, mert nagyon bírom és örülnék ha ő maradna a kapusunk. Mindenesetre nem venném meg De Geát, egy szezonra mindenképp hagynám Navast, aztán meglátjuk.Realista24 írta:Nah, megint egyre több a kapusokról szóló hír. Szerinted mi lesz?
Én nem tudom elképzelni - vagyis el tudom, csak most ott van a Zidane faktor - hogy a csapat egyik legjobbját eladnánk.
Bár hiába ez a szezon, hiába a remek mutatók, valamiért mégsem vagyok teljesen nyugodt Navast illetően. Azt nem írhatom, hogy nem győzött meg, de azt sem, hogy igen. A BL döntőn befoghatja a pofámat végleg.
- morientes
Èn is ezt èrzem.Hogy kurva nagy transzban van minden egyes meccsen.Hogy látszik a fejèn hogy neki álandoan bizonyitani kell,ès attol fèlek egyszer osszeszakad,ès hogy onnan aztán fel tud e állni...Bár hiába ez a szezon, hiába a remek mutatók, valamiért mégsem vagyok teljesen nyugodt Navast illetően. Azt nem írhatom, hogy nem győzött meg, de azt sem, hogy igen. A BL döntőn befoghatja a pofámat végleg.
DDG-nèl viszont nagyon lehet látni azt a fajta onbizalmat,hogy mentálisan rohadtul toppon van,nyugis,nagyon profin hozza le a meccseket.
Èn nem bánom ha Keylor marad,de benne benne van hogy osszeroppanhat...bármikor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Én ilyen fosós vagyok. De ha bejön, jössz egy tálca Krusovice-vel.sebydani írta:Jó jel, hogy te a nyilatkozatokon parázol a Wolfsburg elleni visszavágó óta, eddig bejött szóval még légyszi csináld jövőhétigrashidm írta:
Tudom, csak mindig az ilyen nyilatkozatok után szoktunk pofára esni... mint a zsírokenyér (by 100 kiló ).
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jó jel, hogy te a nyilatkozatokon parázol a Wolfsburg elleni visszavágó óta, eddig bejött szóval még légyszi csináld jövőhétigrashidm írta:
Tudom, csak mindig az ilyen nyilatkozatok után szoktunk pofára esni... mint a zsírokenyér (by 100 kiló ).
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Veidt
Hat nem tudom, sok focis FB oldalon a topkomment nagyon sokszor az volt hogy nem is focit jatszik az Atma, megolik a jatekot, stb. TrollFootballon is.
Amugy Isco hozzaallasa az utobbi 1 honapban egesz szimpatikus lett. Mar csak a jatekat kene mindig olyan szinten uzni, mint a City ellen pl. Akkor Pogba sem kell.
Amugy Isco hozzaallasa az utobbi 1 honapban egesz szimpatikus lett. Mar csak a jatekat kene mindig olyan szinten uzni, mint a City ellen pl. Akkor Pogba sem kell.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8