Realista24 írta:hehe írta:
azt kell nézni, hogy kivel fejlődhet a kezdőcsapat.
ez kb 2, 3 játékos az egész világon.
Nálad kik ezek? Kíváncsi lennék.
Nálam szigorúan hosszútávot figyelembe véve Pogba, Neymar és talán De Geát is idetenném.
hagynám ddg a csába, egyrészt atlétatrikó nevelés, másrészt keylor jobb nála perpill.
majd ha navas elkezdi hibázgatni, és öregedni, akkor kell körbenézni.
ha már egy ilyen képességű kapusunk van, akkor igazán megtehetnénk neki azt a szivességet, hogy hosszú távra tervezünk.
ddg kb annyiban jobb, hogy spanyol állampolgár, de objektiven nézve én ezt pont leszarom.
neymar, messi, hagyjuk, nem történik meg.
kp-ra kantét hozták szóba velünk, én még várnék vele, eb-n sztem nem fog percet kapni, de azért mégiscsak egy angol kiscsapat alapembere, nem pedig egy minden fronton érdekelt megacsapat húzóembere.
lehet összerezzen az első banénhéjtól, amit bedobnak neki pl sevillában, hiába jók a képességei, talán egy kicsit makelelére emlékeztet.
a benficás gyereket, akit kinéztem, mint csúcs-essien-utód, hát ancelotti és a bájern ért hozzá na, megvették olcsóba, rá is kiváncsi leszek, remélhetőleg kezdő lesz az ebén.
szóval marad pogba, aki sztem inkább a szép játék képviselője, mint hogy dolgozna akár tripla tüdővel krósz és modrics helyett is a leütéses foszto.. őő a letámadásos labdaszerzésnél például.
nálam 2 poszton kell erősíteni, egyik a kezdőbe a 3. kp-s helyre, a másik a csatártárs penzemának.
utóbbit nem kell részleteznem, előbbit újra kell gondolnom, a többi poszton a világ legjobbjai vannak mindenütt, de minimum top3, akárhogy nézem, ott előrelépni nem lehet.
ha zidane megkapja az egész idényt, alapozással együtt, akkor meglehet a triplázás jövőre, viszont ahhoz mindenképp kell pótolni a távozókat (hamesz, isco)
igazából ha azt nézem, hogy ehelyett a 2 helyett jön pogba, és lukács még több időt kap főleg a kisebbek ellen a bajnokságban, akkor nem probléma, viszont ezen felül kell a 3. darabolóember a kp-ra, plusz a csatár, ez tehát összesen 3 igazolás, ami sztem meg is fog valósulni.
még egy dolgot remélek, hogy kovacsöcs szép lassan beépül a kiöregedő modrics helyére, sztem megvan a gyerekben , ami kell hozzá.
ennyi lenne, kissé katyvasz, de leszarom