Én ezt alá írnám és Moratat megtartanám cserének És akkor már csak egy csere balbekk meg egy kkp kell.Realista24 írta:Olaszok szerint Morata és 47 millió érkezhet Jamesért cserébe.
Kommentáld a híreket
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egész jó biznisznek hangzik.Realista24 írta:Olaszok szerint Morata és 47 millió érkezhet Jamesért cserébe.
De a 80 milla esetében van egy aranylasztis játékosuk, ami adott esetben egyébként is többet ér mint 80m pláne manapság, 35-ért meg vesztegetnek nála rosszabb játékosokat is. De egyértelműen lutri.Csabi írta:a benficás gyerek ára, ha jó lesz. akkor 80 milliónál fog megállni. ha hugyszar lesz, akkor 35 volt müntyennek. ez minden csak nem olcsó
benfica megint hatalmasat bizniszelt
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Olaszok szerint Morata és 47 millió érkezhet Jamesért cserébe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a benficás gyerek ára, ha jó lesz. akkor 80 milliónál fog megállni. ha hugyszar lesz, akkor 35 volt müntyennek. ez minden csak nem olcsó
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Túlságosan a spanyol vonalat nyomatjuk. Aránylag, a többi top klubhoz mérve, kevesebb a külföldi ifista.Egy ilyen csapatnál, ahol van pénz fejlett a technológiára, illetve az utazásra, nem hiszem el, hogy 15 év alatt ilyen kevés játékost tudunk csak összeszedni.
Ezzel a nagy hazafiassággal eléggé handicapeli magát a klub.
Merci Zizou!
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Eleg lenne egy univerzalis bekk + Nacho sztem.rashidm írta:Én még vennék valami csere balhátvédet Marcsello mögé illetve ha el tudnánk passzolni Danilo-t akkor Kárváhál mögé is egy embert.hehe írta:ennyi lenne, kissé katyvasz, de leszarom
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is úgy érzem, hogy Isco, James kettősből legalább az egyik távozik. Ha választani kell, inkább a spanyol maradjon. Mehetne még Danilo is. Nem tudom, hogy milyen lehetőségek vannak, de én Fabinho-t visszahoznám a Monacoból.. Kova nálam is maradna. Benzema mellé hoznék egy arcot, de olyat, aki bírja a padot, viszont, ha beszáll tud alkotni. Mayoral kérdéses, a nyáron eldől.
Navassal nem szúrnék ki, maradjon, de ha Perezen és a spanyol vonalon múlik, jönni fog De Gea.
Pogbanak örülnék, de akkor megszűnne Casemiro helye a kezdőben.. Visszaállna Kroos, ami azért annyira nem stabil. Pogbával még az a bajom, amit egyébként korábban is írtam, erős a gyanúm egy Barcás előszerződésre, a tavaly nyári attrakció után... Meglátjuk.
Navassal nem szúrnék ki, maradjon, de ha Perezen és a spanyol vonalon múlik, jönni fog De Gea.
Pogbanak örülnék, de akkor megszűnne Casemiro helye a kezdőben.. Visszaállna Kroos, ami azért annyira nem stabil. Pogbával még az a bajom, amit egyébként korábban is írtam, erős a gyanúm egy Barcás előszerződésre, a tavaly nyári attrakció után... Meglátjuk.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem béna az biztos, de hogy több tíz millióért vegyek egy 1 db kiemelkedő szezont felmutató, 19 éves négersrácot, akiről kora lévén igen keveset tudhatunk, hát hagyjuk már.hehe írta:a benficás gyereket, akit kinéztem, mint csúcs-essien-utód, hát ancelotti és a bájern ért hozzá na, megvették olcsóba, rá is kiváncsi leszek, remélhetőleg kezdő lesz az ebén.
Inkább keresek 10 környékén valami 20 környéki kölyköt (franciák tele vannak, környezet kérdése legtöbbnél, mi lesz belőle), aztán kinevelem jó csapatjátékosnak. Persze ez nem így megy, lehet kicsit nagy a szám, de le merem fogadni, hogy a megfigyelőink alibi melóért teszik le a pénzüket. Egy ilyen csapatnál, ahol van pénz fejlett a technológiára, illetve az utazásra, nem hiszem el, hogy 15 év alatt ilyen kevés játékost tudunk csak összeszedni. Varanera, Marcelora gondolok, akiket igazából nem csak mi fedeztünk fel, mert SAF-nak hajszál híján múlt, hogy ne sikerüljön a francia.
Szóval ezt kevésnek tartom, nekem nem elég. Tudom Pereznél nem prioritás, de nem hinném, ha ZZ odaállítana elé ilyen ambíciókkal, akkor elhajtaná.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pont nem erre gondoltam, ahogy irtam isEzt èn is elmondtam mindig vele kapcsolatban,de sztm benott már a feje lágya.Már ha voltak egyáltalán attitudjei,nem emlèkszem ilyenekre.
nem olyan tipusnak látom, mint drenthét vagy lassanát.
ő dolgozik keményen, őt nem fogod látni részeg bulifotókon sztem.
itt a pályán való dolgairól beszélek, sztem nincs meg benne az az elhivatottság és akarat, hogy ő márpedig labdát fog szerezni és mindenáron dominálni fog a kp-n. mert nem ez a tipusú játékos, ő labdázni szeret, technikázni, okosba, finoman megoldani, nem pedig zongorát cipelni.
de ez nem probléma, csak tudni kell, hogy kitől mit lehet elvárni, mire lehet használni a legjobb tudása szerint.
természetesen a pogba-krósz-modrics a világ legjobb kp-ja lehet, ha jól össze tudnak dolgozni, kicsit sem lenne probléma, csak sztem kellene az izom és a félelemkeltő álladékság is a kp-ra, mert a krósz-modricstól énnem fosom össze magam
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt èn is elmondtam mindig vele kapcsolatban,de sztm benott már a feje lágya.Már ha voltak egyáltalán attitudjei,nem emlèkszem ilyenekre.nem a képességekkel érzem nála a gondot.
hanem fejben, de nem azért, amiért általában bizonyos nemzetiségű és rasszhoz tartozó játékosoknál általában szokás.
Ja kb.Nálam is a sorrend.Nálam szigorúan hosszútávot figyelembe véve Pogba, Neymar és talán De Geát is idetenném.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én még vennék valami csere balhátvédet Marcsello mögé illetve ha el tudnánk passzolni Danilo-t akkor Kárváhál mögé is egy embert.hehe írta:ennyi lenne, kissé katyvasz, de leszarom
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Az idei szerelésünk szerintem gyönyörű, az összes, a hazai nagyon szép így ,hogy szinte full fehér a szürke is nagyon adja meg a kék is.Rég volt olyan,hogy mind3 mezünk bejött nekem.Az elmúlt évekből még a 2012es hazai ami nagyon bejött(az arany csíkozással). 2011ben és 14ben viszont sikerült egy olyan gurány számozást hozzárakni ami az egész mezt lehúzza... a bl győztes mezünk hátáta mintha valami részeg szoba festő rajzolta volna a számozásokat gg....
kéne egy megfelelő számozás amit 3-4 évig hord a csapat.
kéne egy megfelelő számozás amit 3-4 évig hord a csapat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hagynám ddg a csába, egyrészt atlétatrikó nevelés, másrészt keylor jobb nála perpill.Realista24 írta:Nálad kik ezek? Kíváncsi lennék.hehe írta: azt kell nézni, hogy kivel fejlődhet a kezdőcsapat.
ez kb 2, 3 játékos az egész világon.
Nálam szigorúan hosszútávot figyelembe véve Pogba, Neymar és talán De Geát is idetenném.
majd ha navas elkezdi hibázgatni, és öregedni, akkor kell körbenézni.
ha már egy ilyen képességű kapusunk van, akkor igazán megtehetnénk neki azt a szivességet, hogy hosszú távra tervezünk.
ddg kb annyiban jobb, hogy spanyol állampolgár, de objektiven nézve én ezt pont leszarom.
neymar, messi, hagyjuk, nem történik meg.
kp-ra kantét hozták szóba velünk, én még várnék vele, eb-n sztem nem fog percet kapni, de azért mégiscsak egy angol kiscsapat alapembere, nem pedig egy minden fronton érdekelt megacsapat húzóembere.
lehet összerezzen az első banénhéjtól, amit bedobnak neki pl sevillában, hiába jók a képességei, talán egy kicsit makelelére emlékeztet.
a benficás gyereket, akit kinéztem, mint csúcs-essien-utód, hát ancelotti és a bájern ért hozzá na, megvették olcsóba, rá is kiváncsi leszek, remélhetőleg kezdő lesz az ebén.
szóval marad pogba, aki sztem inkább a szép játék képviselője, mint hogy dolgozna akár tripla tüdővel krósz és modrics helyett is a leütéses foszto.. őő a letámadásos labdaszerzésnél például.
nálam 2 poszton kell erősíteni, egyik a kezdőbe a 3. kp-s helyre, a másik a csatártárs penzemának.
utóbbit nem kell részleteznem, előbbit újra kell gondolnom, a többi poszton a világ legjobbjai vannak mindenütt, de minimum top3, akárhogy nézem, ott előrelépni nem lehet.
ha zidane megkapja az egész idényt, alapozással együtt, akkor meglehet a triplázás jövőre, viszont ahhoz mindenképp kell pótolni a távozókat (hamesz, isco)
igazából ha azt nézem, hogy ehelyett a 2 helyett jön pogba, és lukács még több időt kap főleg a kisebbek ellen a bajnokságban, akkor nem probléma, viszont ezen felül kell a 3. darabolóember a kp-ra, plusz a csatár, ez tehát összesen 3 igazolás, ami sztem meg is fog valósulni.
még egy dolgot remélek, hogy kovacsöcs szép lassan beépül a kiöregedő modrics helyére, sztem megvan a gyerekben , ami kell hozzá.
ennyi lenne, kissé katyvasz, de leszarom
nincs mese lépnie kell a ligának és elfelejteni az esti, későesti meccseket. ázsia miatt áll úgy a MU és a Chelsea eladások terén, ahogy.
a szürke mez meg gyönyörű lett szerintem, de az biztos hogy a rózsaszínnel fogták meg leginkább a piacot 2 éve.
a szürke mez meg gyönyörű lett szerintem, de az biztos hogy a rózsaszínnel fogták meg leginkább a piacot 2 éve.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem teljesen a kérdésedre válaszolok, sorryrashidm írta:A kölcsönben szereplő emberkékről lehet valamit tudni? Most hirtelen nekem Asensio ugrik be. Ő milyen szezont tolt? Látta valaki játszani? Hogy mozgott stb?
De tizenx év után ő jegyzi az egy szezonon belüli legtöbb gólpasszt, Zidane-t meggyőzte, az előszezont az első csapattal csinálja meg, és ott dönt a sorsáról.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
A kölcsönben szereplő emberkékről lehet valamit tudni? Most hirtelen nekem Asensio ugrik be. Ő milyen szezont tolt? Látta valaki játszani? Hogy mozgott stb?
Statisztika alapján mindenki egész jó lehet (még Danilo is ), meg jutúb videók alapján. Ha valaki látta játszani az leírná, hogy milyen volt ez az Asensio gyerek?
Ő rajta kívül van még más akit nemrég vettünk fiatal (Ödegárdon kívül)?
Statisztika alapján mindenki egész jó lehet (még Danilo is ), meg jutúb videók alapján. Ha valaki látta játszani az leírná, hogy milyen volt ez az Asensio gyerek?
Ő rajta kívül van még más akit nemrég vettünk fiatal (Ödegárdon kívül)?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Manchester United sok kőbuta angol veszi a Memphis mezeket, vagy még mindig a Beckhames fogy?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Kutyának sem kellett a szürke mez és a másik kettő semmi extra.
Ráadásul a James mezek sem fogytak úgy Kolumbiában, mint ahogy tervezték
Ráadásul a James mezek sem fogytak úgy Kolumbiában, mint ahogy tervezték
Merci Zizou!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Realista24 írta:Mezeladások 2015/16...csúnyán visszestünk, átmentek a divatok a Barcához
) FC Barcelona, 3.637.000
2) Bayern Múnich, 3.312.000
3) Chelsea 3.102.000
4) Manchester United, 2.977.000
5) Real Madrid, 2.866.000
6) PSG, 2.212.000
7) Arsenal, 2.055.000
8) Atlético Madrid, 1.977.000
9) Juventus, 1.678.000
10) AC Milán, 1.287.000
Ezert kell nyaron robbantani egyet valami nagy nevvel.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mezeladások 2015/16...csúnyán visszestünk, átmentek a divatok a Barcához
3) Chelsea 3.102.000
6) PSG, 2.212.000
7) Arsenal, 2.055.000
9) Juventus, 1.678.000
10) AC Milán, 1.287.000
3) Chelsea 3.102.000
6) PSG, 2.212.000
7) Arsenal, 2.055.000
9) Juventus, 1.678.000
10) AC Milán, 1.287.000
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema