Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Miért kell minden meccset elszabni ezzel a free throw dobálással?? Amit leművelnek ma is, okc 18at dobott már most, warriors 2öt....szánalmas.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát ja, mert mint a fociban, itt is kezdenek elmosódni a poziciók.nmate írta:Szerintem itt az all-around kifejezésen van a hangsúly, ami igaz is. Green is a magasabb kettesektől az centerik bárkit képes fogni, támadásban is elég sokrétű.hehe írta:aldridge soha nem skillesebb pl a dream team bigjeinél, green meg korábban max egy 3-ast pozicióra tudott volna beférni, csak manapság számít nagynak, hogy évről évre a ligába kerülő emberek egyre kisebbek és alacsonyabbak.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem itt az all-around kifejezésen van a hangsúly, ami igaz is. Green is a magasabb kettesektől az centerik bárkit képes fogni, támadásban is elég sokrétű.hehe írta:aldridge soha nem skillesebb pl a dream team bigjeinél, green meg korábban max egy 3-ast pozicióra tudott volna beférni, csak manapság számít nagynak, hogy évről évre a ligába kerülő emberek egyre kisebbek és alacsonyabbak.
- hehe
aldridge soha nem skillesebb pl a dream team bigjeinél, green meg korábban max egy 3-ast pozicióra tudott volna beférni, csak manapság számít nagynak, hogy évről évre a ligába kerülő emberek egyre kisebbek és alacsonyabbak.nmate írta:Egy kétnapos cikk, most láttam meg kezdo5.hu-n, de kötelező olvasmány:
http://www.theplayerstribune.com/hakeem ... mall-ball/Everyone likes to compare eras, but it’s possible that today’s big men are more skilled as all-around players than ever before. Look at guys like Draymond Green and LaMarcus Aldridge in this year’s playoffs. I’m in awe of how they play like guards and centers at the same time.
egyik sem korszakos játékos, se most, se korábban nem lett volna az.
de értem én, hogy hakeem miről beszél, de azért na... ő pl ma olyat tanítana, hogy csak néznénk.
- nmate
Egy kétnapos cikk, most láttam meg kezdo5.hu-n, de kötelező olvasmány:
http://www.theplayerstribune.com/hakeem ... mall-ball/
http://www.theplayerstribune.com/hakeem ... mall-ball/
Everyone likes to compare eras, but it’s possible that today’s big men are more skilled as all-around players than ever before. Look at guys like Draymond Green and LaMarcus Aldridge in this year’s playoffs. I’m in awe of how they play like guards and centers at the same time.
- nmate
Hát tavaly meg a GSW ment szinte teljesen kipihenten és egészségesen a döntőbe, egy olyan Cavs ellen ahol két kulcsjátékos sérült volt. Most Curry van szopóágon, bár szerintem még így is esélyesebbek.
Amúgy még a Lakers - Butler témához: Jimmy a startersben elmondta, nagy haver Mark Wahlberggel.
Amúgy még a Lakers - Butler témához: Jimmy a startersben elmondta, nagy haver Mark Wahlberggel.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ja izé,én rosszat idéztem én,a Waiterseset akartam
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
utána megtaposta picit, az lehet véleményes, maga az ütközés semmi nem volt valóban.csabi* írta:szerintem se volt semmi.
én nem vagyok egy curry hater de azért jó volt nezni ahogy foldbe dongoli
Jó kis párharc lesz ez, azt sajnálom,hogy lehet kifacsarja egymást a két együttes,aztán bármelyik jut tovább,halott lesz a Cavs ellen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehe
curryre oda kell lépni - mármint nem rá - csak szorosan, keményen, agresszivan lehet, hiába nem engedik a szabályok, meg kell csavarni a kis puhatestét.csabi* írta:szerintem se volt semmi.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem se volt semmi.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mondju, röhögve ment oda,szerintem nem kell nagyon rosszra gondolni. Nincs ezzel baj.nmate írta: Egyszer
A Sixers meg elvileg Simmonst vinné
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- nmate
Mondjuk valamilyen szinten igazatok van, én is elvárom pl. a kapusomtól, hogy ha kell leordítsa a fejemet meccs közben... bár nekem ez nem tetszett, főleg, hogy azért nem volt az olyan tiszta helyzet, utána meg kosár lett.
Bird amúgy nem engedne Georgeból szerintem.
Bird amúgy nem engedne Georgeból szerintem.
- hehe
azért waitersről aki tudja miken ment keresztül élete során, az megérti, ha kissé idiótán viselkedett a korábbi csapatainál.nmate írta:De ha már van egy értelmi fogyatékos Waiters a csapatban, és a gyűrűért megyek, akkor nem küldöm el a kurva anyjába mert egy életre elmegy az önbizalma
sztem itt befogadták, jó spanok az egész csapattal, persze hogy elküldöm a halál faszára a csapattársamat, ha nem azt csinálja, amit kell. tough love kell neki, ezt szereti.
úgy se rossz, ha a los angelesiek hazatérnek: rwb, pg13Kiváncsi vagyok mit csinál a Lakers a pickkel, homeless Jimmy jó lenne a Bullsból, de szerintem Chicagoban nem lesz rebuild egyelőre, hiába kellene. Én mondjuk Paul Georgeot látnám szívesen, vihetnék a fél csapatot.
Nem hiszem hogy érdekli, Waiters nagyon elhiszi.nmate írta:De ha már van egy értelmi fogyatékos Waiters a csapatban, és a gyűrűért megyek, akkor nem küldöm el a kurva anyjába mert egy életre elmegy az önbizalma
A Cavsben volt hogy majdnem összeverekedtek Irvinggel meg Thompsonnal, tavaly pl. LeBronnak nem akart passzolni.
Kiváncsi vagyok mit csinál a Lakers a pickkel, homeless Jimmy jó lenne a Bullsból, de szerintem Chicagoban nem lesz rebuild egyelőre, hiába kellene.
Dream scenario, de én Paul Georgeot látnám szívesen, aztán vihetnék a fél csapatot.
Áram bekötést vállalok [email protected]
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mi fetrenges lett volna, ha ezt 2 focista csinalja egymassal..nmate írta:Egyszer
- nmate
De ha már van egy értelmi fogyatékos Waiters a csapatban, és a gyűrűért megyek, akkor nem küldöm el a kurva anyjába mert egy életre elmegy az önbizalma
- hehe
ezek semmik.
pont úgy fel lehet fújni, mint amikor 2 éve kobe elküldött mindenkit a kurva anyjába edzésen.
közben meg ezek mind mindennapos dolgok, semmi extra.
pont úgy fel lehet fújni, mint amikor 2 éve kobe elküldött mindenkit a kurva anyjába edzésen.
közben meg ezek mind mindennapos dolgok, semmi extra.
- nmate
Persze, sokat javult, de inkább csak középről mennek azok csak, szélről továbbra is kb 40%-kal dobja.hehe írta:azért rwbnek a középtávolijai bőven ligaelitbe tartoztak már évek óta, a triplázása gyengébb egy kicsit.
KD viselkedése amúgy nem volt valami szép tegnap.