Meséld már el, hogy csal, tényleg érdekel.hamesz írta:Én is ott jártam kb aztán töröltem. Nem rossz játék am, de nem fair. Pedig én imádom a nehéz játékokat, de azt nem szeretem mikor "csal" és úgy nehezít.Norbii írta:rajtam kívül idegeskedik még valaki a dark souls 3on? 9 órám van a játékban de még csak a 3. bosst öltem meg.
PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is ott jártam kb aztán töröltem. Nem rossz játék am, de nem fair. Pedig én imádom a nehéz játékokat, de azt nem szeretem mikor "csal" és úgy nehezít.Norbii írta:rajtam kívül idegeskedik még valaki a dark souls 3on? 9 órám van a játékban de még csak a 3. bosst öltem meg.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Az uj Battlefieldet elő rendelte már valaki? esetleg régi motoros van itt? Lesz klán, kb 3as k/d fölött lehet jönni majd de a pont fontosabb lesz, nem camper mód hanem folyamatos mozgásban kell lenni és akkor megvan ebben a játékban már top10klán a cél, tdm mód, angol középszintű társalgási szint, vasárnap esti háborúkkal általában zászlót foglalunk, létszám az adott forma alapján dől majd el írjatok bátran ha érdekel valakit
(Klán háborúkban nem lesz 3as a k/d elit klánok ellen jó ha kijön egyesre ujoncok ellen viszont viccesen durva szokott lenni, főleg ha magyarokat fogunk ki )
(Klán háborúkban nem lesz 3as a k/d elit klánok ellen jó ha kijön egyesre ujoncok ellen viszont viccesen durva szokott lenni, főleg ha magyarokat fogunk ki )
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Meg. Ha lehet, a Complete Editiont. Lassan 6 éves játék, de még mindig a top 10-ben van Steamen az alapján, mennyien játszák online. Haverokkal a legjobb. Nincs is annál jobb érzés, mint atombombát dobni valamelyikük fővárosárafehérlap írta:Megéri beszerezni CIV V-t vagy várjak az új rész megjelenésére?
Gyerekként az első részt sokat játszottam, de a többi résszel egy percet se játszottam. 5-ről gameplayt néztem is tetszik.
Merci Zizou!
- P. Krisz
Tegnap volt 1 éve , hogy kiadták a Witcher 3-at , ezért jött egy trailer a Blood and Wine dlc-ből .
Már csak 11 nap .
Már csak 11 nap .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
rajtam kívül idegeskedik még valaki a dark souls 3on? 9 órám van a játékban de még csak a 3. bosst öltem meg.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Megéri bizony! Nem is játszok vele vizsgaidőszak végéig, úgyis tudom, hogy az lenne hogy "just one more round".. Elképesztően zseniális játék szerintem Bőven tartogat kellemes órákat/napokat a megjelenésig.fehérlap írta:Megéri beszerezni CIV V-t vagy várjak az új rész megjelenésére?
Gyerekként az első részt sokat játszottam, de a többi résszel egy percet se játszottam. 5-ről gameplayt néztem is tetszik.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Még bőven odébb van. October 21st 2016. Complete Editiont kellene akkor beszerezni. ~40 EuroDupla D írta:Szerintem baromi jó a Civ 5, én rengeteget játszottam vele. Kiegészítőkkel meg még királyabb, mert ott már van vallás, meg ideológia is. Még összetettebb.fehérlap írta:Megéri beszerezni CIV V-t vagy várjak az új rész megjelenésére?
Az új részről viszont nem tudok semmit. Mikor jön?
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerintem baromi jó a Civ 5, én rengeteget játszottam vele. Kiegészítőkkel meg még királyabb, mert ott már van vallás, meg ideológia is. Még összetettebb.fehérlap írta:Megéri beszerezni CIV V-t vagy várjak az új rész megjelenésére?
Az új részről viszont nem tudok semmit. Mikor jön?
Ez lesz még nagyon ütős.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Megéri beszerezni CIV V-t vagy várjak az új rész megjelenésére?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kijött pc-re a final fantasy X /X-2 kombó. ha valakinek mond vmit ez. nekem instabuy volt.
- P. Krisz
Jött egy 14 perces videó is a kiegészítőből .
Nem szarral gurigáznak . 90 küldetés , bazi nagy terület , Geraltnak lesz saját rezidenciája amit fejleszteni lehet , stb.
Nem szarral gurigáznak . 90 küldetés , bazi nagy terület , Geraltnak lesz saját rezidenciája amit fejleszteni lehet , stb.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Dobj privátban egy email címet és elküldöm amim van.hamesz írta:Nem tudsz mentést felrakni valahova és linket küldeni? Vagy valaki? Elvesztek a mentéseim és újra kezdeni nincs időm. :S Amiket meg eddig néztem neten mentéseket abból az egyik vírusos volt a másik meg a játék felénél volt pedig az volt írva, hogy kész a fő sztori...P. Krisz írta:The Witcher 3 : Blood and Wine .
Május 31-én lesz a megjelenés . Jött egy pofás teaser is .
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Nem tudsz mentést felrakni valahova és linket küldeni? Vagy valaki? Elvesztek a mentéseim és újra kezdeni nincs időm. :S Amiket meg eddig néztem neten mentéseket abból az egyik vírusos volt a másik meg a játék felénél volt pedig az volt írva, hogy kész a fő sztori...P. Krisz írta:The Witcher 3 : Blood and Wine .
- P. Krisz
The Witcher 3 : Blood and Wine .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Én örülök neki,hogy az első világháború lett a játék témája és nekem is nagyon tetszik.
Dark souls 3-hoz meg annyit,hogy én most az első Lordnál megakadtam,és fogalmam sincs hogy tudnám megölni.
Egyszerüen amikor 3-ból 1 lesz na az kivégez semmi perc alatt.
Szerintem abba is hagyom a játékot a picsába.
The Vr Pisti meg egyből! megölte.
Dark souls 3-hoz meg annyit,hogy én most az első Lordnál megakadtam,és fogalmam sincs hogy tudnám megölni.
Egyszerüen amikor 3-ból 1 lesz na az kivégez semmi perc alatt.
Szerintem abba is hagyom a játékot a picsába.
The Vr Pisti meg egyből! megölte.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Battlefield 1 trailer
Engem felcsigázott, nem is kicsit
Engem felcsigázott, nem is kicsit
Merci Zizou!
- hamesz
Eredeti GTA V illetve Division érdekelne valakit?