Premier League
Re: Premier League
MU: Louis van Gaal távozik a klubtól – hivatalos
na José, akkor szarból homokvárat megint.
na José, akkor szarból homokvárat megint.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A nevető ötödik Mendes lesz, állítólag holnap már érkezik is Angliába, a MU számláit megcsapolják mindenféle portugál meg brazil "nagy tehetségek" címszóvalAndrás93 írta:És Conte lesz a nevető ötödik.
Üsse kő, én nem sajnálom őket
- András93
És Conte lesz a nevető ötödik.
Mourinhot én már nem érzem akkora mágusnak, idén is nagyon szépen felégetett mindent maga körül.
Mourinhot én már nem érzem akkora mágusnak, idén is nagyon szépen felégetett mindent maga körül.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És beszáll Klopp, meg az öregifjú Wenger.Csabi írta:pep vs mou
2. felvonás
Amúgy szerintem Depaynak meszeltek ezzel inkább.
Nem illik.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Valószínűleg holnapig nem lesz semmilyen hivatalos bejelentés Mourinhoval kapcsolatban, de Lvg menesztését még ma kiadhatják közleménybe.BBeno írta:mondjuk hivatalosan még mindig nem rúgták ki lvg-t csak nagyon erős sajtóhír egyelőre. órák kérdése és hivatalos lesz José érkezése remélem.
Nem is szépen kell játszaniuk, hanem összeszedni az egész brigádot, mert nevetséges ami ott folyik.pheco írta:Végre. Lehet egyedül vagyok vele a fórumon, de én örülnék, ha megint erős lenne a MU. Becks-es meg Cé-s időkben nagyon bírtam őket. Mondjuk nem Mourinhoval(?) fognak szépen játszani, de remélem őket is visszahozza az elitbe, mint minket.sebydani írta:Na LvG hivatalosan is el lett zavarva.
Mourinhonál jobbat erre meg nem igen találni, a Realt is ő hozta vissza az élmezőnybe.
Van ott jó pár jàtékos, akire lehet építeni, igazolnak még 1-2 embert és akár a bajnokság is meg lehet egyből, annyira nem emelkedik ki senki jelenleg.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
MU - Mou kombó elég erős. Még egy jó Webb kéne hozzájuk, aztán teljes lenne a kép.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Viszont Rashfordnak lehet így kampec lesz, José nem az a fiatalokat beépítős típus, lehet hozza Zlatant is.. Persze nyilván a MU sikeressége most fontosabb nekik, de komálom a srácot, sajnálnám, ha elkallódna.pheco írta:Mondjuk nem Mourinhoval(?) fognak szépen játszani, de remélem őket is visszahozza az elitbe, mint minket.
mondjuk hivatalosan még mindig nem rúgták ki lvg-t csak nagyon erős sajtóhír egyelőre. órák kérdése és hivatalos lesz José érkezése remélem.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
pheco írta:Végre. Lehet egyedül vagyok vele a fórumon, de én örülnék, ha megint erős lenne a MU. Becks-es meg Cé-s időkben nagyon bírtam őket. Mondjuk nem Mourinhoval(?) fognak szépen játszani, de remélem őket is visszahozza az elitbe, mint minket.sebydani írta:Na LvG hivatalosan is el lett zavarva.
Nem vagy egyedül, én azért örülnék mert nem 4-5 erős csapat lenne összesen európában, sokkal izgalmasabb volt a 2000es években mikor ott voltak az angolol, rm, barca, juve, milán, inter is tényező volt, bayern is ott volt, nem úgy mint most, hogy látatlanban tudom ki lesz bent a bl legjobb 4ben.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Végre. Lehet egyedül vagyok vele a fórumon, de én örülnék, ha megint erős lenne a MU. Becks-es meg Cé-s időkben nagyon bírtam őket. Mondjuk nem Mourinhoval(?) fognak szépen játszani, de remélem őket is visszahozza az elitbe, mint minket.sebydani írta:Na LvG hivatalosan is el lett zavarva.
Oké, akkor ebből Barcelona lesz.Bellerin: "I've lived there for many years; my family and my girlfriend are there. I'm very happy there so I don't see myself anywhere other than Arsenal."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na LvG hivatalosan is el lett zavarva.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
In today's headlines, it's claimed City and Borussia Dortmund have agreed a €26million deal for Ilkay Gündogan. Plus Leroy Sané has been linked again...
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Hiddink jovore is a Kekeknel marad, kulonleges tanacsadoi (technival advisor) poszton. Nagyon jo dontes.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, most ezt miért is?ziro4vr írta:Azért álljunk meg egy szóra. Remy, tőled ezt olvasni még irónikusan is elég komolytalan...Remy írta:Nyugi, csak divat lett. Annak szurkol, aki épp nyer valamit, így mindig boldog lehet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért álljunk meg egy szóra. Remy, tőled ezt olvasni még irónikusan is elég komolytalan...Remy írta:Nyugi, csak divat lett. Annak szurkol, aki épp nyer valamit, így mindig boldog lehet.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a legszarabb a 4 most folyó kupadöntőből, mindet nézemferni írta:Milan Juve nem is érdekel?
om-psg a legélvezetesebb, a bájern-dortmundon annyira szűkítik a területet, hogy megölik egymás játékát