Persze, direkt írtam túlzóan, de egy dm-hez képest vagy özilhez isten. Ezek egydimenziós emberek, kevés dologra jók (egy madridba) és az agyukkal is baj van. (nem tud/nem akar) Bale viszont tud is, akar is. Ilyen emberek kellenek előre, mögéjük meg Modric-félék.EnzoZidane89 írta: Azért ez nem ilyen egyszerű ... Bale-t nem kell úgy kezelni mint egy Istent szerintem...
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Atticus írta:Csak engem zavar, hogy Bale természetes pozíciója ugyanaz, mint Céé? Úgy értem, micsoda pech, hogy a világ 2. és valószínűleg 3. legjobb játékosa ugyanazon a poszton érzi magát a legjobban...
Persze vannak alternatívák (csak ezek ugye nem poénosak). Cé játszhat középcsatárt és jobbszélsőt is, ezekben az esetekben Bale maradhat a kedvenc helyén. Bale még sokoldalúbb, ő játszhat balhátvédet (jó támadóskilljei miatt vélhetően bombajó lenne egy szűk formációba, mint a karácsonyfa és a gyémánt; be tudja játszani az egész baloldalt), jobbszélsőt és tkp-t is, ekkor meg Cé maradhat a helyén.
Vajon mi lehet Ancelotti terve?
Megveszed bale-t.....onnantól nem kell Dm és coentrao helyett is elég egy kisebb és olcsó alternatíva,mert a walesi balon végig mindenhol....elől ékben,visszavontan vagy jobb oldalon is bevethető.
Ha megveszed bale-t akkor nem kell center sem,mert elég benzema,mivel bale és cr oldalról megoldja......de még benz sem szükséges,mert mögöttük isco is megoldja szervezőben.
Szóval.....bale-el sok alternatíva jönne be,a támadóerőről nem is beszélek,az más tészta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Galacticos
de hogy kell.EnzoZidane89 írta:Nem Bale és Ronaldo szervezi a támadásokat..kell aki ki is szolgálja őket....
hát minden meccsen lőnek 4-4 bombagólt....
rmcf te vagy az?ziro4vr írta:Ronaldoval ketten megindulnak oda nem kell csapattárs, csak egy ember aki foltozza a hálót a bombák után. Még ha nem fejlődne is, de a tag olyan mint vmi tudásszívó szörny, folyamatosan raktároz és felhasznál.
nyilatkozta hogy jó a keret és nem jön más.Atticus írta:Vajon mi lehet Ancelotti terve?
99%-ra veszem hogy bale csak perez rögeszméje.. valahogy válaszolni kell a neymar igazolásra.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Azért ez nem ilyen egyszerű ... Bale-t nem kell úgy kezelni mint egy Istent szerintem...ziro4vr írta:Tőlem mehet padozni isco, dm, özil, benzema csak jöjjön bale. Ronaldoval ketten megindulnak oda nem kell csapattárs, csak egy ember aki foltozza a hálót a bombák után. Még ha nem fejlődne is, de a tag olyan mint vmi tudásszívó szörny, folyamatosan raktároz és felhasznál.
Nem Bale és Ronaldo szervezi a támadásokat..kell aki ki is szolgálja őket....
- Atticus
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Csak engem zavar, hogy Bale természetes pozíciója ugyanaz, mint Céé? Úgy értem, micsoda pech, hogy a világ 2. és valószínűleg 3. legjobb játékosa ugyanazon a poszton érzi magát a legjobban...
Persze vannak alternatívák (csak ezek ugye nem poénosak). Cé játszhat középcsatárt és jobbszélsőt is, ezekben az esetekben Bale maradhat a kedvenc helyén. Bale még sokoldalúbb, ő játszhat balhátvédet (jó támadóskilljei miatt vélhetően bombajó lenne egy szűk formációba, mint a karácsonyfa és a gyémánt; be tudja játszani az egész baloldalt), jobbszélsőt és tkp-t is, ekkor meg Cé maradhat a helyén.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tőlem mehet padozni isco, dm, özil, benzema csak jöjjön bale. Ronaldoval ketten megindulnak oda nem kell csapattárs, csak egy ember aki foltozza a hálót a bombák után. Még ha nem fejlődne is, de a tag olyan mint vmi tudásszívó szörny, folyamatosan raktároz és felhasznál.EnzoZidane89 írta:Ha jönne is Bale, azért nem kis rizikót vállalnánk be vele, hisz ki tudja, hogy beválik e. A Spanyol bajnokság más mint az Angol. Nem tudom eldönteni, hogy örülnék e neki vagy sem...Egyetlen biztos érv mellette,hogy nagyon alázatos futballista,ezerre veszem,hogy ő nem lenne az a link fazon,aki nem edzi szarrá magát, nem tenném oda magát a meccseken. Taktikailag viszont nem tudom hova tenni,mert a KP-n akárhol bevethető,univerzális,szóval valaki biztos jó sokat padozna mögötte 100%.
Nem illik.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Ha jönne is Bale, azért nem kis rizikót vállalnánk be vele, hisz ki tudja, hogy beválik e. A Spanyol bajnokság más mint az Angol. Nem tudom eldönteni, hogy örülnék e neki vagy sem...Egyetlen biztos érv mellette,hogy nagyon alázatos futballista,ezerre veszem,hogy ő nem lenne az a link fazon,aki nem edzi szarrá magát, nem tenném oda magát a meccseken. Taktikailag viszont nem tudom hova tenni,mert a KP-n akárhol bevethető,univerzális,szóval valaki biztos jó sokat padozna mögötte 100%.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem tudom eldönteni,h örülnék-e Bale érkezésének vagy nem. Egyrészt ha belegondolok,h mekkora játékos a srác akkor örömmel hoznám de viszont ott van bennem,h akkor hol fog elférni Isco és Jesé, de inkább Isco.
Jesé cserebogár lesz,annak kell lennie,mert érnie kell sokat még a csapattagsághoz.....ha majd szépen lassan bizonyít,akkor idővel tolhatja a két atomtank helyett,mellett,mögött...kinek ahogy tetszik.
Isco meg mélyebben játszik,neki nem kell annyira felmennie.
Ha elmegy higu,és bale normális áron hozható(50-60 milla) akkor dm is el lesz adva.....ott meg lesz hely jesének a padon állandóan,és sokat be is állhat. Azt nem várhatja senki,hogy jesé miatt(aki még messze talány) egy kezdő tagságot engedjünk szabadon. Majd a padról kiforrja magát.
Isco meg bőven játszhat a két dúvad mögött visszavonva.......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Iden tavasszal jobbara csere volt és igen fos format mutatott. Kaka és DM perceit csak adjuk a Jese-Morata kettosnek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ó, még szép és jó minden, csak nehogy páran feliratkozzanak majd erre a "listára". Hosszú a szezon, nagy remények vannak az újak felé, és nehogy koppanjunk itt páran.numberone1 írta:Nem baj, ha Ozil kicsit(vagy hosszabb ideig) kimarad a kezdobol, talan ettol majd foldre szall. Azert ne is hosszabitsunk vele. Iden a 2 argentin tiplizhet, jovore a 2 nemet, micsoda nap lesz az.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Di Maria tuti marad. Ő amúgy a padra igen fasza lenne, örülnék ha bírná ott és nem pofázna. Vagy esetleg még küzdene is a kezdő pozícióért és hasonló formát mutatna, mint 2 éve ősszel...
Ha nem kezdő, talán annyira nem idegesítene a butaságaival.
Ha nem kezdő, talán annyira nem idegesítene a butaságaival.
- numberone1
Nem baj, ha Ozil kicsit(vagy hosszabb ideig) kimarad a kezdobol, talan ettol majd foldre szall. Azert ne is hosszabitsunk vele. Iden a 2 argentin tiplizhet, jovore a 2 nemet, micsoda nap lesz az.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Értelem szerűen iscoval küzdenének a helyért bár kicsit sajnálom mert hiába nem sokszor nem játszik jól 1-2 gólpasz csak leesik neki de ha csapat védekezést akarunk akkor özil kevés hozzá bár iscobol is csak 1 félidőt láttunk
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én nagyon úgy veszem le h Carlo egyszerre akarja játszatni Iscot és Özilt. Egyszerűen nem tudom elképzelni h verdesi Perez asztalát h hozd már el Bale-t. Amit meg akar valósítani játékot, teljesen más mint amibe a wales-i beleillik. Ez csak szeretett elnökünk beütése lehet...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Özilt kihagytad.. Én ugyanezt képzelem el.. csak Isco helyén Özillel..miért írta:Ên egy ilyen kezdot kepzelek el ha jon bale
Casillas/Lopez
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
Khedira
Modric-Isco
Bale-Benzema-Ronalfo
Hiába sok a kp-ás mivel kaká kuka xabi max 1 éve van az se alap kezdőként dimaria küzdhet balel ha eltud számolni kettőig illara mellet meg csak az szól szerintem hohy drága volt amúgy meg senki nem sajnálná hogy padon van jesé benz cseréje vagy ronaldonak de én moratana nem sok azerepet adnék ja és casemiro küzdhet khedirával bár itt sokanúgy látják hogy a nagyanyjuk is jobb nála
Ên egy ilyen kezdot kepzelek el ha jon bale
Casillas/Lopez
Khedira
Modric-Isco
Bale-Benzema-Ronalfo
Hiába sok a kp-ás mivel kaká kuka xabi max 1 éve van az se alap kezdőként dimaria küzdhet balel ha eltud számolni kettőig illara mellet meg csak az szól szerintem hohy drága volt amúgy meg senki nem sajnálná hogy padon van jesé benz cseréje vagy ronaldonak de én moratana nem sok azerepet adnék ja és casemiro küzdhet khedirával bár itt sokanúgy látják hogy a nagyanyjuk is jobb nála
Casillas/Lopez
Khedira
Modric-Isco
Bale-Benzema-Ronalfo
- numberone1
Ok tegyuk fel, h Bale erkezik. Mi lesz Iscoval?
Szerintem minden Iscon fog mulni. Ha oda teszi magat vedekezesben, akkor kozepen szerepet kaphat. Legalabb annyira mint Modric, neki is hajtania kell, vissza tamadni, csuszni, maszni. Ettol nem tartok meg fiatal alakithato vmennyire.
Viszont, szerintem Bale erkezesevel nem csak DM-nek kapaltak, hanem Ozilnek is. Nem is bannam, nem egy kuzdo tipusu Ozil. A kerdes a fent marado kp 3. helyet ki foglalja el a Xabi, Illara, Casemiro, Khedira negyesbol hosszabb tavon.
Szerintem minden Iscon fog mulni. Ha oda teszi magat vedekezesben, akkor kozepen szerepet kaphat. Legalabb annyira mint Modric, neki is hajtania kell, vissza tamadni, csuszni, maszni. Ettol nem tartok meg fiatal alakithato vmennyire.
Viszont, szerintem Bale erkezesevel nem csak DM-nek kapaltak, hanem Ozilnek is. Nem is bannam, nem egy kuzdo tipusu Ozil. A kerdes a fent marado kp 3. helyet ki foglalja el a Xabi, Illara, Casemiro, Khedira negyesbol hosszabb tavon.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Nem tudom eldönteni,h örülnék-e Bale érkezésének vagy nem. Egyrészt ha belegondolok,h mekkora játékos a srác akkor örömmel hoznám de viszont ott van bennem,h akkor hol fog elférni Isco és Jesé, de inkább Isco. Előbbi játéka nekem már a Malagában is nagyon tetszett, majd megvettük ami nagyszerű döntés volt 27milláért. Ha jönne Bale akkor az első támadóhármas-nak bérelt helye lenne. Viszont a mögöttük lévő sort tele kellene tömni védekezőbb felfogású kp-sal. Ha felállunk egy:
védő négyes
Isco-Illara-Modric
Bale-Benz-CR
11-el akkor átfutnak rajtunk.
Az én idei állandó kezdőmben ott van Isco,Modric,Illara is.
Iker
Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo
Modric-Illara-Khedira
Isco-Benz-CR
Persze igy jobbszélről nem tudom ki indulna mivel Isco is mélységből ill. balról szeret kevergetni. Ha kivennénk Khedirát akkor lehetne berakni Özilt vagy mariskát de akkor két védekező kp? Azis Modric aki inkább szervező játékos és Illara aki szintént nem vkp. Nehéz dolga van már igy is Carlo mesternek főleg ha jön Bale, persze akkor valszeg távozna DM.
védő négyes
Isco-Illara-Modric
Bale-Benz-CR
11-el akkor átfutnak rajtunk.
Az én idei állandó kezdőmben ott van Isco,Modric,Illara is.
Iker
Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo
Modric-Illara-Khedira
Isco-Benz-CR
Persze igy jobbszélről nem tudom ki indulna mivel Isco is mélységből ill. balról szeret kevergetni. Ha kivennénk Khedirát akkor lehetne berakni Özilt vagy mariskát de akkor két védekező kp? Azis Modric aki inkább szervező játékos és Illara aki szintént nem vkp. Nehéz dolga van már igy is Carlo mesternek főleg ha jön Bale, persze akkor valszeg távozna DM.
- h3x0r
Szerintem eleg egyszeru a helyzet
- Higuain mindenfele keppen megy
- Kaka-nak is mennie kene, de 99%-ig biztos vagyok benne, hogy meg 2 evig itt marad es kitolti a szerzodeset
- Ha Coentrao megy, akkor jon helyere valaki
- Ha Bale jon, akkor Di Maria lelep
ebben az esetben viszont CR, Bale, Benz alap kezdo, a maradek 3 helyre pedig marad Illarra/Xabi, Modric/Khedira/Casemiro, Isco/Ozil (es meg Kaka is)
- Higuain mindenfele keppen megy
- Kaka-nak is mennie kene, de 99%-ig biztos vagyok benne, hogy meg 2 evig itt marad es kitolti a szerzodeset
- Ha Coentrao megy, akkor jon helyere valaki
- Ha Bale jon, akkor Di Maria lelep
ebben az esetben viszont CR, Bale, Benz alap kezdo, a maradek 3 helyre pedig marad Illarra/Xabi, Modric/Khedira/Casemiro, Isco/Ozil (es meg Kaka is)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kaká innen megy nyugdíjba,tessék csak belenyugodniCobra11 írta:Ha jön Bale akkor Di María és Kaká is mehetnek ahova akarnak(Kaká egyébként is, már azzal is jól járnánk ha nem kéne kifizetni azt a 8-9 milkát amiért itt padozik).
Egy másik dolog az hogy szerintem Xabi Alonso az utolsó évét tölti itt, de ez csak egy feltevés.
DM,nemtom de nem nagyon van hír róla mostanában,hogy nagyon kellene valakinek...Alonso,vele netom mi lesz,hisz vettek a helyére,tulajdonképpen,egy 39 milliós fiatalt,annak játszani kell,nincs mese....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...