Ha verekedni akarsz csak szólj, nem kell a rejtett provokálás.hehe írta:pedig nem is jobb, mint isco
Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Nem illik.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kibaszott ajándék. Ha rendes orvosi stábunk lenne...
Big joke. Fizuja magas lesz de nem kiemelkedően.
Big joke. Fizuja magas lesz de nem kiemelkedően.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
annyiért ajándék gündi még ha sérülékeny is, fizuja mennyi lesz?
Bild: még ma bejelntik Gündogant a citynél. 26 millió euró. bónuszokkal 29.
Boro: Karanka elhozta apróért Viktor Fischert az ajaxból. 5 millió euró. remélem beválik.
Boro: Karanka elhozta apróért Viktor Fischert az ajaxból. 5 millió euró. remélem beválik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nem hiszem hogy ezutan a fullatlag szezon utan lenne komolyabb keroje Angliabol. Valencia jo valasztas, de megertenem ha beprobalkozna egy olasz bajnoksaggal akar, foleg a Napoli-Inter vonalon.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Akkor újabb kérdés hova mennél a helyében? Én hazajönnék Valenciába, szerintem nem lesz még egy ilyen kritikán aluli szezonjuk, egyáltalán nem rossz ez a csapat, egy-két erősítés és bőven pariban lesznek a 3 nagyon kívül mindenkivel, és otthon még őket is megfoghatják.Veidt írta: Igen. .
Ha mindenképp Anglia, akkor egy Pool, de oda nagyon más neveket mondanak, úgyhogy igazából fogalmam sincs.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Igen. Chelseaban az akkori legjobb jatekos volt kb, megis mennie kellett. Most negyed annyira sem jo...BarçaNorbi írta:Ez eddig eszembe se jutott szegényt sajnálom, mert kedvelem, szerintetek fog váltani a nyáron?dzsi91 írta:
Mata-t rendesen veri a sors
Amugy Van Gaal egyetlen dologhoz ert nagyon, a fiatalok beepitesehez a csapatba. Barcanal is ezert neveztek ki anno, Bayernben Schweinsteiger es Muller is alatta lett alapember (plusz ha jol emlekszem Kroost es Alabat is o hozta fel az elso csapatba), Unitednel is rengeteg fiatalnak adott lehetoseget. Ez nagyon el fog tunni Mourinhoval.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha van esze, vált. Mibe, hogy Atleti megpróbálja elcsábítani, mint hitehagyott madridistát?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már az első pletyka után új csapat után keresgélt a hírek szerint.BarçaNorbi írta:Ez eddig eszembe se jutott szegényt sajnálom, mert kedvelem, szerintetek fog váltani a nyáron?dzsi91 írta:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ez eddig eszembe se jutott szegényt sajnálom, mert kedvelem, szerintetek fog váltani a nyáron?dzsi91 írta:
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kifejezetten örülök ennek a Mourinho-United házasságnak.
Szerintem nagyon mulatságos lesz most külsöként követni a José vs Pep csatát.
Szerintem nagyon mulatságos lesz most külsöként követni a José vs Pep csatát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Én is abban hiszek, hogy megfelelő tudatos alapozással, évek alatt azonos edzésminőséggel és mennyiséggel illetve egy jó orvosi csapattal nem lenne gond, Varane is helyreállna.
Bár nehéz elképzelni, hogy Ramos-Pepe mennyiségű meccset játsszon egy évben.
Bár nehéz elképzelni, hogy Ramos-Pepe mennyiségű meccset játsszon egy évben.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
simán benne van, hogy a nagyszerű orvosi stábunk félrekezelte a faszba a meniszkusz szakadását anno...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sajnos jól mondja Máté, vagyis írja. Évek óta szenved a térdével, ráadásul valami krónikus okossága van, ami csak szarabb lehet idővel. Most is a semmibe sérült úgy bele, hogy még az eb is kieshet...Berti írta:Amennyit idén sérült volt, az hozzá képest nem is annyira vészes. Innen már csak fejledtebb lesz fizikailak és egy rendes orvosi stábbal szerintem még kevesebb kihagyással fogja zárni a szezonokat.nmate írta: Idegesítő a sérülékenysége, de ha orvost cserélünk akkor semmi pénzért nem adnám.
Továbbra is a legnagyobb tehetség védő poszton, nincs az a pénz amiért eladnám.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amennyit idén sérült volt, az hozzá képest nem is annyira vészes. Innen már csak fejledtebb lesz fizikailak és egy rendes orvosi stábbal szerintem még kevesebb kihagyással fogja zárni a szezonokat.nmate írta: Idegesítő a sérülékenysége, de ha orvost cserélünk akkor semmi pénzért nem adnám.
Továbbra is a legnagyobb tehetség védő poszton, nincs az a pénz amiért eladnám.
- nmate
Idegesítő a sérülékenysége, de ha orvost cserélünk akkor semmi pénzért nem adnám.Realista24 írta:Ja meg vinné Varane-t.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még felkarolja Ibrát is, aztán megvan a legarrogánsabb csapat Európában.nmate írta:Az úgy egy nagyon érdekes téma, José hogyan építgeti majd ezt a csapatot. Depaynak mint említettétek valószínűleg lőttek, aztán ugye ott van Mourinhonak egy jó kis pajtása, Mata Schneiderlin szerintem előléphet kezdőbe, illetve Jamest remélem elviszik tőlünk.
Ja meg vinné Varane-t.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Az úgy egy nagyon érdekes téma, José hogyan építgeti majd ezt a csapatot. Depaynak mint említettétek valószínűleg lőttek, aztán ugye ott van Mourinhonak egy jó kis pajtása, Mata Schneiderlin szerintem előléphet kezdőbe, illetve Jamest remélem elviszik tőlünk.