nálam jövőre:
--------------------Iker-------------------
Carvajal---Varane---Ramos---Marcelo
------Modric--Verratti--Gündogan-----
----Aguero------Özil------Ronaldo-----
Ez tetszik :-) Ha ezt a csapatot CSAPATTÁ gyúrná mondjuk Ancelotti,akkor... akkor...
Ha lenne most egy Marcelonk... olyan... City elleni Marci :-) Nagyon kéne most ő,Coentrao jól játszik,megbízható bal védő,de a visszavágón sok váratlan megoldás,meglepő húzás kell,bátor játék. És azt a braziltól kapnánk meg,nem a portugáltól.
Szeretném,ha nyártól ez lenne a topic neve: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Én azt mondom,a sok analfabéta (Benítez,Villas-Boas) és mozdíthatatlan (Klopp,Löw,Wenger) edző közül még Ancelotti a legjobb. Ő is tett már le az asztalra elég sok mindent,és kisebb az egója,mint a kedvenc edzőmnek...
Azért elgondolkoztam azon,hogy ugye Casillast a partvonalon túl felejtette,nem tette vissza a kezdőbe. Ikernek sok barátja van a csapaton belül,ő az öltözőben tényleg egy szent,legenda... szerintem az sem javította a csapatmorált,hogy Casillas szóhoz sem jut. Ha csak annyit megtett volna Mourinho,hogy ad Ikernek egy fél/háromnegyed órát a bajnokin,akkor lehet,hogy mindenki megnyugodott volna. Nem tudhatjuk,de biztos,hogy néhányan nem örülnek Casillas mellőzésének ott bent az öltözőben.