![Gülü :ozil:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2016. május 25., szerda 5:04
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 24., kedd 9:32
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 24., kedd 9:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 24., kedd 8:30
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2016. május 24., kedd 6:13
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 24., kedd 1:55
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 23., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. május 23., hétfő 21:26
Egy ligaelit kettessel es a liga legjobb, legkepzettebb 4esevel meg egy bajnokeselyes kerettel curry nelkul is hozni kell egy szar houston meg egy portland elleni parharcot.nmate írta:Curry kétszer is megsérült, de ez gondolom nem oszt nem szorozGalacticos írta:és még vmit a nagy gsw meneteléshez, elvertek egy konkrétan szar houstont, meg egy olyan portlandet akiknél már az is túlteljesítés volt h bejutottak a po-ba, az meg paul kiesésének volt köszönhető hogy továbbjutottak a lac ellen. megint tök más lenne itt a dolog ha egy 7meccses párharcból jött vna a gsw. na de mindegy erről nem ők tehetnek.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 23., hétfő 19:45
Curry kétszer is megsérült, de ez gondolom nem oszt nem szorozGalacticos írta:és még vmit a nagy gsw meneteléshez, elvertek egy konkrétan szar houstont, meg egy olyan portlandet akiknél már az is túlteljesítés volt h bejutottak a po-ba, az meg paul kiesésének volt köszönhető hogy továbbjutottak a lac ellen. megint tök más lenne itt a dolog ha egy 7meccses párharcból jött vna a gsw. na de mindegy erről nem ők tehetnek.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. május 23., hétfő 19:39
Én nekem nincsen bajom a Bazskával, és megértem, ha valaki szerint nem hiteles, de nálam pont, hogy a divat GSW szurkolás és ez a kicsit "mindenkinél mindent jobban tudok" stílus, ami miatt inkább, mint magánszemély nekem néha túl sok, viszont kommentátorként azért elég sok statban nagyon otthon van, amik számomra érdekessé teszik a közvetítéseket, főleg ha Csabival együtt vannak, mert nagyon jól kiegészítik egymást (legalábbis számomraBencze írta:Na, orulok, hogy nem en vagyok az egyetlen aki nem birja Bazska kommentatori tevekenyseget. Maganemberkent egy cukorfalat, csak a kosarlabdahoz nem ert.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. május 23., hétfő 19:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 23., hétfő 18:13
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 23., hétfő 18:10
HozzászólásSzerző: Nivo10 » 2016. május 23., hétfő 18:06
Ha jól tudom ez azt jelöli, hogy mikor pályán van a két csapat pontjai hogy alakulnak. Szóval amikor Green pályán volt az OKC elhúzott 43 ponttal.ziro4vr írta:Ez a mutató hogyan áll össze? Simán fogják a jó meg rossz megmozdulásokat és annyi? Vagy súlyozzák is mondjuk.Zsombor írta: a +/-
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 23., hétfő 18:01
Ez a mutató hogyan áll össze? Simán fogják a jó meg rossz megmozdulásokat és annyi? Vagy súlyozzák is mondjuk.Zsombor írta: a +/-
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 23., hétfő 17:26
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. május 23., hétfő 17:11
itt voltam, olvasd vissza.de ha már vicceskedünk, hol a lakers?Zsombor írta:Mondjuk ez kurva nagy öngól azok után, hogy eddig a szumma +/- esetén Draymond volt a legjobb.Bár gondolom az nem számít.
Ja Gala, Houston párharcánál hol voltál?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 23., hétfő 17:03
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 23., hétfő 16:50
Ebből is látszik, mennyire fontos lenne ő a csapatnak.Galacticos írta:Ja es a liga legjobb, legkepzettebb magasemberehez...
Draymond Green was -43 in Game 3 That's worst of anyone in playoffs in 10 seasons for which that stat has been tracked.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem