Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
...Éééééés így lett egy Real Madrud "drukker"ből Manchester 'Not arrogant, just better' United szurkoló.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
kezdődjék a játék. zlatan & joséBREAKING NEWS: Sky Sources: Manchester United is only Premier League club Zlatan Ibrahimovic would consider joining.
Ibrahimovic is also considering an offer from a Chinese club for a contract worth £26.5 MILLION per season.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kapusposzt reneszánszát éli, egy építkező Liverpoolba, ahol nincs nemzetközi szereplés, bőven jó lehet a srác. 1 év alatt szokja a PL közeget, Klopp meg kineveli majd. Amúgy 4. helyre várom őket jövőre, Wenger lecsúszik a BL-ről és távozik majd.
+1istimester írta:Mignolet a konkurenciaKariusról nem igazán hallottam, vannak azért jobb kapusok ott szerintem.
meg szerintem a fiatal német marha nagy szezont futott. Fahrmann és Neuer után kb majdnem a 3. legjobb kapus volt a szezonban. Láttam egy 10-12 meccsen védeni, minimum háromszor jobb kapus mint Mignolet. Jó vétel volt szerintem, nem lesz kapusgondjuk így mostanában talán.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mignolet a konkurenciaKariusról nem igazán hallottam, vannak azért jobb kapusok ott szerintem.
Erős szavak egy...egy Carraghertőlsucre írta:Ahogy Carra szavaival eljek: a szelsohatvedek vagy bukott kozephatvedek vagy szelsok. Moreno a tipik peldaja a bukott szelsonek.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Amennyit en lattam jatszani, nem tul meggyozo. Egy fokkal jobb csak mint Danilo.
tényleg ennyire rossz az a moreno? én nem sok pool meccset láttam idén és azokon sem a védekezését néztem de a támadásokat jól vezette. csak ne kelljen kapura lőnie. akkor baj van. de amúgy egy technikás balbunkó szerintem. aztán lehet tényleg nem tud védekezni.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Szoba kerult, igen.csabi* írta:morenot mi is akartuk anno marci mögé, nem?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
morenot mi is akartuk anno marci mögé, nem?
Pedig már a Dortmund is vinnéziro4vr írta: Ezek eddig full közepes igazolások, ahogy az a kp-s is akit kinézett az olaszoktól.
Moreno nagyon gyenge játékks, játéktudása a nullához közelít
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
wZoLee7 írta:Nekünk van egy univerzális Nachonk...
Attól még kevesen vagyunk, mivel Arbeloa koccol.
Carvajal/Danilo( ) ; Varane/Nacho Ramos/Pepe; Marcelo/?
Értem én, hogy Nachot be lehet pakolni mindenhova, de mivel Varane sem egy életbiztosítás, ezért kevésnek tartom.
Illetve Pepe is ki tud dőlni azért hetekre.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Moreno? Nalatok? buta, vedekezni nem tud. Ahogy Carra szavaival eljek: a szelsohatvedek vagy bukott kozephatvedek vagy szelsok. Moreno a tipik peldaja a bukott szelsonek.
Csatar nem kell, Origi 1 ev mulva meghatarozo jatekos lesz, Sturridge meg meg jovore a heti egy meccset birni fogja. Skrtel? Legrosszabb kozephatvedunk.
Penzek: ez meg semmire, jovore az utolso fog 100 milliot kapni, az elso meg 150+t.
Csatar nem kell, Origi 1 ev mulva meghatarozo jatekos lesz, Sturridge meg meg jovore a heti egy meccset birni fogja. Skrtel? Legrosszabb kozephatvedunk.
Penzek: ez meg semmire, jovore az utolso fog 100 milliot kapni, az elso meg 150+t.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hector elég jó egyébként, mondjuk én Kariusról nem igazán hallottam, vannak azért jobb kapusok ott szerintem.sucre írta:Ha BR igazolta volna az ehhez hasonló neveket, most verném a fejem a falba. De Klopp azért csak Klopp, mindkettő a bundásból, szóval gondolom több éves tapasztalata van róluk. Kariust a bundás 2. legjobb kapusának nevezték, és jött kemény 4.7 millióért. Matip meg a legjobb 11be került. Ingyen.
Dahoudot akarjuk még, csak rá kevés az esély, Xhakat most adták el. Jön egy 18 éves tag Moreno mögé, de szerintem ha sikerül elpasszolni a spanyol, jön Hector a Kölnből. Sok olyan név, akiről eddig fingom se volt, de Klopp.
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Atyavilag micsoda penzek...Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/CjSg1NAXIAA0bm9.jpg:large
Es amugy eleg igazsagosan van elosztva, bar en azt gondoltam hogy a Leicester tobbet fog kapni, marmint a tobbi csapathoz kepest, aztan van egy ket klub akik tobbet kapnak.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekünk van egy univerzális Nachonk...
Klopp most nyáron takaríthat egy komolyat, a legdurvábban ez a védelmet és a kapusokat érinti majd. Még Skrtelnek is meszeltek, pedig jobb, mint azok akik at el dontoben is csak nézték a spanyol akciókat.
Néhány precíz német, tehetséges angol, és már erosebb lesz a Pool. Kellene nekik egy bivaly csatar, aki nem sérül le mindentől es bármivel tud gólt szerezni
Klopp most nyáron takaríthat egy komolyat, a legdurvábban ez a védelmet és a kapusokat érinti majd. Még Skrtelnek is meszeltek, pedig jobb, mint azok akik at el dontoben is csak nézték a spanyol akciókat.
Néhány precíz német, tehetséges angol, és már erosebb lesz a Pool. Kellene nekik egy bivaly csatar, aki nem sérül le mindentől es bármivel tud gólt szerezni
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Vannak jo pillanatai, 5 ev mulva egesz jo jatekos lesz, de jelenleg egy Sevillabol is kilogna.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Danilo 2.0 lenne. Legalábbis a sorsa, persze aztán fene tudja, ezek a kaliberű játékosok villámcsapásra változnak balfaszból remek kiegészítővé.KAG írta:Moreno amugy milyen? Padrol pl tudna potolni rendesen Marcelot?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Moreno amugy milyen? Padrol pl tudna potolni rendesen Marcelot?sucre írta:Ha BR igazolta volna az ehhez hasonló neveket, most verném a fejem a falba. De Klopp azért csak Klopp, mindkettő a bundásból, szóval gondolom több éves tapasztalata van róluk. Kariust a bundás 2. legjobb kapusának nevezték, és jött kemény 4.7 millióért. Matip meg a legjobb 11be került. Ingyen.
Dahoudot akarjuk még, csak rá kevés az esély, Xhakat most adták el. Jön egy 18 éves tag Moreno mögé, de szerintem ha sikerül elpasszolni a spanyol, jön Hector a Kölnből. Sok olyan név, akiről eddig fingom se volt, de Klopp.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Ha BR igazolta volna az ehhez hasonló neveket, most verném a fejem a falba. De Klopp azért csak Klopp, mindkettő a bundásból, szóval gondolom több éves tapasztalata van róluk. Kariust a bundás 2. legjobb kapusának nevezték, és jött kemény 4.7 millióért. Matip meg a legjobb 11be került. Ingyen.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szörnyű ez a világból áradó kisebbségi komplexus.„Jose eddig ilyen Mickey Mouse-klubokkal szórakozott, de most úgy néz ki, végre egy rendes, komoly klubhoz igazol…”-Scholes
Nem illik.