Akartam, de mondom ezt most elengedem. Pedig pont az pofázott, akinek a helyére jöhetne a francia.ziro4vr írta: Azt hittem Griezmannt valaki beírja azért, ha más nem Remy.
Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Koke rendszerjátékos, nálunk sokat nem érne. Magyarán nem fér be. Juanfran és Carvajal nagyjából egál még manapság, de egyik felfele fog mozdulni a másik már lefele. Oblak és Navas kb egál, ott a kor dönthetne a szlovén javára.
Azt hittem Griezmannt valaki beírja azért, ha más nem Remy.
Azt hittem Griezmannt valaki beírja azért, ha más nem Remy.
Nem illik.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Navast és Oblakot szerintem nehéz összehasonlítani, keveset mozogtak még ilyen szinten. De sztem hasonló kvalitásúak, csak a szlovén fiatalabb. Az biztos, hogy fejben mindketten nagyon erősek, ami fontos a posztjukon.Jó én elsősorban a kezdőbe jelentettem ki hogy senki, padra már persze odaférnének többen is. De ha valaki szerint Oblak jobb mint Navas, vagy Juafran mint Carvajal, esetleg Koke akármelyik kezdő kp-sunknál, akkor nyomok egy -t
Carvajal szerintem egyszerűen jobb, mint Juanfran. Még azt sem mondanám, hogy Juanfran nagyobb küzdő. Képességekben, technikailag jobb Carvajal előrejátékban meg egyszerűen aranyat ér. Juanfran egy nagyon jól kitalált felépített iparos, különösebb erőssége, de gyenge pontja sincs. Igazi Atlético játékos.
Kokét meg jó lenne megnézni egy nagycsapatban, mert így nehéz róla ítéletet mondani. Jelenleg sztem semmiképp sem jobb a Kross-Modric párosnál, én nem cserélném el egyiket sem.
Griezmann jöhetne szóba, ő úgy érzem Real kezdő szint, de Benzema más képességekkel rendelkezik. Amíg CR és Bale rúgja a gólokat addig Benzema jobb oda előre nekünk.
Szóval egyáltalán nem volt hülyeség amit Bale mondott, ezt eddig is tudtuk. Egyszerűen más futballkultúra, elvárások a szurkolók felől. Nekem Simeone sem kéne, egy hónap alatt megbukna a Realnál. A két klub minimálisan sem kompatibilis egymással .
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na Roncero helyretette a palit, ment az AS-hez interjút adni, és az emberünk egy pólóban fogadta, amelyik mit ábrázol? Hát Ramos fejesétAnthony írta:Ezzel én is így vavgyok, ha kapunk egy ingyen 11-est a 90-ik percben és azzal nyerünk nekem az is jobb, mintha kikapnánkCerezo, az Atleti elnöke: "Meg kell nyerünk tisztességes módon vagy szabálytalanul. Csak nyerjünk."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jó én elsősorban a kezdőbe jelentettem ki hogy senki, padra már persze odaférnének többen is. De ha valaki szerint Oblak jobb mint Navas, vagy Juafran mint Carvajal, esetleg Koke akármelyik kezdő kp-sunknál, akkor nyomok egy -t
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egyénileg talán senki (Oblak-Navas, Jaunfran-Carvajal kb egy szint stb), viszont csapatszinten már jobbak.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A szabadrúgásokat is jól lövi oldalról Egyébként szerintem is csak ennyi. Minden másban tök közepes, ebben az egyben kiemelkedő. Nem értem, aki őt akarná egy Real kezdőjébe az mit szeretne, de ízlések és pofonok, elfogadom más véleményét is.
Egyébként meg ja, senki nem férne be onnan a kezdőnkbe minden nagyképűség nélkül. Oblak óriási király, meg még nagyobb lesz de jelenleg Navas egy isten. Juanfran kb. egy szint Danival de egyértelműen Carvajal a jövő, és még tovább fog fejlődni. Az ilyen Filipe Luis, Koke vonulat meg biztos cserék lennének a mi embereink mögött.
Egyébként meg ja, senki nem férne be onnan a kezdőnkbe minden nagyképűség nélkül. Oblak óriási király, meg még nagyobb lesz de jelenleg Navas egy isten. Juanfran kb. egy szint Danival de egyértelműen Carvajal a jövő, és még tovább fog fejlődni. Az ilyen Filipe Luis, Koke vonulat meg biztos cserék lennének a mi embereink mögött.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Rugótechnika, hosszú passzok kb. ennyiben jobb mint az átlag. Maga a csapat stílusa húzza fel, amúgy felejtős.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát ha szerinted Koke csak a szögletet beadni jó akkor most nekem kéne nevetnem...nmate írta:Koke Van olyan aki tud szögletet beadni itt is.
Egyénileg senki nem férne be, max Oblak. De a foci csapatsport, szóval kitörölhetjük az egyénjeinkkel ha éppen arra jut sor.
Következő téma.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Felmentem egy atleticos oldalra. 2 perc után le is jöttem, miután megtudtam, hogy szinte az egész atleti kezdő erősebb a Realénál. torres jobb mint Karim ilyenek..
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Koke Van olyan aki tud szögletet beadni itt is.
Egyénileg senki nem férne be, max Oblak. De a foci csapatsport, szóval kitörölhetjük az egyénjeinkkel ha éppen arra jut sor.
Következő téma.
Következő téma.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nálam Koke, Oblak. Oblakot eleve szerettem volna ha mi vesszük meg annak idején, egy Koke, Modric, Kroos kp meg szerintem ott lenne a szeren
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Oblak Navas helyett..? Szerintem egy szint..Carvajalt senkire se cserelnem foleg egy oregedo Juanfanra nem.kelemen.istvan írta:Oblak, Juanfran, Koke.wZoLee7 írta:Szerinted akkor ki helyére férne AtMa-s a kezdőbe? És ki?
Viszont Koke barmikor jobetne James helyett.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezzel én is így vavgyok, ha kapunk egy ingyen 11-est a 90-ik percben és azzal nyerünk nekem az is jobb, mintha kikapnánkCerezo, az Atleti elnöke: "Meg kell nyerünk tisztességes módon vagy szabálytalanul. Csak nyerjünk."
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Oblak, Juanfran, Koke.wZoLee7 írta:Szerinted akkor ki helyére férne AtMa-s a kezdőbe? És ki?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- wZoLee7
Szerinted akkor ki helyére férne AtMa-s a kezdőbe? És ki?
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Alapbol tiszteletlenség, plane egy BL döntő előtt. Arc van, csak aztán nehogy olyan teljesítményt rakjon le a döntőben mint 2 éve.wZoLee7 írta:Ezzel mi rosszat mondott?Veidt írta:Bale: "To me, no Atletico player would feature in Real Madrid's team"
Kapu nem, védelem nem, előre sem, kp meg aztán tényleg. Persze ha kezdőről van szó, padra már lehet odaférnének páran.
(én egyebkent nem is értek egyet ezzel a kijelentéssel, de ez tökmindegy)
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- wZoLee7
Ezzel mi rosszat mondott?Veidt írta:Bale: "To me, no Atletico player would feature in Real Madrid's team"
Kapu nem, védelem nem, előre sem, kp meg aztán tényleg. Persze ha kezdőről van szó, padra már lehet odaférnének páran.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Bale: "To me, no Atletico player would feature in Real Madrid's team"
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
D.Alves:"Azt akarom, hogy az Atleti győzzön. Nem csak azért, mert szeretem, ha a Madrid veszít, hanem azért, mert már sok BL győzelmük van."
Erre csak ennyit tudok mondani:
"Azért nyerjen az Atma mert a Realnak sok győzelme van..." Fuck logic. És a kisebbségi komplexus definícióját megfogalmazta... D. Alves!
Erre csak ennyit tudok mondani:
"Azért nyerjen az Atma mert a Realnak sok győzelme van..." Fuck logic. És a kisebbségi komplexus definícióját megfogalmazta... D. Alves!