pont pont vesszőcske,és sajnos megint vissza kanyarodhatunk oda,hogy ezért az edző a hibás. Ő irányít. Nem először láttunk ilyen hozzáállást a srácoktól,Mourinho feladata a csapat irányítása,megszervezése,egyben tartása,taktika kidolgozása és a játékosok felkészítése. Valamit kurvára elrontott,ha ebből a pályán semmit nem látott vissza... Mourinhoval együtt az egész csapat megbukott,vajon mennyit sikerül törleszteni ebből jövőhéten? Kíváncsi leszek.Na jólvan. Továbbra is durva, hogy a játékosok mit nem képzelnek magukról. Az oké, hogy Mounak is megvan a felelőssége, de a pályán mégiscsak a játékosok szartak bele. Ezek után inkább kussolni kene és nem azon elmélkedni, hogy kivel akarnak dolgozni. Most elsősorban egy 2008as féle Barca takarításra van szükségünk, 2-3 nagyobb név eltakarítására. Nem szétrombolni a csapatot, csak megfelelően finomhangolni. Remélem az egyik távozó Di Maria lesz.
Abban viszont egyetértek,hogy takarítani kell. Túl sok a zsoldos,kevés a klubért elkötelezett játékos,Lopez,Varane,Ramos,CR,és talán még Xabi,akik tényleg kiteszik a szívüket a pályára... Pepe is,csak megköszönni tudta a Dortmundba kiutazó madridi szurkolók támogatását,a pályán akkora fostalicska volt,hogy hihetetlen. Legalább 2 gólban benne volt.
Pepét eladnám,eddig a teljesítményével pótolta a mentális hiányosságait,de mivel lett egy Varaneunk,így feleslegessé vált,ráadásul már 30 éves. Carvajal szépen visszajön,így lesz két balhátvédünk,két jobbhátvédünk,Varane-Ramos páros hátul,Albiol maradhat 4. számúnak,hozni kell egy 3. számú védőt.
Középpályán: Khedira mehet a Chelsea-be,Mourinhoval együtt,hozni kell a helyére a Pogba/Vidal párosból az egyiket,de leginkább utóbbit. Ő is zsoldos,de legalább megdolgozik a pénzért. Modric/Xabi felváltva,de leginkább Modricot kell erőltetni. Di Maria mehet amerre lát,a helyére kell hozni Reust. Mehet érte egy 37 millió eurós ajánlat,ha már Götze is annyiba került...
Özil maradhat szervezni,CR baloldalon. Benzema maradhat,de csak 2. számú csatárnak,a kezdőbe hozni kell Agüerot vagy Cavanit. Higuaín eladásából fedezni lehetne (egy részét,ha nem az egészet). Kaká is mehet amerre lát,Callejón marad gondolom,mert saját nevelés és spanyol. Morata is maradhat 4. számú csatárnak. CR csereembere Jesé. Lopez/Casillas a kapuban. Oszt csókolom.
Nekem se,pezsgőt bontottam,hogy eltávolították a vezetőségből. Maximum edzőnek tudom elképzelni,de akkor meg a nyilatkozataitól szenvednék... Amilyen szar sablon szövegeket le tud nyomni... Hülyét kapnék...Mondjuk nekem Valdano pont nem hiányzik.