Sergio Ramos
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Sergio Ramos - 4
mán a döntőn is?
nem csak az ebétől kezdődően?
levanfosva, ramos képes akkorát szabálytalankodni, hogy járni fog érte a tizi+piros
nem csak az ebétől kezdődően?
levanfosva, ramos képes akkorát szabálytalankodni, hogy járni fog érte a tizi+piros
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Új szabályok vannak ecsém!hehe írta:kivi leszek a fejére amikor holnap kapja a tizi+piros kombót
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rászállt egy rohadt nagy pillangó az arcára.ferni írta:Ramos bekeményített....
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Végülis a beadás is nagyon király voltRealista24 írta:Hat meg a 92:48R.M.C.F írta:
Az FGY....amúgy az elmúlt 10 év egyik hanem a legjobb középső védője. Lehet FGY.zni,mindenkinek joga van tudatlannak,hozzánemértőnek lennie,de ez a 92.47 az mindent de mindent felűlírt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hat meg a 92:48R.M.C.F írta:ziro4vr írta:Flopperkedett ott Kun, nem is ott érte el Ramos ahova odakapott... Amúgy tanár volt, ilyen egy elit stopper teljesítmény, Kun azt se tudta hol van.
Az FGY....amúgy az elmúlt 10 év egyik hanem a legjobb középső védője. Lehet FGY.zni,mindenkinek joga van tudatlannak,hozzánemértőnek lennie,de ez a 92.47 az mindent de mindent felűlírt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Flopperkedett ott Kun, nem is ott érte el Ramos ahova odakapott... Amúgy tanár volt, ilyen egy elit stopper teljesítmény, Kun azt se tudta hol van.
Az FGY....amúgy az elmúlt 10 év egyik hanem a legjobb középső védője. Lehet FGY.zni,mindenkinek joga van tudatlannak,hozzánemértőnek lennie,de ez a 92.47 az mindent de mindent felűlírt...aminek nem tiszta az vegyen fel valamilyen vallást hátha kinyílik a szeme.
Én őt ha másik csapat vezetője vagyok,mindenképpen a csapatomban akartam volna tudni.Akkor is ha ő az én kedvencem.Ettől független mondom,hiszem SOHA sem vettem a megítélésénél számításba hogy szeretem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ramos-t ismerve volt ott szándékosság. De mindegy is, nem ez a lényeg, szerintem sem volt durva. Csak felesleges hülyeség, ami nem tetszett, meg nem értettem, hogy minek kellett.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Flopperkedett ott Kun, nem is ott érte el Ramos ahova odakapott... Amúgy tanár volt, ilyen egy elit stopper teljesítmény, Kun azt se tudta hol van.
Nem illik.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Arrol meg plane nem tehet Ramos A lenyeg, hogy szerintem nem volt szandekos es nem volt benne semmi durvasag.KAG írta:Nzedge írta:Semmi kulonos nem volt, kitette a kezet reflexbol, hogy lassitsa a tamadot, arra nem szamithatott, hogy Kun hajolva fut el mellette
Nem hajolt az le, ilyen magas
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nzedge írta:Semmi kulonos nem volt, kitette a kezet reflexbol, hogy lassitsa a tamadot, arra nem szamithatott, hogy Kun hajolva fut el mellette
Nem hajolt az le, ilyen magas
ZIDANE
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Semmi kulonos nem volt, kitette a kezet reflexbol, hogy lassitsa a tamadot, arra nem szamithatott, hogy Kun hajolva fut el mellette
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mondjuk én nem véltem felfedezni szándékosságot, átszállt a feje felett a labda, fordult és nem látta hogy jön Kun. Nem volt benne semmi, persze nem volt szép jelenet.Veidt írta:Lassitani akarta hogy Pepe nyugodtan lekezelhesse a labdat, csak mell helyett arcon talalta a kezevel. Latszott a kozelin hogy o is meglepodott kicsit.M1Ö írta: Egy hülyesége volt, mikor oda csapott Kunnak. Az nem tetszett, meg nem is értettem, mert még veszélyes szitu sem jött volna ki belőle.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Lassitani akarta hogy Pepe nyugodtan lekezelhesse a labdat, csak mell helyett arcon talalta a kezevel. Latszott a kozelin hogy o is meglepodott kicsit.M1Ö írta: Egy hülyesége volt, mikor oda csapott Kunnak. Az nem tetszett, meg nem is értettem, mert még veszélyes szitu sem jött volna ki belőle.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Majdnem kifelejtettem! Na ez oszt má' igen, ez foci volt. Igazi vezér volt és konkrétan megevett mindenkit reggelire aki felé ment. Tekintélyt parancsoló volt, mint Arbeloa haja... Agüero konkrétan olyan volt mellette, mint egy 17 éves ifista, aki első meccsét játsza a felnőtteknél, pedig meg a világ egyik legjobb csatára. Egy hülyesége volt, mikor oda csapott Kunnak. Az nem tetszett, meg nem is értettem, mert még veszélyes szitu sem jött volna ki belőle. Lehet egy célzás volt, hogy tudja Agüero, hogy ki az úr a háznál... Lényeg a lényeg, császár volt!!! Ezt ki kell húzni még 3 meccsre és akkor idén már nem kapunk gólt!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
De gondolom abban azért egyetértünk, hogy szombaton kettőnél több sárgás megmozdulása volt..Mondjuk, ha a bíró nem össze vissza fújta volna a meccset, nem ad már az elején jogtalan sárgát neki, vagy nem veszi el a szabályos gólt, akkor kicsit jobban oda tud koncentrálni a meccsre az ember. Persze... profi, legyen ott jobban fejben, de mégis ember. Ettől függetlenül szokott hülyeségeket csinálni, de pont a barca ellen van mindig az, hogy már a legkisebb hülyeségre is osztogatják a lapokat a bírók.
Lépjünk túl ezen, de a klasszikusokra jobban ott kéne lennie fejben..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fogyatékos...Berti írta:Kapitány ide vagy oda, ikon ide vagy oda, de nekem már kezd elegem lenni ebből a magatartásból.
Elismerem a képességeit, tényleg top védő manapság, viszont egy Real Madridban a kapitány nem szabad ilyen fogyatékos legyen.
Mondjuk, ha a bíró nem össze vissza fújta volna a meccset, nem ad már az elején jogtalan sárgát neki, vagy nem veszi el a szabályos gólt, akkor kicsit jobban oda tud koncentrálni a meccsre az ember. Persze... profi, legyen ott jobban fejben, de mégis ember. Ettől függetlenül szokott hülyeségeket csinálni, de pont a barca ellen van mindig az, hogy már a legkisebb hülyeségre is osztogatják a lapokat a bírók.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Kapitány ide vagy oda, ikon ide vagy oda, de nekem már kezd elegem lenni ebből a magatartásból.
Elismerem a képességeit, tényleg top védő manapság, viszont egy Real Madridban a kapitány nem szabad ilyen fogyatékos legyen.
Hát mondjuk ha ott le tud fordulni, akkor lehetett volna gond. Nem feltétlen gól, de veszélyes lett volna. Ha jól emlékszek, akkor nem zártunk vissza rendesen annál a szitunál és Marcelo helyén mehetett volna Messi talán.
Ezért kellett volna simán odamenni mögé, nem becsúszva érkezni sárgával a zsebben. Így egyszerűen nem szabad odamenni, szinte könyörgöt a sárgáért, minimális esélye volt a labdát elrúgni, és akár még úgy is kaphatott volna sárgát veszélyes, hátulról történő becsúszásért.
30 méterre volt a kaputól, még pepe is ott volt mögötte. Nagyon hülye ötlet volt...