Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. augusztus 15., csütörtök 21:33

scolari vecsésen. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 13., kedd 19:17

milannal 3 év alatt nyertem 2x bajnokságot, 1x kupát és 2x szuperkupát, aztán felmérgelt, hogy 50 millát elhülyéskedtem (abbiati helyére jött volna ingyen ter stegen, de alibi ajánlatot tettem neki, és elvitte más) és a gyenge szezon kezdet után úgy gondoltam, hogy meghagyom másnak a milant (guardiola lett az utódom) és nézek valami válogatottat.

fél éve vagyok szabadúszó, pedig beállítottam, hogy minden válogatott edzői posztját pályázza meg a gép, még szabin vagyok.

eddig ők utasítottak vissza, és neveztek ki helyettem no name generált arcokat : china u19, surinam, bahrein, cuba.... :lol:

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. augusztus 11., vasárnap 11:38

MK Dons 2014-2015

mostanában nem igazán volt időm leülni játszani, úgyhogy az első élvonalbeli szezon viszonylag hosszúra nyúlt. most is inkább a képek fognak beszélni:

igazolások
van egy-két finomság az érkezők között, különösképpen a legdrágább vétel lesz igazi bomba: pereyra, alighanem hosszú évekre meg lett oldva a jobb oldal, mert a castillaból érkező fiatal is kinyomta pereirinha-t a védelemből. viszont sanogoval nem vagyok kibékülve, de kap még 1 évet, hogy bizonyítson. a csapat legidősebb tagja a cserekapus a maga 29 évével, szóval elég radikális volt a fiatalítás, és őszintén szólva nem is nagyon tervezek újabb bevásárlást a következő évre.
tabella
sajnáltam volna a fulhamet, de szerencsére bent maradtak. 2 évvel ezelőtt nagyon bevásároltak (asamoah, strootman, stoch), és durván eladósodtak, ezért a -9 pontos bünti. egyébként félidőben a 19. helyen ücsörögtem 2-3-14-es stattal. :D utána bekapcsoltam a csítet kezdett összeállni a csapat, meg a fiatalok fejlődése is elfogadható szintre jutott (most sikerült meggyőznöm a vezetőséget, hogy ideje edzőközpontot, és ifiakadémiát fejleszteni, mert röhej, h 4 év alatt 1 épkézláb saját nevelés sincs, ami viszont fontos Európában, és hát a klubhűség miatt is), úgyhogy utána ment a dara.
csapat
mint mondtam sanogonak nagyon össze kell kapnia magát, és kéne szerezni meghatározó angol játékosokat is.
átnézés
jövőre még feljebb, és esetleg egy jó kupaszerepléssel európát megcélozni, mert csalóka lehet a nagycsapatok bénázása, főleg amilyen fogalmatlan managereket tudnak kinevezni, de attól még a keret erős, és előbb mennek oda a játékosok, mint hozzám. esetleg egy kisebb válogatott még beleférne, de akármikor elvállalok egy válogatottat, félóra után megunom, és maradok csak a klubcsapatnál. viszont most már alakulnak a generáltak, szóval északírország is bivaly lehet. :D ja és végre nyereséges a csapat!

:banplz:

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 7., szerda 22:13

'shutterisland írta:valaki ezt a védekezést elmagyarázhatná nekem.

úgy szoktam, hogy a két khv embert fog, szorosan, és a vkp (ha van) szintén embert fog, a többi zónázik.
jó ez így, vagy marhaság ?
Szerintem jó. Alapból is ezt állítja be. De van amikor nálam mindenki zónázik , meg van amikor a középpályáig emberfogás van. Viszont nálam Vidal van és mostanában inkább zónára állítom ,mert annyi lapot kap , hogy az nem igaz. 6-7 meccsenként megy a lelátóra.
Mondjuk ezzel sem oldódott meg ,nem tudom mit kéne vele csinálnom :D De legalább Kondogbia kap játékperceket. :mrgreen:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 7., szerda 18:46

a dokumentumokban kell lennie egy sports interactive mappának, ahol a football manageren belül az editor data mappába bemásolod azt a kis file-t, amit letöltöttél.
aztán mikor kezdesz egy új játékot, akkor azt választod majd ki kezdéskor, oda teszed a pipát, hogy azt az adatbázist használja.

más : milannál fizikailag gyenge trióm van középen.
de jong - boateng - song. :mrgreen:
vagy a labda, vagy a baba, de egyik mindig marad. :lol:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. augusztus 7., szerda 18:38

oroszisti írta:Próbálj meg addig szabadságra menni ... :hmmm:
Kipróbáltam. Ugyanaz, csak most közben áll le... :vivo: Hagyom a 'csába... :angry:
'shutterisland írta:gondolom használni tudod. :)
én nem tudom :roll:
Hova kell bemásolni?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 7., szerda 3:10

valaki ezt a védekezést elmagyarázhatná nekem.

úgy szoktam, hogy a két khv embert fog, szorosan, és a vkp (ha van) szintén embert fog, a többi zónázik.
jó ez így, vagy marhaság ?

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 6., kedd 1:23

itt van.
gondolom használni tudod. :)

rm22
Kedvenc játékosaid: cr,raul,ronaldo,zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid,Lazio,Liverpool

HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. augusztus 6., kedd 0:45

'shutterisland írta:sikeresen felidegelt. :)

elkezdtem az fm12-vel egy karriert az ac milannal, és találtam egy nagyon jó frissítést, amely július végéig bezárólag tartalmazza az átigazolásokat az idei nyárról, tehát reális adatbázissal nekiugrottam.

szépen összeraktam a taktikát, elszórakoztam szépen azzal is, hogy egyénileg beállítgattam a játékosoknál a taktikát (ugye távoli lövések, kreatív szabadság, és a sok kis csúszka), elmentettem az egészet, előszezon végén nézem, hogy sok a távoli lövésem, valamit biztos elcsesztem.

hát minden alapértelmezetten volt az egyéni beállításoknál....miért ?! :cens:
betudnád nekem linkelni az adatbázist honnan tudnám letölteni meg köszönném

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 5., hétfő 23:35

sikeresen felidegelt. :)

elkezdtem az fm12-vel egy karriert az ac milannal, és találtam egy nagyon jó frissítést, amely július végéig bezárólag tartalmazza az átigazolásokat az idei nyárról, tehát reális adatbázissal nekiugrottam.

szépen összeraktam a taktikát, elszórakoztam szépen azzal is, hogy egyénileg beállítgattam a játékosoknál a taktikát (ugye távoli lövések, kreatív szabadság, és a sok kis csúszka), elmentettem az egészet, előszezon végén nézem, hogy sok a távoli lövésem, valamit biztos elcsesztem.

hát minden alapértelmezetten volt az egyéni beállításoknál....miért ?! :cens:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. július 27., szombat 17:54

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az egyik barátomnak fm13 telepítése után ez a hibaüzenet jön elő a játékindítsa után. Mi lehet a megoldás?
Köszi,ha segítesz :D
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

durk__

HozzászólásSzerző: durk__ » 2013. július 27., szombat 14:44

rafael23 írta:fm13 melyik a legújabb transfer patch?
tessék, pont ma jött ki a legújabb frissítés

rafael23

HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. július 27., szombat 14:28

fm13 melyik a legújabb transfer patch?

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. július 26., péntek 13:51

MK Dons 2012-2013, 2013-2014

a 2. évemmel nem untatnám a nagyérdeműt, a 15. helyet csíptük meg egy erős tavasszal. kezdésként jobbra nem is számítottam, viszont elég messze voltam az élmezőnytől. a következő szezon előtt sztem erőn felül teljesítettem az igazolások terén: jöttek-mentek. adrient nem hiszem, hogy be kell mutatni, nagyobb karriert jósoltak neki. pereirinha szintén sporting nevelés, jobb oldali mindenes, javarészt védő volt. platje a holland elsőosztályból jött, madou ukrajnából, és lett gólkirály 30 találattal. viszont a 2. évben jött két fiatal középhátvéd, akik ráadásul honfitársak is: egyik, másik. utóbbi lesz a bombajátékos, az élcsapatok már 1 éve figyelik, úgyhogy komoly eredmény volt a szerződéshosszabbítás vele. az elsőosztályhoz talán kevesek, de ha folytatják a fejlődést, akkor tavaszra már ütik a szintet.

szóval így indult a harmadik év, amit közepesen kezdtünk. amikor írtam, hogy nem lesz meg a feljutás, akkor valóban a középmezőnyben foglaltunk helyet, jó 10 ponttal lemaradva a playofftól. aztán jött a tavaszi hadjárat és szoros zárással, de feljutottunk! ezen nem látszik, de a wolves jön még velünk. a második félévre nagyon összeállt a gárda, és szerencsére a többiek körbeverték egymást, így a bőven kimagasló brighton mögé még befértünk. nagy bánatom a munkavállalási engedély, mert olyan jó kis afrikai generáltaktól esek el... a vezetőség meg nem akar fiókcsapatot belgiumban. :/ meglepett, hogy felmerült a nevem sir alex visszavonulásakor, de még a bajnok spursnél is. a nézőszám tavasszal nagyot ugrott, az utolsó fordulókban már szinte háromnegyed ház volt, úgyhogy sztem idén már lesz teltházas meccs.

a pénzügyi keret is jelentősen emelkedett, nem tartok a kieséstől, mert sztem 1-2 jó generálttal, és talán 1-2 nagyobb névvel kiegészülve jó lesz ez a csapat egy biztos középmezőnyre. úgy megörültem, h a csapat 48 milliót kapott a tv-s jogdíjakból, de normálisan elolvasva esett le, h egész évre lesz ennyi, és nem most kapom meg. :'( annyi pénzből kupaindulás lett volna.

csapat
áttekintés

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 25., csütörtök 21:48

M1Ö írta:
hala_madrid írta:Ha aközben dobja mikor töltöd be a mentést akkor vége.
Nem töltés közben. Simán nyomogatom a folytatást játék közben, a híreket olvasgatom és egyszer csak kidobja a hiba üzenetet, meg, hogy leáll a játék. :hmmm:
Ez ellen van még valami "orvosság"? Például ha csinálnék egy másik mentést, az nem segítene? Vagy valami, akármi, csak folytatni tudjam. :Đ
Próbálj meg addig szabadságra menni ... :hmmm:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. július 25., csütörtök 20:58

háh, méghogy playoff... viszont minden mást holnap, nem akármilyen szezonzárás lett. :mrgreen:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. július 24., szerda 20:47

hala_madrid írta:Ha aközben dobja mikor töltöd be a mentést akkor vége.
Nem töltés közben. Simán nyomogatom a folytatást játék közben, a híreket olvasgatom és egyszer csak kidobja a hiba üzenetet, meg, hogy leáll a játék. :hmmm:
Ez ellen van még valami "orvosság"? Például ha csinálnék egy másik mentést, az nem segítene? Vagy valami, akármi, csak folytatni tudjam. :Đ
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. július 24., szerda 20:17

http://imagerz.com/QE5DC0tvAwMCVFpNFQVQ
kicsit hatnak a szteroidok. :D amúgy bitang játékos (persze generált), a vén szeszkazán már vinné. viszont sajnos úgy fest, hogy 3 évet töltök a másodosztályban. egyelőre a 2. év nem olyan, mint amit elterveztem. féltávnál középmezőny, igaz, inkább a teteje, de a playoff távolinak tűnik.

hala_madrid
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. július 23., kedd 20:41

M1Ö írta:Ha egy mentésnél elő jön ez a crash dumps, akkor az mehet a kukába?
Mert 2032-nél tartok a PSG-nél, pont most kezdtem bele egy új keret építésébe...
Segítsetek már légyszi, hátha menthető, mert ez az eddigi legjobb karrierem :)
Ha aközben dobja mikor töltöd be a mentést akkor vége.
Modric - Kroos

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. július 22., hétfő 18:35

Ha egy mentésnél elő jön ez a crash dumps, akkor az mehet a kukába?
Mert 2032-nél tartok a PSG-nél, pont most kezdtem bele egy új keret építésébe...
Segítsetek már légyszi, hátha menthető, mert ez az eddigi legjobb karrierem :)

Vissza: