Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 23., kedd 22:10

én meg se néztem a videót, az egész történet nem érdekel. Mit érdekeljen h mit csinált a múltban? Tiszta lappal indul.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. július 23., kedd 22:07

Ne haragudj Mike, de ki akarja neked beadni? Ha te ezt szeretnéd gondolni, gondold, legyél boldog, és utáld még jobban Messit meg a Barcelonát. Tényleg azt nem értem, hogy a hozzád hasonlóan gondolkodók eddig is azt mondták, hogy Messi határoz meg mindent, egy annyira nem pici klubnál. Minek kell még neki egy edző is? Ő akar lenni az elnök? Vagy az Isten? Amúgy a felhozott kb 10-13 névben benne volt Tata is. Rögtön, az elején. Legalább nézzetek már utána, mielőtt ontjátok magatokból a mocskolódást. És a videóra valami reakció? Gondolom semmi. Senkitől. A bírót egy európai ligában örökre eltiltják, mert még kevesebb joga van ilyesmihez, mint a játékosoknak, vagy edzőknek. Amíg csak hallottatok róla, addig nagy volt a száj, most csend van. Tudom, ez provokáció, de nézzetek már magatokba is néha.

És már az elején le kellett volna írnom: csak akinek inge... És hangsúlyozom, ők a kisebb rész.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 23., kedd 22:00

el kéne kezdenem levelezgetni Messivel, hátha jó haverok leszünk aztán beszervez engem is vmi vezető pozícióba

aztán tönkrevágom a klubbot :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

Biztosan benne volt Messi keze is a dologban. Vagy eleve csak olyan edző jöhetett szóba,akivel jóban van Messi. Engem amúgy marhára nem érdekel,mi megy a túloldalon,sőt,az se nagyon érdekel,mi van a Barcával.

Sokkal jobban érdekel az,hogy a Real Madridnál elkezdődött valami. Valami,amivel végre sikeresek lehetünk,nemzetközi szinten is. Tetszik a spanyolosítás,tetszik az,ahogyan Perez megkezdte az újabb 4 évét. Imádom,hogy Zidane ott van a csapattal,tetszik Ancelotti hozzáállása és személyisége. Egyszerűen úgy érzem,most elkezdődött egy új korszak,amivel minden téren a Barcelona fölé kerekedhetünk,és huzamosabb ideig ott lehetünk a csúcson,nem csak spanyol honban,hanem a világon is. :) Közben pedig elégedettséggel nyugtázom,hogy még Bale-t is beakarjuk szervezni a buliba,aki meglátásom szerint felveheti a versenyt Neymarral (már ami a beilleszkedést,sikerességet,eredményességet illeti). Így érzem.
:goat:

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 23., kedd 21:57

Bielsa, Luis Enrique, AVB, Roura voltak a jelöltek, egybehangzó hírek szerint. Akármennyire is nyomorék a spanyol sajtó, azért az ilyenek kiderülnek. Luis Enrique szinte már a barca edzőjének érezhette magát, aztán hopp, egyik pillanatról a másikra jött egy teljesen ismeretlen név, Martino. Majd kiderül h "falubeli" Messivel, és le is nyilatkozza h tudja h beszélt az elnökkel... Nekem próbálhatjátok beadni h nem Messi keze van a dologban, de csak röhögök rajta.

Már maga az teljesen valószínűtlen h nézegetik a vezetők a lehetséges jelölteket, és akkor vki benyögi h igazoljuk le Tatát. Szerintem Rosellék azt se tudták eddig h kicsoda. Max látásból.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2013. július 23., kedd 22:00-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 23., kedd 21:50

Asszem nekem is végem van mára :lol: :lol: :lol: Tudtam,hogy nagy betyár ez a Messi :lol: :lol: :lol:
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

mahitoo(Henke)

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. július 23., kedd 21:47

Mike írta:
mahitoo(Henke) írta:hanem ő igazol edzőt is
nem így van?
Nem írok semmit, mert kitiltanak. :D

Gaius
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, Redondo, R. Carlos, Ronaldo, CR, Özil, Varane ÉS del Piero, Baggio, Totti, Dinho, Maradona, Matthaeus, Zico, Eder, Caniggia stbstb
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Gaius » 2013. július 23., kedd 21:47

mahitoo(Henke) írta:Nem tudom szebben írni, tiltsatok ki, ti nem vagytok normálisak! :D Egyik mond valamit, másik utána se néz, megy utána, aztán a harmadik rárak. :D Nem, a másik oldal sem jobb. De akkor is. :mrgreen: Tata az antikrisztus, mert neki akart menni egy bírónak, aki kifutott hozzá és meglökte. :D Messi meg már nem csak a taktikát határozza meg, hanem ő igazol edzőt is. :D És írjátok a gusztustalant, hányadékot, stb-t. Kb 3 ember szólt értelmesen a témához, köztük Morientes cimborám. NYUGALOM! :D

:agree:

nyár van....offseason....:) bakker, mikor legyen nyugalom, ha ekkor sem? :)aki itt van, s nem tiszteletlen a RM iránt, én spec pont leszarom mekkora Barcás...:) illetve ugyanolyan tisztelet jár Neki, mint egy Real-szurkolónak...:) szeret egy csapatot....talán ő sem tudja miért....vagy tudja.....joga van hozzá, ízlése meg válogatja....:) de ízlések meg pofonok,...:) sztem mindannyian a Focit szeretjük...:))

mahitoo(Henke)

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. július 23., kedd 21:45

A videó: http://www.youtube.com/watch?v=fTTaNdI8Zf0
Kérdem, látott már ilyet valaki? Vagy akármely edző erre mégis mit lépett volna? :D

Ahelyett, hogy örülnétek annak, hogy a szezon kezdete előtt nálunk teljes káosz van, nyomjátok a hisztit. Messit eddig is elkönyveltétek a mindennek és az egyetlennek a Barcánál, mi változik akkor a szemetekben? Különben erre egy "bizonyíték" :D van, Zlatan könyve. Én bírom Ibrát, talán jobban mint Messit, de ő sem szent és angyal. És ha Messi akart bemenni középre? Minden létező elismert és nem elismert rekordot megdöntött. Igaza volt? Igen.

Végre kicsit lenyugodhatnának a kedélyek a 2 szurkolótábor között, de számos ember olyan, mintha a balhé éltetne. + Nekünk ott van Tito betegsége, ami tudom, hogy sokakat nem érdekel, de engem jobban, mint a csapat következő szezonja. És akkor itt valaki felhozza, hogy mi megy odaát. Felháborodva. Erre pontosan az megy a társaság nagy részétől, ami ott le lett írva.

Még egy dolog: Tata elvileg azt nyilatkozta, hogy személyéről biztos megkérdezték Messi, és az apja véleményét is. Nem arról, hogy kit szeretne King Lionel edzőnek. Tudom, majd megint jönnek a linkek, meg majd mi is megkeressük a magunk fordításait, és mehet a Klasszikusig a harc. Amúgy ha még nem volt ellőve, pár kedves Barca "szimpatizánsnak" ötlet az aláírásukhoz: "Messi, több mint egy klub" Szívesen! :mrgreen:

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 23., kedd 21:44

mahitoo(Henke) írta:hanem ő igazol edzőt is
nem így van?

mahitoo(Henke)

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. július 23., kedd 21:23

Nem tudom szebben írni, tiltsatok ki, ti nem vagytok normálisak! :D Egyik mond valamit, másik utána se néz, megy utána, aztán a harmadik rárak. :D Nem, a másik oldal sem jobb. De akkor is. :mrgreen: Tata az antikrisztus, mert neki akart menni egy bírónak, aki kifutott hozzá és meglökte. :D Messi meg már nem csak a taktikát határozza meg, hanem ő igazol edzőt is. :D És írjátok a gusztustalant, hányadékot, stb-t. Kb 3 ember szólt értelmesen a témához, köztük Morientes cimborám. NYUGALOM! :D

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 23., kedd 21:14

Mike írta:a legviccesebb h a túloldalt egyesek még mindig abban a hitben élnek h a piszok madridisták csúnya lejáratóhadjáratot folytatnak Messi ellen, és Tata kinevezését is rá akarják kenni.

Közbe meg szinte hivatalos h Messi keze van a dologban :lol:
Biztos az a nem tudom milyen Józsefné. :D Ő egy kincs azon a fórumon, még a barcások is "imádják". :mrgreen:
Szerinte az adócsalás ügy is a lejárató kampány része volt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 23., kedd 20:55

a legviccesebb h a túloldalt egyesek még mindig abban a hitben élnek h a piszok madridisták csúnya lejáratóhadjáratot folytatnak Messi ellen, és Tata kinevezését is rá akarják kenni.

Közbe meg szinte hivatalos h Messi keze van a dologban :lol:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 23., kedd 20:44

sajnos tényleg örökké.
miért sajnos? vagyis tényleg undorító, de szerintem azért ez a többi játékos és a klub számára egyáltalán nem pozitív dolog, ami meg nekik rossz az nekünk jó, nem?

de ez azért már tényleg túlzás szerintem, már ha igaz persze. de sanszos, h az.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 23., kedd 20:41

Realista24 írta:
nem tudom meddig fogják ott bírni ezt a diktatúrát de egyre undorítóbb.
Tudod te a választ, örökké.
sajnos tényleg örökké. de talán a menthetőbbek mint alexis időben rájön hogy mi is történik itt.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 23., kedd 20:40

nem tudom meddig fogják ott bírni ezt a diktatúrát de egyre undorítóbb.
Tudod te a választ, örökké.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 23., kedd 20:39

„Micsoda kellemes meglepetés, hogy Martinót választották a csapat vezetőedzőjének” – írta a 26 esztendős Lionel Messi a WeChat nevű új közösségi portálon.

komolyan mondom hánynom kell. a saját szurkolóinak a pofájába hazudik politikusokat meghazudtolóan.
valszeg semmi köze nem volt messinek ehhez. tata sem kezdi úgy minden mondandóját hogy Leo és a csapat nagyszerű...á dehogy... nem tudom meddig fogják ott bírni ezt a diktatúrát de egyre undorítóbb.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 23., kedd 20:29

el kéne kezdenem levelezgetni Messivel, hátha jó haverok leszünk aztán beszervez engem is vmi vezető pozícióba

aztán tönkrevágom a klubbot :mrgreen:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 23., kedd 20:24

Hiteles forrás? Vmi sajtótájékoztató van v mi?
-->
"I don't know the details of how they chose me. But I have no doubts that Lionel and [his father] Jorge have influenced and gave their opinion to the club. How much they did I don't really know but I just want to thank them.
Goal.com; Marca -->
"No tengo dudas de que Messi habló con la directiva del Barça"
Nincs több kérdésünk! :lol: :lol: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 23., kedd 20:15

Mike írta:ez így van
ha hiteles a forrás ha nem...
akkor is megmagyaráznák hogy nem, messi nem, ő soha.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 23., kedd 20:11

ez komoly? :D Hiteles forrás? Vmi sajtótájékoztató van v mi?

és még így is rendületlenül védik a kis Messit...
Ezt amúgy komolyan is gondoljátok vagy csak az üldözési mánia? :)
ez így van

Hány és hány semmiségen kiad a média ha nálunk történik, ezzel szemben nálatok évek óta talán az adócsalásos történet volt az első amit felkapott a sajtó. Pedig volt bőven.
Multkor például a tekintélyes nemzetisport hozta le h Dzeko azért illik a barcába mert jófiú. Így, semmi kerteléssel.

Vissza: