De ennyire szánalmas módon nem bírjátok felfogni, hogy megkérdezték, hogy ők mit gondolnak róla? "Nyilvánvalóan kikérték a véleményüket (Messi család) a klubnál, és végül ide jutottunk." - TataPress írta:"A Barcelona követi Pep utolsó tanácsát a klubhoz távozása előtt: "Vegyétek körül Messit olyan emberekkel, akik boldoggá teszik"
Köszönöm, nincs több kérdésem. Ezt az európát nem látott Tatát Messi hozta, tetszik vagy sem. Az lesz, amit Messi akar, ugyanúgy rá fognak játszani továbbra is, mint eddig. (hát azt meg külön szánalmasnak találom, hogy ilyet ír twitterre vagy hova a fenébe, hogy "jajj, de örömteli meglepetés, hogy őt nevezték ki", amikor Tata, az EDZŐ előtte meg lenyilatkozza első barcás interjújában, hogy "A Messi-családnak köszönhetem, hogy itt vagyok.) Én ezt szánalmasnak tartom és vállalom.
Jó dolog ez a Neymar, de a brazilok annyira utálják az argentinokat (én már csak tudom (nem irónia)), hogy a válogatottban és a brazil sajtóban komoly visszhangja lesz, ha abszolút alárendelt szerepet fog játszani (ahogyan egyébként sajnos el is mondta a bemutatásán: "Azért vagyok itt, hogy Messi még jobb játékos lehessen".) Szerencsére Xavi is kiöregszik, Iniesta sérülékeny, uh "kihalnak" a szolgák, csere meg ugye nincs. Csak Cesc. Neymarból pedig remélem, hogy olyan jó, ám beképzelt játékos lesz, mint Robinhoból, aki idő elteltével nem bírja majd ezt és inkább lelép, hogy Ő legyen a number one. Mert az milyen már, hogy inkább lesz második egy brazil, hogy egy argentin maradhasson az első...
Számomra kevés annyira unszimpatikus játékos van a világon, mint Messi (bár Eto'o is magasra tette a mércét). Hihetetlen, hogy a sajtó és az európai futball világ ezt imádja, kajálja és élteti, ugyanakkor CR meg arrogáns, nagyképű, páva, "második". Valószínűleg így van....
Ezt olyan rohadtul nehéz felfogni? Buktál már magyarból? Szövegértés megy?
Ennyire elvakult fanatikus anti-Messista nem lehetsz...
Én megértem, hogy utáljátok, aláírom, énis utáltam/utálom pl. Carvalhot, az összes olasz focistát/edzőt, magát a Cheslea-t, mert enm bírom a pofáját/a klubot, de ilyen kicsinyes, szánalmas módon nem próbálom erőltetni az "igazam", ami egy eldeformált, ferdített f.szság...