Bajnokok Ligája
- ___Samy___
Re: Bajnokok Ligája
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Mesut Özil @MesutOzil1088
Congratulations to @realmadriden! @ChampionsLeague #europeanchampion
Carlo Ancelotti @MrAncelotti
Congratulations! / Enhorabuena! @realmadrid #uclfinal
GUTI @GUTY14HAZ
Diossssssss es blanco,la undécima ya está en nuestra casa.HALA MADRIDDDDDDDD,Gran esfuerzo de equipo ,BRUTALLLLLLL ,GRACIAS ZIDANE.
Xabi Alonso @XabiAlonso
La Leyenda continúa.
Okés Csabi, bár ez azért kissé nagyképű szöveg, nem gondolod? És mi van Arbeloa pólójára írva?Csabi írta:a real madrid a legfontosabb klub a világon és ez így is lesz, ameddig én nem mondom másképp
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
a real madrid a legfontosabb klub a világon és ez így is lesz, ameddig én nem mondom másképp
engem is érdekel hogy mit jelent a szöveg.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen, a dicket( gondolom az pikkenbauer lesz ) értem meg hogy a real fontosabb mint barmi a vilagon vagy gondolom valami ilyesmi lehet, a maradékot nem igazán.Kerlon írta:https://twitter.com/aarbeloa17
erre gondolsz? mondjuk mit hijozik?:D
Amit linkeltem az a polo háta arra gondolok
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
https://twitter.com/aarbeloa17
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
https://pbs.twimg.com/media/Cjk0-CjXEAA ... name=largedzsi91 írta:Néztem én is appon arbeloanak nemtudod mi volt a polojara írva? Mintha shakiranak üzent volnaRealista24 írta:Mi vaaaaaaan BL??????
A csapat negyed nyolcra futott be, de ott álltunk végig mert Europa Királyai megérdemlik!!!!!!
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
Néztem én is appon arbeloanak nemtudod mi volt a polojara írva? Mintha shakiranak üzent volnaRealista24 írta:Mi vaaaaaaan BL??????
A csapat negyed nyolcra futott be, de ott álltunk végig mert Europa Királyai megérdemlik!!!!!!
örülök, hogy hittél bennükhehe írta:boldog vagyok.Remy írta:Hivatalosan is az Atletico a legszerencsétlenebb csapat Európában.
2/2 bukott döntővel állt eddig a Valencia és a Reims mellett, de a 3/3 lett az új rekord.
igen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi vaaaaaaan BL??????
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
boldog vagyok.Remy írta:Hivatalosan is az Atletico a legszerencsétlenebb csapat Európában.
2/2 bukott döntővel állt eddig a Valencia és a Reims mellett, de a 3/3 lett az új rekord.
igen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hivatalosan is az Atletico a legszerencsétlenebb csapat Európában.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Köszi srácok,csak nekem ez furcsa hogy nincs ma ismétlés.
Na mindegy.
Nem érdekel!!!
Na mindegy.
Nem érdekel!!!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Winning on penalties is not really like winning in normal playing time even if 'winning is everything.'
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Belegondolva, azért mennyire ****** szar lehet Atletico drukkernek lenni, hiszen van egy korszakos csapatuk, megtörték a Real elleni átkot anno a kupa döntőn, majd elég sokszor megszívattak minket, 2x bejutnak a BL döntőbe, ami egy ekkora klubnál valami eszméletlen nagy siker, és mind a kétszer a Real Madrid ellen bukják el.
Még egy barcát kéne elverni a döntőben.
Campeones! Campeones!
Még egy barcát kéne elverni a döntőben.
Campeones! Campeones!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
magon fentvan, de real madrid tv-n már egész nap az megycsabi87 írta:PPfff most ez komoly,hogy ma nem ismétlik a meccset?
- Mester77
Itt egy kis gyors segély, amíg nem érkezik vmi komolyabb vidi visszanezesre.
http://nb1.hu/nemzetkozi-labdarugas/bl- ... pillanatai
http://nb1.hu/nemzetkozi-labdarugas/bl- ... pillanatai
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
PPfff most ez komoly,hogy ma nem ismétlik a meccset?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.