Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Mesut Özil @MesutOzil1088
Congratulations to @realmadriden! @ChampionsLeague #europeanchampion
Carlo Ancelotti @MrAncelotti
Congratulations! / Enhorabuena! @realmadrid #uclfinal
GUTI @GUTY14HAZ
Diossssssss es blanco,la undécima ya está en nuestra casa.HALA MADRIDDDDDDDD,Gran esfuerzo de equipo ,BRUTALLLLLLL ,GRACIAS ZIDANE.
Xabi Alonso @XabiAlonso
La Leyenda continúa.
Okés Csabi, bár ez azért kissé nagyképű szöveg, nem gondolod? És mi van Arbeloa pólójára írva?Csabi írta:a real madrid a legfontosabb klub a világon és ez így is lesz, ameddig én nem mondom másképp
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
a real madrid a legfontosabb klub a világon és ez így is lesz, ameddig én nem mondom másképp
engem is érdekel hogy mit jelent a szöveg.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen, a dicket( gondolom az pikkenbauer lesz ) értem meg hogy a real fontosabb mint barmi a vilagon vagy gondolom valami ilyesmi lehet, a maradékot nem igazán.Kerlon írta:https://twitter.com/aarbeloa17
erre gondolsz? mondjuk mit hijozik?:D
Amit linkeltem az a polo háta arra gondolok
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
https://twitter.com/aarbeloa17
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
https://pbs.twimg.com/media/Cjk0-CjXEAA ... name=largedzsi91 írta:Néztem én is appon arbeloanak nemtudod mi volt a polojara írva? Mintha shakiranak üzent volnaRealista24 írta:Mi vaaaaaaan BL??????
A csapat negyed nyolcra futott be, de ott álltunk végig mert Europa Királyai megérdemlik!!!!!!
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
Néztem én is appon arbeloanak nemtudod mi volt a polojara írva? Mintha shakiranak üzent volnaRealista24 írta:Mi vaaaaaaan BL??????
A csapat negyed nyolcra futott be, de ott álltunk végig mert Europa Királyai megérdemlik!!!!!!
örülök, hogy hittél bennükhehe írta:boldog vagyok.Remy írta:Hivatalosan is az Atletico a legszerencsétlenebb csapat Európában.
2/2 bukott döntővel állt eddig a Valencia és a Reims mellett, de a 3/3 lett az új rekord.
igen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi vaaaaaaan BL??????
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
boldog vagyok.Remy írta:Hivatalosan is az Atletico a legszerencsétlenebb csapat Európában.
2/2 bukott döntővel állt eddig a Valencia és a Reims mellett, de a 3/3 lett az új rekord.
igen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hivatalosan is az Atletico a legszerencsétlenebb csapat Európában.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Köszi srácok,csak nekem ez furcsa hogy nincs ma ismétlés.
Na mindegy.
Nem érdekel!!!
Na mindegy.
Nem érdekel!!!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Winning on penalties is not really like winning in normal playing time even if 'winning is everything.'
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Belegondolva, azért mennyire ****** szar lehet Atletico drukkernek lenni, hiszen van egy korszakos csapatuk, megtörték a Real elleni átkot anno a kupa döntőn, majd elég sokszor megszívattak minket, 2x bejutnak a BL döntőbe, ami egy ekkora klubnál valami eszméletlen nagy siker, és mind a kétszer a Real Madrid ellen bukják el.
Még egy barcát kéne elverni a döntőben.
Campeones! Campeones!
Még egy barcát kéne elverni a döntőben.
Campeones! Campeones!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
magon fentvan, de real madrid tv-n már egész nap az megycsabi87 írta:PPfff most ez komoly,hogy ma nem ismétlik a meccset?
- Mester77
Itt egy kis gyors segély, amíg nem érkezik vmi komolyabb vidi visszanezesre.
http://nb1.hu/nemzetkozi-labdarugas/bl- ... pillanatai
http://nb1.hu/nemzetkozi-labdarugas/bl- ... pillanatai
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
PPfff most ez komoly,hogy ma nem ismétlik a meccset?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.