Press írta:kamcore írta:De ennyire szánalmas módon nem bírjátok felfogni, hogy megkérdezték, hogy ők mit gondolnak róla? "Nyilvánvalóan kikérték a véleményüket (Messi család) a klubnál, és végül ide jutottunk." - Tata
Ezt olyan rohadtul nehéz felfogni? Buktál már magyarból? Szövegértés megy?
Ennyire elvakult fanatikus anti-Messista nem lehetsz...
Én megértem, hogy utáljátok, aláírom, énis utáltam/utálom pl. Carvalhot, az összes olasz focistát/edzőt, magát a Cheslea-t, mert enm bírom a pofáját/a klubot, de ilyen kicsinyes, szánalmas módon nem próbálom erőltetni az "igazam", ami egy eldeformált, ferdített f.szság...
Haverom. Szólok, hogy 1. stílus!
Másrészt ez az én véleményem,
szerintem egy "akkora" csapatnak, mint a Barcelona nem kellene ennyire függenie egy játékostól, még ha ő is az abszolút sztár ott is és a világon. CR-t sem kérdezték meg (sem a családját), hogy "na fiam, mi a véleményed, kitegyük a honfitársadat, Mourinhot, mert faszfej a sajtóval és nem bír viselkedni három éve?" Nem. Legyen már a "világ legjobb csapatának" annyi önállósága, hogy meg mernek hozni egy döntést Messi nélkül. Vagy bárki nélkül. Vagy akkor miért nem mondjuk Alexist kérdezték meg.. (jó ez rossz példa, mert nyilván azért, mert nem argentin, de érted hova akarok kilyukadni... ha lenne másik argentin, mondjuk adná az ég Gago.. Na őt biztos nem kérdezik meg, sem a családját, hogy mi a véleménye.. ) Szóval nem kell itt a védőbeszéd, Messi függőség van, és elég erősen. Sajnos nagyon megváltozott az évek alatt, kinyílt a csipája, dehát megteheti, négy aranylabda az pontosan négy.
Én, ellentétben veled nem utálok egész klubokat, mert úgy tetszik, és az igazamat sem erőltetem, csak leírtam a saját, személyes véleményemet a történetről. Ha pedig már "szánalmas és kicsinyes" dolgoknál járunk az is meglep, hogy előtted mi lehet ez a rózsaszín fátyol, amitől nem látod / akarod elfogadni, hogy Messi több, mint egy egyszerű "ő-a-legjobb-a-csapatban,-még-jó-hogy-megkérdezik" -játékos
Hát, nem hiszem, hogy haverok leszünk.
Bár ki tudja...
Először is, elnézést, kicsit elragadtatam magam, viszont azt tudod kell, hogy kicsit gyomorforgató olyan dologokat olvasni non-stop, hogy van egy hír, egyből rácsapnak a Messi-ellenesek, és olvasgtni a teóriákat, meg konspirációkat, hogy Messiék miatt, így, meg úgy. És ebben az a gáz, hogy annyira teljesen fals, szürreális dolgokra következtettek a hírekből, meg interjúkból, hogy kb. Messi-t kérdezik meg arról, hogy kit igazolhatnak. Ennyi erővel nem értem, hogy miért érkezett egy potenciális vetélytárs Neymar személyében. Az, hogy miután leigazolták, és benyal csontig, nekem kb. alap.
Az, hogy ki mit utál, miért utál, az szerintem tökmindegy, mindenkinek vannak olyan dolgok, amik nem szimpatikusak, ilyen-olyan okokból. Ennek áltlaában nem adok hangot, csak haveri körben, de nem szoktam ordibálni, hogy "buzicselzi", stb., csak kifejtem a véleményem. MInt ahogy te is tetted, ami számomra zavaró volt. És itt nem azzal volt a baj, hogy miért pont Messi, hanem mert marhára nem tudok egyetérteni azzal, amit te kifejtettél, és butaságnak éreztem az egészet. De ezt már fentebb kifejtettem. Nincs rózsaszín fátyol, tisztába vagyok, hogy már Messi sem az, akinek anno mutatta magát (vagy a média mutatta őt), mert tényleg, kinyílt a csipája, aminek marhára nem örülök, viszont azért az, hogy már-már az antikrisztust látják benne párán, szerintem az sok.
Utolsó része meg már megint nonszensz, de nem írok inkább semit, mert akkor megint csak generálom a vitát...