Kommentáld a híreket
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Re: Kommentáld a híreket
Higu nincs a keretben.. akkor ezzel 1000%,hogy távozik. Goodbye
- Galacticos
nyár elején kb 15x leírtam hogy bale 90-100millióját hogyan költeném el, volt itt mindenki csak isco volt benne az állandó. szerintem azt a 80milliót kurva jól költöttük el, és ha most a selejtekből -garay, negredo stbstb- meg ugye higuain akiért álmomban nem gondoltam volna hogy ennyit kapunk összejön még gy balere a pénz akkor az szép. de akkor sem érzem hogy őt most hoznunk kell. a marketing értéke valószínűleg megfog nőni azt is simán eltudom képzelni hogy messi után ő lesz az adidas második embere. azért az szép kis pénzt hozhat szóval lehet megtérülne az ára de a stílus amit látni szeretnék abba nem ő a megfelelő ember főleg nem ennyiért.Realista24 írta:Nem tudom...vagyis persze, reálisan nézve nem.hát épp ez az, annyit nem ér.
De ha úgy nézzük, hogy eladunk, selejtezünk, olyan játékosokból kapunk pénzt, akik már évek óta nem nálunk vannak, és ebből fedezni tudjuk az egyik legnagyobb potenciállal bíró játékost, aki öt éven belül odaérhet az Aranylabda dobogójára, ráadásul szépen lassan, hatalmas marketingértékkel fog bírni, akkor azt mondom, hogy belefér. Főleg, ha úgy nézem, hogy milyen játszótársak mellé érkezhet.
Őrültség, és nem ér ennyit, de valahogy mégis megérheti. Ezt csak az idő tudja megmondani.
na mindegy ha hozzuk örülni fogok neki nagyon mert sok variációs lehetőségünk lehet vele elöl.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tegnap nem edzett személyes okok miatt a klub engedélyével, gondolom ezért maradt ki. Az utolsó Lyon elleni edzésen már részt vett.coentrao hol van a keretből??
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
coentrao hol van a keretből???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom...vagyis persze, reálisan nézve nem.hát épp ez az, annyit nem ér.
De ha úgy nézzük, hogy eladunk, selejtezünk, olyan játékosokból kapunk pénzt, akik már évek óta nem nálunk vannak, és ebből fedezni tudjuk az egyik legnagyobb potenciállal bíró játékost, aki öt éven belül odaérhet az Aranylabda dobogójára, ráadásul szépen lassan, hatalmas marketingértékkel fog bírni, akkor azt mondom, hogy belefér. Főleg, ha úgy nézem, hogy milyen játszótársak mellé érkezhet.
Őrültség, és nem ér ennyit, de valahogy mégis megérheti. Ezt csak az idő tudja megmondani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
hát épp ez az, annyit nem ér.Realista24 írta:100 millió euró, 100 millió.
te láttad már kondogbiát?besteve7 írta:Meg amúgy Varga Józsi is jobb nála, főleg azért, mert máshol játszik...
máshol játszik, de legalább a labda nem pattan el tőle. mindegy mondom ha khedira nem lépi át a félpályát és nem akar a szervezéssel foglalkozni akkor remélem jó lesz ő, de abból kiindulni hogy egy másodosztályú csapat ellen ott korrekt volt az szerintem nem túl mérvadó. mennyit kellett védekeznie? kb semennyit
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Jó, az opcionális összegekről direkt nem is beszélek, mert csak felhúzom magam rajta.Realista24 írta:Valami 6-7 milliót kommunikáltatok ki...Thiagónak annyi volt a kivásárlási ára, Cecsért meg a legutóbbi hírek szerint 45öt kínált a United.
Thiago esetében maga a záradék a nevetséges, illetve az, hogy Titóék ennek tudatában sem játszatták (összesen 116 percet kapott a BL-ben, azt hiszem, hogy ez mindent elmond...).
Ezt a 45 milliós hírt még nem is olvastam, azért ezen már elgondolkodnék Zubiék helyében, bár kétlem, hogy megválnánk Cesctől.
Na mindegy, arra akartam csak kilyukadni, hogy eléggé jól jártok ezzel a Napoli-féle üzlettel szerintem.
Az meg a másik, hogy ha el akar menni, de Levyék marasztalják, nem engedik el, és végül nálunk kezdi meg az új szezont, motiválatlanul, arra várva, hogy végre mehessen a Madridba, az talán a lehető legrosszabb megoldás.Realista24 írta:Egyébként arról is írnak, hogy a sérülése, ami miatt nem játszhatott az első meccsen, az is csak kifogás, blablabla. Értem én hogy AVB ragaszkodik hozzá, meg Levy is, de gondoljunk már bele, 100 millió euró, 100 millió. Két csapat van, amelyik megteheti azt hogy nem fogadja el ezt az ajánlatot egy-egy játékosáért. Nem kell részleteznem, hogy kire gondolok.
Ha tényleg egy 90-100 körüli ajánlattal jöttök, azt már nem utasítanám vissza csuklóból Levy helyében, bár nem vagyok biztos benne, hogy ebből a pénzből tudnánk megfelelően pótolni a világ talán harmadik legjobb játékosát.
Villáért 3 év alatt fog érkezni 5 millió összesen.
amúgy suárezt simán eltudnánk hozni az arsenal előtt ha végre lenne valami hír baleről hogy jöhet-e vagy sem.
amúgy suárezt simán eltudnánk hozni az arsenal előtt ha végre lenne valami hír baleről hogy jöhet-e vagy sem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valami 6-7 milliót kommunikáltatok ki...Thiagónak annyi volt a kivásárlási ára, Cecsért meg a legutóbbi hírek szerint 45öt kínált a United.n meg itt verem a fejem a falba, hogy Villát eladjuk 2 millióért, Thiagót 20 körüli összegért, Cescért 30-at kínál a United, Higuaín meg 37-ért megy.
Egyébként arról is írnak, hogy a sérülése, ami miatt nem játszhatott az első meccsen, az is csak kifogás, blablabla. Értem én hogy AVB ragaszkodik hozzá, meg Levy is, de gondoljunk már bele, 100 millió euró, 100 millió. Két csapat van, amelyik megteheti azt hogy nem fogadja el ezt az ajánlatot egy-egy játékosáért. Nem kell részleteznem, hogy kire gondolok.Én nyár elején, pár AVB-nyilatkozat után biztos voltam benne, hogy marad, most már azért nagyobb esélyt látok arra, hogy távozik Gareth, de jó lenne, ha most a sajtótájékoztatón végre közölnék a végleges döntést a walesi ügyében, eléggé felemészti az energiámat ez a saga.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
Én meg itt verem a fejem a falba, hogy Villát eladjuk 2 millióért, Thiagót 20 körüli összegért, Cescért 30-at kínál a United, Higuaín meg 37-ért megy...Anthony írta:Még mindig nem tudom elhinni ezt a Higu dealt Ma becsacsizás lesz azt hiszem
Én nyár elején, pár AVB-nyilatkozat után biztos voltam benne, hogy marad, most már azért nagyobb esélyt látok arra, hogy távozik Gareth, de jó lenne, ha most a sajtótájékoztatón végre közölnék a végleges döntést a walesi ügyében, eléggé felemészti az energiámat ez a saga.madridronie írta:arról nem is beszélve, hogy az angolok (egytől egyig) a spanyol médiában megjelentekkel ellentétben kategorikusan cáfolnak, sőt; én a magam részéről baromi kíváncsi leszek a végkifejletre (de továbbra is minimális esélyt látok Bale érkezésére, elsősorban Levy és a Tottenham miatt)!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Még mindig nem tudom elhinni ezt a Higu dealt Ma becsacsizás lesz azt hiszem
De az Arsenal, akarom mondani Wenger mekkora nyominger, vagánykodik hogy nekik van pénzük bárkire aztán nuku igazolás Pedig megnéztem volna Higut az Arsenalban mire képes. Suarezt sem veszik meg ezek, a nyakamat merném tenni rá, ha most a Higu pénzből rámozdulunk a fogasra, lecsengetünk 45 millát az asztalra mind nézheti magát az Arsenal.
Aztán lehet, hogy felrobbantsuk a piacot és elhozzuk Balet, de én ezt kétlem.
De az Arsenal, akarom mondani Wenger mekkora nyominger, vagánykodik hogy nekik van pénzük bárkire aztán nuku igazolás Pedig megnéztem volna Higut az Arsenalban mire képes. Suarezt sem veszik meg ezek, a nyakamat merném tenni rá, ha most a Higu pénzből rámozdulunk a fogasra, lecsengetünk 45 millát az asztalra mind nézheti magát az Arsenal.
Aztán lehet, hogy felrobbantsuk a piacot és elhozzuk Balet, de én ezt kétlem.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A spanyolok nagyon magabiztosan írogatnak; szép és jó ez a felvetés csak egyelőre Bale kapcsán elégé hibádzik a dolog (a walesi nélkül pedig ez csak egy rossz vicc ) --> arról nem is beszélve, hogy az angolok (egytől egyig) a spanyol médiában megjelentekkel ellentétben kategorikusan cáfolnak, sőt; én a magam részéről baromi kíváncsi leszek a végkifejletre (de továbbra is minimális esélyt látok Bale érkezésére, elsősorban Levy és a Tottenham miatt)!Az El Confidencial szerint Higuaín távozása után Pérezék nem akarnak új kilencest igazolni, mert úgy gondolják, hogy Benzema, Morata, Jesé és Cristiano Ronaldo kiegészülve Bale-el több, mint elegek lesznek a céljaik megvalósításához. Ezzel egyúttal arról is beszámolnak, hogy jelenleg Bale leigazolása a legfőbb célja a vezetőségnek, akiért a 100 millió eurót is hajlandóak kifizetni, amit a játékosok eladásából fedeznének.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- GT37
Ma délelőtt 11-től játszunk barátságos meccset a Sunderlanddel, ezután lesz egy sajtótájékoztató, a Sky szerint nagy eséllyel ezen fogják bejelenteni, hogy mi lesz Bale barátunkkal.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Meg amúgy Varga Józsi is jobb nála, főleg azért, mert máshol játszik...Tény, hogy nem egy labdazsonglőr a hercegünk, de ha csak azzal fog és kellesz foglalkoznia, amihez ért, tehát a védekezéshez, és nem csak Alonsoval vannak a kp-n.Galacticos írta:kondogbia képességekben jobb nála szerintem és a benne lévő potenciált tekintve is.
Tavaly lehetett volna itt lényegében bárki, akkor sem lettünk volna sokkal előrébb.
Am most már elég a fiatalításból, mert lassan átesünk a ló túl oldalára, nem emlékszem mikor volt tele a keret ennyire fiatalokkal, szerintem nincs szükség még egy kis csikóra, potenciál ide-oda.
- Galacticos
kondogbia képességekben jobb nála szerintem és a benne lévő potenciált tekintve is.
de mondom nekem is tetszett ahogy akkor nyomta, de majd arra leszek kíváncsi ha meg is kell szűrni néhány akciót...
az egy félidő volt valami másodosztályú csapat ellen. védekezni nem is kellett neki.Kerlon írta:Ráadásul szerintem az első bari meccsen lévő szerepkörben még rohadt használható játékos is lehet a számunkra...
de mondom nekem is tetszett ahogy akkor nyomta, de majd arra leszek kíváncsi ha meg is kell szűrni néhány akciót...
- h3x0r
Robinho 2008-ban 42.5 millioert ment el. O volt a vilag 11. legdragabb igazolasa (Zidane, Figo, Crespo, Mandieta, Vieri, Buffon, Ronaldo, Ferdinand, Shevchenko, Veron volt elotte). Jelenleg a 23. helyen all. Ha ma adnank el, neki is 60 millio lenne az ara. Nezd meg jelenleg vkp posztra kiket mennyiert lehet megvenni, hasonlisd oket ossze tudasban Khediraval es meglatod, hogy 25 alatt nem nagyon talalsz nala jobb opciot. (ha lenne, akkor mar leigazoltuk volna). Abban igazad van, hogy a 30 mar sok erte, max akkor kapnank annyit erte ha a Monaco akarna megvenni.Galacticos írta:abba gondoljatok bele hogy egy 24 éves, jó robinho ment el 42 ért
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Pontosan ezért van esély arra,hogy jön. Perez szerintem azért szeretne egy nagy nevet továbbra is,és Ancelotti is áldásat adta még egy támadóra.Bale viszont szerintem nem jön idén, csak mivel ő a legnagyobb név a piacon így pumpálják az ilyen híreket...
Amúgy az nem lehetséges,hogy Bale-t nem a szélre akarják hozni,hanem középre,Benzema konkurenciájának? Higuaín távozása esetén szerintem Ancelotti sem hagyja jóvá,hogy a 9 hónapos szezonra neki menjünk egy Benzema+Morata+Jesé támadótrióval. (Amiből Jesé-t ki is húzhatjuk,mert ő szélső,nem pedig csatár).
Egyetértek. Mások számára még bőven érhet 25-30 milliót. Látva a mostani piaci árakat. Minden jött-mentért két számjegyű összeget fizetnek.Attól, mert te lenézed még bőven érthet annyit egy top 3-as válogatott alap ember... Ráadásul szerintem az első bari meccsen lévő szerepkörben még rohadt használható játékos is lehet a számunkra...
Ha Khedira teljesen hátul,a védelem előtt fog szűrőt játszani,és csak a labdaszerzés lesz a feladata,akkor még bőven használható lehet számunkra. Mourinhonál nagyon fent játszott,gyakorlatilag Xabi előtt,felért a támadásokhoz,ezért maradt mindig egy hatalmas lyuk a pálya közepén. Ha nem megy fel a támadásokkal,és hátul biztosít,akkor lehet,hogy hasznosabb lesz a játéka.
Attól, mert te lenézed még bőven érthet annyit egy top 3-as válogatott alap ember... Ráadásul szerintem az első bari meccsen lévő szerepkörben még rohadt használható játékos is lehet a számunkra...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
khedira melyik világban ér közel harminc milliót?h3x0r írta:Khedira 25 - 30 - ennyit er
max egy húszas szerintem. harminc millió atyaég, nagyobb deal lenne mint higuainért a 37 pedig arra is azt mondom most jelenleg hogy az évszázad eladása. abba gondoljatok bele hogy egy 24 éves, jó robinho ment el 42 ért, igen sok-sok éve volt de ő volt a legutolsó ilyen árkategóriás eladásunk.
most már én csak akkora adnám el khedirát ha jönne kondogbia vagy valaki a helyére. most már ott tartok hogy felőlem akár maradhat is, ezzel a higuain eladással megnyert magának a vezetőség, gondolom ezért csinálták perezék.
- h3x0r
Igen, fontban.Realista24 írta:De ott csak 75M-ról beszélnek.. annak nincs hír értéke
75 millio font viszont mar 85 millio euro korul van