De ha haverokkal megy el megnézni valamit, akkor had üljön már be egy vígjátékra. Én se ülnék be haverokkal egy animációs filmre. Velük a vígjáték a legjobb.Remy írta:Ilyenre szerintem ne adj ki pénzt, aztán persze te döntöd el...kupak17 írta:Nagyfiúk 2-őt valaki már látta?
érdemes elmenni megnézni akár lánnyal is?
Gru 2, Szörny Egyetem, Tűzgyűrű, Női szervek, holnaptól Farkas... szerintem mind jobban megéri a pénzt.
Mozi, filmek
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ilyenre szerintem ne adj ki pénzt, aztán persze te döntöd el...kupak17 írta:Nagyfiúk 2-őt valaki már látta?
Gru 2, Szörny Egyetem, Tűzgyűrű, Női szervek, holnaptól Farkas... szerintem mind jobban megéri a pénzt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nagyfiúk 2-őt valaki már látta?
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kiskakukk
1944. szeptembere. A finn orvlövész, Veiko zseniális húzással - SS-egyenruhában - megszökik a németek fogságából, majd egy lapp parasztasszony, Anni házában talál menedéket. De a négy éve magányosan élő asszony már egy másik férfit is befogadott magához, a súlyosan sérült orosz katonát. A két férfi ellenségesen áll egymással szemben. Nemcsak Veiko SS-egyenruhája, de az asszony is közéjük áll. A mese varázslatos fordulatot vesz...
A nő csak lappul beszél, az orosz csak oroszul, a finn pedig csak finnül, így elég érdekesen alakulnak a dolgok.
Borzasztóan érdekes és zseniális, mégis viszonylag ismeretlen film, ajánlom mindenkinek.
1944. szeptembere. A finn orvlövész, Veiko zseniális húzással - SS-egyenruhában - megszökik a németek fogságából, majd egy lapp parasztasszony, Anni házában talál menedéket. De a négy éve magányosan élő asszony már egy másik férfit is befogadott magához, a súlyosan sérült orosz katonát. A két férfi ellenségesen áll egymással szemben. Nemcsak Veiko SS-egyenruhája, de az asszony is közéjük áll. A mese varázslatos fordulatot vesz...
A nő csak lappul beszél, az orosz csak oroszul, a finn pedig csak finnül, így elég érdekesen alakulnak a dolgok.
Borzasztóan érdekes és zseniális, mégis viszonylag ismeretlen film, ajánlom mindenkinek.
nem sokat szoktam ide írogatni de most néztem meg a Transz c. filmet. tudom ajánlani azoknak akik szeretik a csavarokat a filmekben.
http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghir ... ferje.html
ohh... nem hiába az első évad lett a kedvencem. furcsa volt utána hozzászokni az új sráchoz. + Andy fizikai adottságai szembetűnöbbek voltak azért, sztem jobban illett a sorozathoz.
ohh... nem hiába az első évad lett a kedvencem. furcsa volt utána hozzászokni az új sráchoz. + Andy fizikai adottságai szembetűnöbbek voltak azért, sztem jobban illett a sorozathoz.
joabulicsak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor nem véletlenül van Spoiler gomb.nyilván.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
nyilván.Realista24 írta:Mondjuk aki még nem látta a filmet, az ne kattintson gondolom...Itt a plusz jelenet.
Farkas stáblistája után is lesz egy plusz jelenet. Lényege, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azzal a jelenettel kapcsolják össze az új X-men filmmel. (nem feltétlenül spoiler, de inkább így írtam, mert lehet valaki érzékeny rá.)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk aki még nem látta a filmet, az ne kattintson gondolom...Itt a plusz jelenet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Itt a plusz jelenet.pátkán írta: állítólag vmi poénról is lemaradtam a végén, volt vmi azzal az aranycipővel, de én addigra már kimenekültem a moziból.
pacific rim - többet nem jövök
Farkashoz: BD-n jön majd egy véresebb és durvább verzió is. A PG-13 miatt ki kellett vágniuk néhány jelenetet a mozis verzióhoz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
teljesen osztom, sz*r volt. vége felé már óratekintgetés, ásítozások...mocsok írta:hát nem tudom.
beülök a 3d-s szemüveggel. várom a csodát hogy ez nagyot fog szólni és csak úgy elrepül ez a két óra.
elkezdődik, oké. egész jó.
aztán valahogy vége is lett az érdekes résznek, nem történt semmi.
az a két tudós idióta is rohadtul idegesített végig.
sablonos, nyálas. untam az egészet.
ennél a transformers jobb volt.
mindegy, biztos magasra tettem a lécet.
állítólag vmi poénról is lemaradtam a végén, volt vmi azzal az aranycipővel, de én addigra már kimenekültem a moziból.
pacific rim - többet nem jövök
joabulicsak
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
World War Z
tegnap volt szerencsém hozzá moziban, és amennyire nem vártam többet tőle egy közepes, b-kategóriás popcornmozinál, annyira jó és szórakoztató volt.
teljesen más megközelítésből megy neki a témának, mint a walking dead, a gyors zombi - lassú zombi kontraszt miatt a két stílus eléggé más. vicces volt látni a walking deades agyatlan járjunk-rövidujjúingben-meg-mindenféle-nyitott-cuccban felfogás után, hogy gondolkodtak, és ha más nem is volt, de magazinokkal próbálták a végtagjaikat védeni
remek volt az elegy az akció és a félelmetes jelenetek között, és arra is szántak időt, hogy bemutassák, hogy reagál le a civilizáció egy ilyen katasztrófát.
volt benne pár fejfogós butaság, (főleg a kutató csávó és a ne tartsd a ravaszon az ujjad esete ), de összességében egy nagyon jó film volt szerintem, biztos, hogy később többször meg fogom még nézni.
8,5/10
tegnap volt szerencsém hozzá moziban, és amennyire nem vártam többet tőle egy közepes, b-kategóriás popcornmozinál, annyira jó és szórakoztató volt.
teljesen más megközelítésből megy neki a témának, mint a walking dead, a gyors zombi - lassú zombi kontraszt miatt a két stílus eléggé más. vicces volt látni a walking deades agyatlan járjunk-rövidujjúingben-meg-mindenféle-nyitott-cuccban felfogás után, hogy gondolkodtak, és ha más nem is volt, de magazinokkal próbálták a végtagjaikat védeni
remek volt az elegy az akció és a félelmetes jelenetek között, és arra is szántak időt, hogy bemutassák, hogy reagál le a civilizáció egy ilyen katasztrófát.
volt benne pár fejfogós butaság, (főleg a kutató csávó és a ne tartsd a ravaszon az ujjad esete ), de összességében egy nagyon jó film volt szerintem, biztos, hogy később többször meg fogom még nézni.
8,5/10
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem vicc, Wolverine trailere annyira nem fog meg és az Origins sem volt szerintem nagy szám, mondhatni nagyon gyenge volt.
Remélem, hogy ez csak vicc volt.nmate írta:Pacific Rimen meg egyre jobban agyalok, már jobban érdekel, mint a Wolverine.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
na, őket elfejtettem... ilyenek minek kellettek?az a két tudós idióta is rohadtul idegesített végig.
tetszett,tetszett,de szerintem nagyon elszabták.
- Remy
- Kapcsolat:
Egy kicsit több, mint 2 órás filmnél, ez általában jót jelentmocsok írta:hát nem tudom.
és csak úgy elrepül ez a két óra.
Ne máár Ron Perlman volt az egyik fénypont Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!stáblista utáni jeleneteNzedge írta:vagy a mr szervkereskedő
Holnap beülsz a moziba és kész nem kell ezen agyalni. Aztán másnap mehet is a RozsiPacific Rimen meg egyre jobban agyalok, már jobban érdekel, mint a Wolverine.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na azokat veszett mód rühellem Marvel ide vagy oda.mocsok írta:ennél a transformers jobb volt.
Pacific Rimen meg egyre jobban agyalok, már jobban érdekel, mint a Wolverine.
- mocsok
hát nem tudom.
beülök a 3d-s szemüveggel. várom a csodát hogy ez nagyot fog szólni és csak úgy elrepül ez a két óra.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is megnéztem kb 1 hete.Nekem tetszett,bár voltak dolgok amik nagyon idegesítettek.Elég sok ilyen dolog volt amúgy.(pl miért volt olyan érzésem,hogy egy-két karakternek egy mezei vígjátékban lett volna a helye? ; pl az orosz pár, vagy a mr szervkereskedő)mocsok írta:tűzgyűrű
megnéztem.
misztik, ez szar volt.
de nekem így is egy 7.5/10,ami nálam nem számít rossznak, hiszen eddig a max a 9 volt.