Budáig.sebydani írta:Pestig
![Ike :ike:](./images/smilies/ike.gif)
+verticalhehe írta: ha akarsz bővebb infokat, hogy mi ez az egész fostartály, akkor espn first take a youtube-on, bleacherreport.com, realgm.com, zach lowe és jalen&jacoby podcastok.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 29., vasárnap 22:14
Budáig.sebydani írta:Pestig
+verticalhehe írta: ha akarsz bővebb infokat, hogy mi ez az egész fostartály, akkor espn first take a youtube-on, bleacherreport.com, realgm.com, zach lowe és jalen&jacoby podcastok.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 22:13
kolbi blájent már nem hajigál el mindent többé, úgyhogy mindenki oda akar menni, believe me.ziro4vr írta:Kössz hehe, az elsőt még ismerem is.![]()
Na közben haverom okosít azért, aszongya lékersz most begyűjthet pár nagyvadat mert van lóvé bőven, csak kérdés ki akar odamenni. És van esély Westbrookra is.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 29., vasárnap 22:13
Rose-t is szeretem csak ne bánts többetEl Maestro írta:Szóval te is egy kis vágottszemű csíra vagy, és ráadásul még szabolcsi is...![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 22:11
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 29., vasárnap 22:09
Szóval te is egy kis vágottszemű csíra vagy, és ráadásul még szabolcsi is...sebydani írta:Annak idején Bryant miatt kezdtem el nézni a kosárlabdát, miatta bírtam a Lakerst is, a Spurs is szimpatikus volt anno Duncan, Parker miatt de sosem volt olyan óriási rajongásom a csapatok iránt, inkább a játékosokat kedveltem, meg évi 15 meccset láttam az is mind playoff meccs volt, szóval nem volt igazán mérvadó számomra ez a sport Tavaly viszont nem bírtam ki, muszáj voltam felülni a Splash Brothers bandwagonjára, azóta nézem aktívabban a sportot, meg követem az eseményeket ahogy tudom és azóta pöfögök velük
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 22:09
viszont a pálya festése a legkirályabb az egész nba-ben.Ez a fekete-fehér mezük is mi? Mint a bánat.
HozzászólásSzerző: portik » 2016. május 29., vasárnap 22:08
Ott igazából tényleg csak rajtuk múlik. Idén elsőként húznak és van egy Okafor-Noel párosuk. A szakmai stábon múlik leginkább, hogy mit hoznak ki ebből. Papíron ígéretesnek tűnik, bár előbb még Embiidnek is fel kéne épülnie és folytatni ahol abbahagyta.Zsombor írta:Talán a Sixersből lehet valami így Hinkie után, amúgy rájuk sem tennék egy lyukas garast se, hogy a következő 5 évben playoff-csapat lesznek.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 29., vasárnap 22:08
Annak idején Bryant miatt kezdtem el nézni a kosárlabdát, miatta bírtam a Lakerst is, a Spurs is szimpatikus volt anno Duncan, Parker miatt de sosem volt olyan óriási rajongásom a csapatok iránt, inkább a játékosokat kedveltem, meg évi 15 meccset láttam az is mind playoff meccs volt, szóval nem volt igazán mérvadó számomra ez a sportEl Maestro írta:Jól van ne hari. De azért ideje lenne megtérned és valami komoly franchiset választani.![]()
Jaj Marci ne vedd a szívedre csak szeretek kötekedniMarci77 írta:Már leírtam elégszer,Celticses vagyok
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 22:07
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 29., vasárnap 22:07
A szellemi fogyatékos találóbb szerintem. A Netstől akkor kellett elpártolni végérvényesen, amikor az öreg Jay-Z kiszállt a bizniszből.Hungarokatalán írta: Legalább Sixersnek lehet jövője, sok tehetséges fiatallal. Kingsben is ott egy Boogie.
Aki igazán kemény, az a Netsnek kezd el szurkolni, se jövőkép, se 1 szerethető figura.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 29., vasárnap 22:04
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 29., vasárnap 22:03
Már leírtam elégszer,Celticses vagyoksebydani írta:Állandóan ezt hajtod, hiába mondtad múltkor is, hogy nem, fejpántos vagy te is !Marci77 írta:
Idén meg még a Cavs,LeBon behúzza.![]()
Egyébként Ziro pajti, ha férfi vagy, figyelemmel követed majd velem a Hornets-Pacers párost is
Vagyis hát a Pacersből csak George komát, a többit hagyjuk
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 29., vasárnap 22:01
Első évben amikor néztem, szerintem észre sem vettem, hogy ilyen Sacramento Kings nevű csapat létezik.kanye írta:Egy jó Sacramento Kings, ahol az egész csapatnak összesen nincs meg a 60-as IQ. Vagy a 76ers, a sok süket némával.
Eddig adom, de rajta kívül csak szürke eminenciások vannak max.portik írta:Spurs? Gregg Popovich minden idők (egyik) legjobb edzője, az általa megvalósított filozófia pedig roppant szimpatikus.
HozzászólásSzerző: portik » 2016. május 29., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 29., vasárnap 21:59
Legalább Sixersnek lehet jövője, sok tehetséges fiatallal. Kingsben is ott egy Boogie.kanye írta:Az a baj, hogy itt mindenki divatbuzi csapatokkal dobálózik.
Egy jó Sacramento Kings, ahol az egész csapatnak összesen nincs meg a 60-as IQ. Vagy a 76ers, a sok süket némával.
Na az a szurkolás.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 29., vasárnap 21:59
Jól van ne hari. De azért ideje lenne megtérned és valami komoly franchiset választani.sebydani írta:Te buziEl Maestro írta: Hát ezeknek a szabolcsiaknak kurva szar ízlésük van. tényleg nem komolyan vehető népség.![]()
Pedig a fiatalokkal kapcsolatban múltkor megbeszéltük, hogy egyforma ízlésünk van.. Öhm. Ez szarul jött ki
![]()
Ha benyögöm a GSW-t még nagyobb hate lett volna tőled is, úgyhogy inkább örülj, hogy csak az underdog csapataim dobáltam be neki
Kattan a bilincs lassansebydani írta:Pedig a fiatalokkal kapcsolatban múltkor megbeszéltük, hogy egyforma ízlésünk van.. Öhm. Ez szarul jött ki![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 29., vasárnap 21:57
Te buziEl Maestro írta: Hát ezeknek a szabolcsiaknak kurva szar ízlésük van. tényleg nem komolyan vehető népség.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 29., vasárnap 21:56
Az NBA Barcája. Vidd innen őket.Marci77 írta:Szegénynek a Celticset nem mondjátok. Pedig 2-3 éven belül Stevensszel pezsgőzünk![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 29., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 29., vasárnap 21:54
sebydani írta:Állandóan ezt hajtod, hiába mondtad múltkor is, hogy nem, fejpántos vagy te is !Marci77 írta:
Idén meg még a Cavs,LeBon behúzza.![]()
Egyébként Ziro pajti, ha férfi vagy, figyelemmel követed majd velem a Hornets-Pacers párost is
Vagyis hát a Pacersből csak George komát, a többit hagyjuk
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem