nem ez a gagyi haverkodós lófasz, mint manapság...
hozzám közelebb áll testalkatban és posztban t-mac, de iversont is imádtamÉn azt hittem Iverson
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 22:38
hozzám közelebb áll testalkatban és posztban t-mac, de iversont is imádtamÉn azt hittem Iverson
HozzászólásSzerző: TBone » 2016. május 29., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 29., vasárnap 22:37
Én azt hittem Iversonhehe írta: nálam jordan után egyénileg messze ő a legjobb, akit valaha láttam
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 29., vasárnap 22:35
Zalaiként nemkéne ellőnöm azt,hogy nem elég sötét ahol most vagy?sebydani írta:Ezt én akartam az előbb elsütni neked Az imádó túlzás btw, de tényleg csípem csórit, plusz jó volt megemlíteni mielőtt Maestro bezárt volna valami sötét helyreMarci77 írta: Késő
Máskérdés,hogy bandwagoner gsws vagy meg Rose imádó,ezt már nem ellensúlyozzák a zenék. Kikapcsolhatnák Szabolcsban az áramot.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 22:32
csak azt akarom mondani, hogy hagyj engem ezzel a sok fassággal a gecibe, én a labdázást szeretem nem a statokat bújni meg számok alapján balfaszkodni.Ne legyen széthúzás a lakers táborban pls.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 29., vasárnap 22:32
Ja, ráadásul a Slim Reapert cserélte le. Ami azért pöppet jobb volt.kanye írta:Nem mai, de Durant beceneve megvan? “The Servant”.
Meg a Kinget megertem, de egy cseled ne akarjon bajnok lenni.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 29., vasárnap 22:30
Jaja, hehét kérdezd bátran.hehe írta:ezekről kérdezz engem, ugye Zsombi?Csak nem vagyok képben az erőviszonyokról, hogy maga a franchise-rendszer hogy működik, fizetések, draft stb. De felhozom magam.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 22:28
Ne legyen széthúzás a lakers táborban pls.hehe írta:ezekről kérdezz engem, ugye Zsombi?Csak nem vagyok képben az erőviszonyokról, hogy maga a franchise-rendszer hogy működik, fizetések, draft stb. De felhozom magam.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 22:27
ezekről kérdezz engem, ugye Zsombi?Csak nem vagyok képben az erőviszonyokról, hogy maga a franchise-rendszer hogy működik, fizetések, draft stb. De felhozom magam.
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 29., vasárnap 22:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 22:26
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 29., vasárnap 22:26
Ezt én akartam az előbb elsütni neked Az imádó túlzás btw, de tényleg csípem csórit, plusz jó volt megemlíteni mielőtt Maestro bezárt volna valami sötét helyreMarci77 írta: Késő
Máskérdés,hogy bandwagoner gsws vagy meg Rose imádó,ezt már nem ellensúlyozzák a zenék. Kikapcsolhatnák Szabolcsban az áramot.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 22:22
nincs ilyen hogy alap podcast.Na jó de ezek gondolom haladó podkesztek. Valami alap kéne, a mostani erőviszonyokról, áttekintések, de majd ha vége a szezonnak akkor beleásom magam.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 29., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 29., vasárnap 22:19
Kezdésnek azért nem rossz az alley-oop podcastjük.ziro4vr írta:Hallom bazskáéknak is van saját, na majd azzal kezdem...
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 29., vasárnap 22:18
Ha lékör vagy mondhatják mindig.ziro4vr írta:Már végleges, azért kössz srácok. Hehe-Zsombi-Ziro trió beuralja itten a dolgokat.
Közben azért megnéztem hol végzett a lakers, hát, innen szép nyerni. Nem mondhatjátok hogy divat vagyok.
Késősebydani írta:Jaj Marci ne vedd a szívedre csak szeretek kötekedniMarci77 írta:Már leírtam elégszer,Celticses vagyok
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 22:17
én ordítva visítok rajta, sztem direkt csinálják, skip a geci vigyorával, szopatja a buta négertJa, hehe jókat mond, viszont a first take az egy nagy adag lófasz. Két inkompetens barom vitázik, hogy ki a nagyobb gyökér. Hát elárulom:mindkettő.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 29., vasárnap 22:16
Jogos. Véletlenül se vagyok ziro közeli De kötekedtek itt velem, örülnétek, hogy értelmes módon rakom egymás után a betűket, nem úgy mint tegnapnmate írta: Budáig.
El is hiszem, ilyen dream team ellen, ami itt ma este kialakult...El Maestro írta:Gyere Bullsosnak, kellenek a jó emberek, hogy lenyomjuk a Lakers tábort most.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem