Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Régóta figyelem az oldalt de kiemelten mindig is ezt a fórumot és mindig elgondolkodok azon hogy ki mi alapján tudja megmagyarázni illetve megindokolni az egyik vagy másik csapat eredményességét leegyszerűsítve hogy melyik a jobb e pillanatban vagy bármikor mikor ez a téma feljön
És ez ennél a Real Bl győzelemnél vagy még a döntő előtt hangsúlyossá vált a fórumon.
Én nekem az a véleményem és látásmódom hogy legképletesebben a teniszhez lehet ezt hasonlitani mármint az eredményességet e két klub között ahol mindig a közel múltat nézik (ha jó tudom egy év, de ebben nem vagyok biztos).
Na tehát legjobban ezt az évet ugy lehetne példázni hogy a Real Madrid megnyerte a legnagyobb presztizsű tornát Wimbledont a Barcelona pedig a Roland Garrost és US Opent( ezt az összehasonlitást azért hoztam mert mindegyik fronton ugyanabba a kiirásba szerepel a csapat...pl egy real bayern összefüggésbe ezt nem lehetne). Ezek alapján senki se tudná megmondani hogy ki pillanatnyilag a jobb talán annyit hogy a Barcelona több "versenyt" nyert mint a Real.
Tehát azt akartam mondani hogy azzal se értek egyet hogy egy Bl-trófea többet ér mint egy duplázás de azzal se ha valaki azt mondja hogy a Bl csak is a szerencsén múlik a torna lébonyolítása miatt (sorsolás, forma stb stb...kár is ragozni felesleges.) ezért ledegradálja.
Úgy gondolom mindhárom fronton igazságos eredmény született mindegyik sorozatnak megvannak a tulajdonságai, hátrányai és szépségei és aki ezekkel a legjobban él és kihasználja az lesz a bajnok. És az egymás felé dobálózásnak sincs semmi értelme mert valamiben a Real jobb ( Bl győzelem, Bajnokságok száma, legsikeresebb klub a történelem során) valamiben a Barca ( 2x sikerült triplázniuk ami a Realnak még 1x se sikerült, duplázni is a Barcának mostanában többször sikerült mint a Realnak,tehát abszolút bajnokok voltak azokban az években Realnak talán 50 éve nem volt ilyen, és az utóbbi időkben ami ezt a generációt illeti sikeresebbek ) Na egy a lényeg rengeteg oldalról lehet ezt nézni és biztos sok meg is állja a helyét vagy a Real mellet vagy a Barca mellett
Bocsi hogy hosszú voltam
És ez ennél a Real Bl győzelemnél vagy még a döntő előtt hangsúlyossá vált a fórumon.
Én nekem az a véleményem és látásmódom hogy legképletesebben a teniszhez lehet ezt hasonlitani mármint az eredményességet e két klub között ahol mindig a közel múltat nézik (ha jó tudom egy év, de ebben nem vagyok biztos).
Na tehát legjobban ezt az évet ugy lehetne példázni hogy a Real Madrid megnyerte a legnagyobb presztizsű tornát Wimbledont a Barcelona pedig a Roland Garrost és US Opent( ezt az összehasonlitást azért hoztam mert mindegyik fronton ugyanabba a kiirásba szerepel a csapat...pl egy real bayern összefüggésbe ezt nem lehetne). Ezek alapján senki se tudná megmondani hogy ki pillanatnyilag a jobb talán annyit hogy a Barcelona több "versenyt" nyert mint a Real.
Tehát azt akartam mondani hogy azzal se értek egyet hogy egy Bl-trófea többet ér mint egy duplázás de azzal se ha valaki azt mondja hogy a Bl csak is a szerencsén múlik a torna lébonyolítása miatt (sorsolás, forma stb stb...kár is ragozni felesleges.) ezért ledegradálja.
Úgy gondolom mindhárom fronton igazságos eredmény született mindegyik sorozatnak megvannak a tulajdonságai, hátrányai és szépségei és aki ezekkel a legjobban él és kihasználja az lesz a bajnok. És az egymás felé dobálózásnak sincs semmi értelme mert valamiben a Real jobb ( Bl győzelem, Bajnokságok száma, legsikeresebb klub a történelem során) valamiben a Barca ( 2x sikerült triplázniuk ami a Realnak még 1x se sikerült, duplázni is a Barcának mostanában többször sikerült mint a Realnak,tehát abszolút bajnokok voltak azokban az években Realnak talán 50 éve nem volt ilyen, és az utóbbi időkben ami ezt a generációt illeti sikeresebbek ) Na egy a lényeg rengeteg oldalról lehet ezt nézni és biztos sok meg is állja a helyét vagy a Real mellet vagy a Barca mellett
Bocsi hogy hosszú voltam
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
gyors dobjunk elé egy Real szerződést.dzsi91 írta:Messi: I don't read contracts, I don't know what I'm signing
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Messi: I don't read contracts, I don't know what I'm signing
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Főleg a 2000 után született nyikhaj gyerekek. Az NSO kommentsztárjai.BarçaNorbi írta:Mert sokan csak az utolsó 10 évben kezdték el követni a labdarúgást.BlancoMark írta:Azért az érdekes, hogy mindig midnenhol azt olvasni hogy a modern BL történelemben a Barca mennyire a Real felett áll
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Mert sokan csak az utolsó 10 évben kezdték el követni a labdarúgást.BlancoMark írta:Azért az érdekes, hogy mindig midnenhol azt olvasni hogy a modern BL történelemben a Barca mennyire a Real felett áll
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gondolom az internetnek köszönhető. Kb a Dinho korszak óta indult be rendesen a net. Aztán azóta tényleg sikeresebbek, főleg a bajnokságokat tekintve. De le kell szarni. Sokat kozmetikáztunk ezen az elmúlt 3 szezonban a 2 BL-címmel. Jó lenne, ha jövőre nem húzná be a Barca megint.BlancoMark írta:Azért az érdekes, hogy mindig midnenhol azt olvasni hogy a modern BL történelemben a Barca mennyire a Real felett áll, de mióta BL-nek hívják a sorozatot, azóta is csak 5-5-re sikerül hoznia a csodabarcának a BL trófeákat.
- BlancoMark
Pláne.Csabi írta:*5-4-re vezetünk. a barcelona nyerte az utolsó BEK-et, utána lett BL.BlancoMark írta:Azért az érdekes, hogy mindig midnenhol azt olvasni hogy a modern BL történelemben a Barca mennyire a Real felett áll, de mióta BL-nek hívják a sorozatot, azóta is csak 5-5-re sikerül hoznia a csodabarcának a BL trófeákat.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
*5-4-re vezetünk. a barcelona nyerte az utolsó BEK-et, utána lett BL.BlancoMark írta:Azért az érdekes, hogy mindig midnenhol azt olvasni hogy a modern BL történelemben a Barca mennyire a Real felett áll, de mióta BL-nek hívják a sorozatot, azóta is csak 5-5-re sikerül hoznia a csodabarcának a BL trófeákat.
- BlancoMark
Azért az érdekes, hogy mindig midnenhol azt olvasni hogy a modern BL történelemben a Barca mennyire a Real felett áll, de mióta BL-nek hívják a sorozatot, azóta is csak 5-5-re sikerül hoznia a csodabarcának a BL trófeákat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De Gea 25, Navas 29 éves. Ezek alapján (10 év), még Navas is jó 6 évig. Az a 4 meg nem igazán nagy különbség, annyi idő alatt bőven jöhet egy új kapus.Ónó írta:Kapust nem cserélnék a szívem szerint, de ha az eszemre hallgatok kell De Gea, ő tíz újabb évre megoldaná a posztot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Toni nem ütköző ember, nem is szabad ilyet rabizni, amúgy meg tud ő védekezni és kb. a legibtelligensebb játékosunk...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem lennék meglepve, ha mindenki ezért sérül le állandóan mert az "orvosaink" azt mondják hogy szedjen fel magára még izmot...hehe írta:ne szedjen magára izmot, mert sérülékenyebb lesz és lelassul.
pont jó így, ahogy van.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ne szedjen magára izmot, mert sérülékenyebb lesz és lelassul.
pont jó így, ahogy van.
pont jó így, ahogy van.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ugy gondoltam hogy magara szed egy kis izmot.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ha Kroos fizikuma javulna 20%-t
ez komoly?
a figura gyakorlatilag szünet és pihenés nélkül nyomja évek óta, ráadásul a 4231-ben modriccsal a belüket ki kell fussák.
hova javuljon 20%-ot?
a védőmunka meg csapatjáték függvénye.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
A legjobb kp egyertelmuen a Kroos-Modric-Pogba lehetne, ha Kroos fizikuma javulna 20%-t es ragyurna a vedomunkara. Igy viszont kell Casemiro.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Nem is az ő játékát kellene átvennie, vele egyértelműen támadóbb lenne a kp, amihez kell Case.
Modric jelenleg nálam beton kezdő, kérdés nélkül. Szóval marad Kroos akivel lehet rotálni, jövőre eb útán úgyis elég fáradt lesz, németek valszeg ott lesznek a végén, bér a franciák is...
Modric jelenleg nálam beton kezdő, kérdés nélkül. Szóval marad Kroos akivel lehet rotálni, jövőre eb útán úgyis elég fáradt lesz, németek valszeg ott lesznek a végén, bér a franciák is...
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Tudom, rossz lehetett a fiatalkori molesztálás, de kérlek engedd el. Köszönjük, hogy idejöttél könyörögni, de sajnos Te soha nem lehetsz Real Madrid szurkoló.Fosi6 írta:Hát, erre nem lehettek büszkék!! A Tico lefocizott titeket, ami nagyon durva!!! Gyakorlatilag az egész BL szériát végigmákoltátok!! A 12'-es Chelseanek nem volt ennyi szerencséje, mint nektek. De igazából leszarom, a bajnokságban, ahol mindenki egyenlő feltételekkel indul, kijött a különbség. Na, pattintok egy kaukázusi kefirt két gecikockával a duplázasra.
Szép lehetett ahogy tegnap álomba sírtad magad a MSN szexbábúiddal, remélem rendesen kaptad a duplákat mélyen délről.
Üdv 11alkalommal innen a magasból!
Szép napot
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ónó írta:Nemtudom srácok, szerintem ehüz a kp most nagyon jó, case szerintem bejátszotta magát, tegnap is nagyon jó volt. Isco maradhat, csereként beállva sokat tud segíteni, Pogba meg csak akkor kellene ha Modric már nem bírná az egész szezont és a 3 tanár rotálhatná egymást.(kroos-modric-pogba) (talán Kroos helyét el is tudná venni, de nem tartom Pogbát sokkal de sokkal hasznosabbnak. Elöre viszont kell a frissítés, james és jesé mehetnek, amerre látnak. Egy csatár kell és Asensio beépítése. Kapust nem cserélnék a szívem szerint, de ha az eszemre hallgatok kell De Gea, ő tíz újabb évre megoldaná a posztot.
Csatár nálam csak egy jöhet szóba, Auba. Az első hármas sokat vált pozíciót, gyors kontrákban visszaestünk az elmúlt időszakban, ő változtathatna ezen. Szerintem van annyira alázatos, hogy elviselje ha Benz a kezdő akkor amikor jobb formában van, bár mostanság szarik az egészbe. Tegnap is flop volt. Remélem, hogy egy friss hús előhozza belőle azt amit csillogtatott most év közben is, mert benne nagyon sok van még, ennél sokkal több.
Védő csere mindkét oldalra danilo arbeloa off pepe pedig negyedik számú kh, tapasztalatára szükség lehet még, de már nem az igazi.
Kroos játékához Pogba túl szeleburdi és buta.
ZIDANE