Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 24., szerda 10:35

Realista24 írta: de itt az ideje a jogának.
és ezt te balelel képzeled el?
veszünk egy játékot 100milla körül, annak betonkezdőnek kell lennie. ha szar akkor azért mert a padon nem kerül formába, ha jó akkor meg nyilván azért. meg ott van még cr aki valószínűleg nem túl sokat lesz padoztatva, és akkor ha elöl 3 emberrel számolunk a két szélső posztja már ki is van "bérelve". nagy minőségi padunk lesz azt elismerem de én továbbra se hoznám balet.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 10:22

Amùgy te, hogy állnál fel akkor, ha jönne Bale? :hmmm:
Mindegy, csak Karim pályán legyen.

:mrgreen: :mrgreen:
Nem tudom, egyrészt nem vagyok egy nagy taktikus, másrészt úgy gondolom, és elég régóta azon a véleményen vagyok, hogy a felállás tökmindegy, ha minőség van a pályán, megfelelő taktikával.
Inkább azt írom, hogy ki az akit mindenképpen sokat szeretnék pályán látni.
Carvajal, Marcelo, Varane, Illarra, Isco, CR, Karim, Modric.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 24., szerda 10:17

Realista24 írta:
Mert, ha CR, Benzema, Bale lesz elől akkor az nem éppen díszfoci, mert az ismét kontrafoci lesz.
Kontrafocit véletlenül nem azért nyomtunk, mert a középpályánk és az edzőnk mást nem tudott, mint azt, hogy labdaszerzés után íveljük Cére a labdát, aki majd csinál vele valamit?
Van benne valami... :hmmm:
Amùgy te, hogy állnál fel akkor, ha jönne Bale? :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 10:07

Írd már oda Modricot is a kedvemért. Légyszi-légyszi :mrgreen:
Tudtam, hogy valakit kihagyok :mrgreen:

Na szóval,akár jön Bale, akár nem, kontrafocinak helye nincs Madridban. Az persze nem baj, ha ezt is tudja művelni a csapat magas szinten, mert valamikor jól jöhet, de itt az ideje a jogának.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 24., szerda 9:58

Realista24 írta:Carvajal, Marcelo, Varane, Ramos, Isco, Özil, Bale, CR, Karim, Illarramendi és mondjuk Xabi
Aki ezekben az emberekben a kontrafocit látja, annak csókolom. :)
Írd már oda Modricot is a kedvemért. Légyszi-légyszi :mrgreen:
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 9:50

Carvajal, Marcelo, Varane, Ramos, Isco, Özil, Bale, CR, Karim, Illarramendi és mondjuk Xabi
Aki ezekben az emberekben a kontrafocit látja, annak csókolom. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 24., szerda 9:43

Realista24 írta:
Mert, ha CR, Benzema, Bale lesz elől akkor az nem éppen díszfoci, mert az ismét kontrafoci lesz.
Kontrafocit véletlenül nem azért nyomtunk, mert a középpályánk és az edzőnk mást nem tudott, mint azt, hogy labdaszerzés után íveljük Cére a labdát, aki majd csinál vele valamit?
De. Ráadásul Özil sem járt elég mélyen vissza a labdákért. Mindig a szélen bujkált. Volt 4 védőnk, 2 lassú KP-unk, és 4 támadónk. Esély sem volt másra játszani, mint kontrákra és ívelésekre. Nagyon jó, hogy elment a portugál, számtalan szakmai bakit elkövetett, nem is kicsiket. A viselkedését nem is említve.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 9:36

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 24., szerda 9:30

Akár mennyire örülnék Balenek, én még ezzel várnék 1 évet, mert, ha jön Bale akkor viszont Benzemát fölöslegesnek gondolnàm Én... Mert, ha CR, Benzema, Bale lesz elől akkor az nem éppen díszfoci, mert az ismét kontrafoci lesz... Meg kéne várni, hogy Benzema mit hoz ki magából idén és, ha nem él a legetőséggel akkor jövőre hozni kell Balet és leget tolni 4-3-1-2-be
----------------------Casillas-------------------

Carvajal-----Varane------Ramos---Marcelo

--------------------Casemiro :kivagyhe: --------------
---Illarramendi--------------------------Modric
---------------------------Isco-------------------
-----Bale-------------------------------CR------

CR és Bale kötetlenbe. Azért írtam Casemirót, mert én bízok a srácban, de Khedirát is lehetne írni oda... Ez csak 1 személyes gondolat amit most felvázoltam... :roll:

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 24., szerda 8:50

ez vicces, hogy egy 19 évesek között lejátszott tornán, meg egy biszem-baszom sokadligás angol csapat ellen játszott felkészülési meccs után már meg van oldva a következő 5 évünk :lol:

"Remélem beválik[/b] ő is és akkor szépen meg vagyunk oldva 5 évre a fiatalokkal."

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. július 24., szerda 8:44

peti_madrid írta: Viszont amennyire nem akartam, hogy jöjjön Isco, most jelenleg úgy érzem, hogy legalább annyira örülök, hogy elhoztuk, mert valami megfogott a gyerekben. Remélem beválik ő is és akkor szépen meg vagyunk oldva 5 évre a fiatalokkal. :salute:
ez vicces, hogy egy 19 évesek között lejátszott tornán, meg egy biszem-baszom sokadligás angol csapat ellen játszott felkészülési meccs után már meg van oldva a következő 5 évünk :lol:
hányszor hangzott el az évek során ez a mondat támadó játékosoknál? mert biztos vagyok benne, hogy robinho, sneijder, van der vaart, robben, és még ki tudja hány embernél elmondta ezt valaki, aztán tudjuk mi lett belőlük. még ha biztató és jó játékot mutat is valaki, akkor sem lehet 5 évre tervezni velük (kivéve CR de ő más faj), 2, maximum 3ra.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 8:06

nyilatkozta hogy jó a keret és nem jön más.
99%-ra veszem hogy bale csak perez rögeszméje.
Ezt én is felvetettem, de aztán Csabber felhomályosított, hogy valószínű úgy értette, hogy ha nem megy el senki. Na már most, ha Higu megy, akkor valaki jön. Suarez nem fog jönni, az Arsenal most ajánlott érte egy magasabb összeget. Azt mondták ugye, hogy 40 millió font nem elég, erre ajánlottak 40 millió + 1 fontot :lol: :lol:

Azt írja az EC, hogy ha mindenkit eladnak, aki szeretnének, akkor akár 125 millió is lehet a bevétel oldal, abból vígan kijön nekik Bale.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 24., szerda 0:53

Tőlem mehet padozni isco, dm, özil, benzema csak jöjjön bale. Ronaldoval ketten megindulnak oda nem kell csapattárs, csak egy ember aki foltozza a hálót a bombák után. Még ha nem fejlődne is, de a tag olyan mint vmi tudásszívó szörny, folyamatosan raktároz és felhasznál.
Hát ezen besírtam. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Szerintem így kellene akkor felállni:

---------------CR---------Bale
Marcelo---------------------------Di Maria
--------------Alonso-Khedira
Coentrao---Ramos--Varane--Carvajal
-----------------Casillas

Ha létezne kontrázós csapat,azok mi lennénk ezzel a felállással. :lol: :mrgreen:

Egyébként tudja valaki,hogy a Lyon ellen mi lesz a kezdő körülbelül? Vannak hírmorzsák ezzel kapcsolatban? Köszönöm! (Tippmix miatt is :mrgreen: )
:goat:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 23., kedd 19:40

Én már letettem arról, hogy az idén elhozzuk még a welshmant. Majd maximum jövőre lesz ebből akármi is szerintem, ráadásul olyat olvastam, hogy Levy csak angol átigazolási rekord ellenében engedné el (amit CR tart 94 gurigával)... Én amondó vagyok, hogy jelenleg a keret úgy jó, ahogy van, nem is igazolnék már mást. Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy nem örülnék, ha jönne Bale, mert vagyok akkora csodálója, mint RMCF, de idén szerintem már nem fog jönni.

Viszont amennyire nem akartam, hogy jöjjön Isco, most jelenleg úgy érzem, hogy legalább annyira örülök, hogy elhoztuk, mert valami megfogott a gyerekben. Remélem beválik ő is és akkor szépen meg vagyunk oldva 5 évre a fiatalokkal. :salute:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 23., kedd 19:38

R.M.C.F írta:Na most úgy értem,hogy benz kell,csak nem szükséges mellé még egy cenyó,hanem több szerkezetben is fel lehet állni,

De ezt CA szerintem nem vállalja be.
4-3-1-2? :hmmm:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 23., kedd 19:34

Na most úgy értem,hogy benz kell,csak nem szükséges mellé még egy cenyó,hanem több szerkezetben is fel lehet állni,

De ezt CA szerintem nem vállalja be.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 23., kedd 19:32

ziro4vr írta:Ronaldoval ketten megindulnak oda nem kell csapattárs, csak egy ember aki foltozza a hálót a bombák után. Még ha nem fejlődne is, de a tag olyan mint vmi tudásszívó szörny, folyamatosan raktároz és felhasznál.
:agree: :lol: :lol: :lol:

Bale-Isco-Céerr? Na ne már.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. július 23., kedd 19:32

EnzoZidane89 írta: Azért ez nem ilyen egyszerű ... Bale-t nem kell úgy kezelni mint egy Istent szerintem... :roll:
Persze, direkt írtam túlzóan, de egy dm-hez képest vagy özilhez isten. Ezek egydimenziós emberek, kevés dologra jók (egy madridba) és az agyukkal is baj van. (nem tud/nem akar) Bale viszont tud is, akar is. Ilyen emberek kellenek előre, mögéjük meg Modric-félék.
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 23., kedd 19:32

Atticus írta:Csak engem zavar, hogy Bale természetes pozíciója ugyanaz, mint Céé? Úgy értem, micsoda pech, hogy a világ 2. és valószínűleg 3. legjobb játékosa ugyanazon a poszton érzi magát a legjobban...

Persze vannak alternatívák (csak ezek ugye nem poénosak). Cé játszhat középcsatárt és jobbszélsőt is, ezekben az esetekben Bale maradhat a kedvenc helyén. Bale még sokoldalúbb, ő játszhat balhátvédet (jó támadóskilljei miatt vélhetően bombajó lenne egy szűk formációba, mint a karácsonyfa és a gyémánt; be tudja játszani az egész baloldalt), jobbszélsőt és tkp-t is, ekkor meg Cé maradhat a helyén.

Vajon mi lehet Ancelotti terve? :hmmm:

Megveszed bale-t.....onnantól nem kell Dm és coentrao helyett is elég egy kisebb és olcsó alternatíva,mert a walesi balon végig mindenhol....elől ékben,visszavontan vagy jobb oldalon is bevethető.

Ha megveszed bale-t akkor nem kell center sem,mert elég benzema,mivel bale és cr oldalról megoldja......de még benz sem szükséges,mert mögöttük isco is megoldja szervezőben.
Szóval.....bale-el sok alternatíva jönne be,a támadóerőről nem is beszélek,az más tészta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 23., kedd 19:30

EnzoZidane89 írta:Nem Bale és Ronaldo szervezi a támadásokat..kell aki ki is szolgálja őket....
de hogy kell.
hát minden meccsen lőnek 4-4 bombagólt....
ziro4vr írta:Ronaldoval ketten megindulnak oda nem kell csapattárs, csak egy ember aki foltozza a hálót a bombák után. Még ha nem fejlődne is, de a tag olyan mint vmi tudásszívó szörny, folyamatosan raktároz és felhasznál.
rmcf te vagy az? :lol:
Atticus írta:Vajon mi lehet Ancelotti terve?
nyilatkozta hogy jó a keret és nem jön más.
99%-ra veszem hogy bale csak perez rögeszméje.. valahogy válaszolni kell a neymar igazolásra.

Vissza: