Akkor elnézésedet kérem nehéz nem általánosítani mert kollegáid elárasztották a netet mint valami rossz vírus.Lopo1 írta:De dzsi épp hogy nem takarózok mert mindenegyes hozzádzolásomba azt hajtogatom hogy igen a legrangosabb és a legnagyobb presztízzsel bíró kupa az a BL Hidd el én nem az elvakult Barcás vagyok én szimpatizálok velük ennyi, a Bl-ből is teljesen megérdemelten estek ki. Abban a pillanatban egy jobb csapat búcsúsztata, a Real meg megérdemelten nyerte ennyi slusszpassz, amit a sors eléjük dobott csapatokat sikeresen megverte
Én úgy vagyok vele,hogy mind2 cím fontos de a bl az mindenek előtt és ezt mondtam tavaly is jövőre is és akkor is ha 100 bl-t nyer a barca.A bajnokságot én személy szerint nem érzem igazságosabbnak semmivel, főleg ahogy most állunk hogy orosz rulett az egész egy botlás valami laliga 20ik ellen azt hónapokig lehet szaladni a másik után.Mind2őt kemény munka megnyerni de a bl-ben ezt konolyabb csapatok ellen kell és nincs hibázási lehetőség.
Ez már nem neked
Ez a sok what if story is felszab.Ha a vayern igy ha a barca úgy, kiestek ennyi, mi se érdekeltünk senkit hogy amugy ezerszer jobb csapat vagyunk mint a juve vagy a dortmund,kiestünk ellenük azt ennyi.Az utólsó emlékünk a bajorok ellen egy 2ős győzelem bl elődöntőben a barca ellen meg egy 10 emberrel megnyert clasico, 50-50 lett volna mind2 ellen.És valószínüleg nem azt játszottuk volna mint matracék ellen vagy a city ellen.
Alkalmazkodunk az ellenfeleinkhez,ez az egyik legnagyobb erősségünk.
Míg a barca és a bayern a saját stílusát akarta ráerőszakolni az atletire ha megy ha nem addig mi felmértük az erősségeiket és gyengepontjaikat és ugy futottunk neki a meccsnek.
A kezdősipszóra szerintem Zidane rakta jobban össze a csapatot,meccselni viszont simeone meccselt jobban.Az elképzelés jó volt hogy az első gólig megnyomjuk majd átadjuk a területet amivel nem nagyon tudtak mit kezdeni, csak a kontráink a formán kívüli támadók miatt nem ültek igazán.De amint jobban kinyíltunk mint tette a barca és a bayern jött is az atletico gól.
Jobban felkészültünk matracékból taktikailag mint bármelyik fcb, csakhát ugye a gólokat nem a mágnestábla lövi.