Az ilyenek miért kellenek amúgy?rashidm írta:Miért vagy ilyen rendes? A nyelvével.hehe írta:hogy pucolhatja retyókat fogkefével
Ugyan olyan, mint zseléfej meg penaldo féle barcás piszkálódások.
grownup
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 30., hétfő 14:21
Az ilyenek miért kellenek amúgy?rashidm írta:Miért vagy ilyen rendes? A nyelvével.hehe írta:hogy pucolhatja retyókat fogkefével
HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. május 30., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 30., hétfő 14:05
Ha egyszerűbb is, akkor sem a miatt, mert ott "csak" kiegyensúlyozottnak kell lenni. Ennyi erővel meg a Bl egyszerűbb, mert ott csak 4-5 fontos meccsen kell toppon lenni a többi megy rutinból.A bajnokság ebből a szempontból egyszerűbb, mert ott elég csak kiegyensúlyozottnak lenned a kicsik és a nagyok ellen.
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. május 30., hétfő 14:05
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 30., hétfő 14:04
Valami ilyesmit akartam volna én is megfogalmazni, csak nem jött össze.dzsi91 írta:Ez a hülye elmélet,hogy otthon is bajnoknak kell lenni a bl győztesnek megint az ujgenerációs barcanövendékek hülyesége mint,hogy a 11es nem gól meg hogy a ladbabirtoklás a szép foci.
Europa királya azt a sorozatot kell megnyerje ahol európa királyàt megválasztják.Nem a spanyol kupát meg a nemzeti bajnokságot.Fasza dolog a kettő együtt de most ez a téma csak azért jött elő mert bl-t nyertünk és valami kell a barcanak amibe kapaszkodhat.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 30., hétfő 14:03
Ennyi, ehhez nincs is mit hozzáfűzni. Legyünk elsők akik megvédik a bl címet.nmate írta:Ilyen faszságokon vitatkozni...jövőre már nagyon örülnék egy bajnoki címnek, mert régen volt már olyan.
De mint minden BL győzelem után a címvédés a cél első sorban. Bár én adok rá úgy 1% esélyt, mivel ehhez a csillagok együttállása is szükséges. Formaidőzítés, szerencse, koncentráció, sérülések elkerülése, jó sorsolás...minden. Egy bajnoki címnél viszont több korrigálási lehetőség is van. Fontos, hogy ki tudja behúzni úgy az őszt, hogy nem veszít kötelező meccseket és közben nem lövi el az összes puskaport a szezonra.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 30., hétfő 14:01
Igen, de valamiért már évek óta nem vagyunk elég kiegyensúlyozottak.rashidm írta:Pont emiatt nehezebb megnyerni a Bl-t. Van ott 13 meccs, ott kell ügyesnek lenned. A bajnokság ebből a szempontból egyszerűbb, mert ott elég csak kiegyensúlyozottnak lenned a kicsik és a nagyok ellen. Láthattad most is, tavaly is: ha van 10 pont előnyöd még elbukhatod a bajnokságot (mi tavaly el is buktuk, ti éppenhogy nem).
És a vezetőség mely döntése alapján mondod ezt ilyen biztosan?dzsi91 írta:Mint mondtam triplázni duplázni 6 kupázni mi is fogunk még
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 30., hétfő 14:00
Én értem amit beszélsz csak baromság, 91 ponto gyüjtött a barca 90et a Real.Ez mitől különbözik egy tiziparbajos bl döntőtől?A bajnokság sem egy fix erőfelmérő, van aki beszopódik a levante otthonában a másik nem aztán ott van az az egy pont különbség.Meg lehet nézni az elmúlt évek pontszámait 2013 és 12 volt egyértelmű a többi mind pár pontos külöbség, 1 max 2 botlás.Pechesebbek voltunk a ligában mostanában ennyi, de mindig 90 pont környékén végeztünk ami rohadt sok.Lopo1 írta:Itt most nem ez volt a legfőbb lényeg hanem valamivel szemléltetni akartam (tenisz) akkor rosszul foglamaztam akkor inkább ugy helyesebb hogy arra azt mondani hogy európa legjobbja nehezen lehet az aki még a hazája bajnokságát se tudja megnyerni Így érthető? De amit példának leírtam gondolom jól szemléltette ahogy egy két Barcás ledegradálja a BL-t feleslegesen úgy Egy két Realos is a bajnokság szerepét... ennyi erővel minek van bajnokság meg kupa? Mindenki csak a Bl-re koncentráljon és pihenjen mivel legtöbb embernél csak az számitdzsi91 írta: abszolút bajnokok ez valami újabb barszás agymenés mint a gólpontok ?
Majd triplázunk mi is előbb utóbb ,utólérve viszont nem leszünk
abszolút bajnokok bmeg beszarok
HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. május 30., hétfő 13:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 30., hétfő 13:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 30., hétfő 13:51
Pont emiatt nehezebb megnyerni a Bl-t. Van ott 13 meccs, ott kell ügyesnek lenned. A bajnokság ebből a szempontból egyszerűbb, mert ott elég csak kiegyensúlyozottnak lenned a kicsik és a nagyok ellen. Láthattad most is, tavaly is: ha van 10 pont előnyöd még elbukhatod a bajnokságot (mi tavaly el is buktuk, ti éppenhogy nem).Lopo1 írta:És igen a Bajnokság az a sorozat ahol minden évben mindig találkozik a két csapat a Blről pl ez nem mondható el a sorsolás szeszéélye miatt vagy formaingadozás stb...végtelen
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 30., hétfő 13:50
Azért ez még a BEK-ben is többször előfordult, hogy aki megnyerte a sorozatot, abban az évben nem volt hazája bajnoka.Lopo1 írta:akkor inkább ugy helyesebb hogy arra azt mondani hogy európa legjobbja nehezen lehet az aki még a hazája bajnokságát se tudja megnyerni Így érthető?
HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. május 30., hétfő 13:48
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 30., hétfő 13:42
Gondolom ha a Barca nyerte volna a Bl-t, a Real meg a bajnokságot, akkor meg az lenne amit mondtam: "aki a bl-t nyeri az az "abszolút bajnok".Lopo1 írta:Itt most nem ez volt a legfőbb lényeg hanem valamivel szemléltetni akartam (tenisz) akkor rosszul foglamaztam akkor inkább ugy helyesebb hogy arra azt mondani hogy európa legjobbja nehezen lehet az aki még a hazája bajnokságát se tudja megnyerni Így érthető? De amit példának leírtam gondolom jól szemléltette ahogy egy két Barcás ledegradálja a BL-t feleslegesen úgy Egy két Realos is a bajnokság szerepét... ennyi erővel minek van bajnokság meg kupa? Mindenki csak a Bl-re koncentráljon és pihenjen mivel legtöbb embernél csak az számit
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 30., hétfő 13:37
Miért vagy ilyen rendes? A nyelvével.hehe írta:hogy pucolhatja retyókat fogkefével
HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. május 30., hétfő 13:36
Itt most nem ez volt a legfőbb lényeg hanem valamivel szemléltetni akartam (tenisz) akkor rosszul foglamaztam akkor inkább ugy helyesebb hogy arra azt mondani hogy európa legjobbja nehezen lehet az aki még a hazája bajnokságát se tudja megnyerni Így érthető? De amit példának leírtam gondolom jól szemléltette ahogy egy két Barcás ledegradálja a BL-t feleslegesen úgy Egy két Realos is a bajnokság szerepét... ennyi erővel minek van bajnokság meg kupa? Mindenki csak a Bl-re koncentráljon és pihenjen mivel legtöbb embernél csak az számitdzsi91 írta: abszolút bajnokok ez valami újabb barszás agymenés mint a gólpontok ?
Majd triplázunk mi is előbb utóbb ,utólérve viszont nem leszünk
abszolút bajnokok bmeg beszarok
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 30., hétfő 13:32
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 30., hétfő 13:30
Szerintem meg nagyon egyszerűen meg lehet magyarázni hogy ki az adott évben a jobb: aki a bl-t megnyeri. Előző évben a Barca volt a legjobb, most meg mi.Lopo1 írta:Régóta figyelem az oldalt de kiemelten mindig is ezt a fórumot és mindig elgondolkodok azon hogy ki mi alapján tudja megmagyarázni illetve megindokolni az egyik vagy másik csapat eredményességét leegyszerűsítve hogy melyik a jobb e pillanatban vagy bármikor mikor ez a téma feljön
És ez ennél a Real Bl győzelemnél vagy még a döntő előtt hangsúlyossá vált a fórumon.
Én nekem az a véleményem és látásmódom hogy legképletesebben a teniszhez lehet ezt hasonlitani mármint az eredményességet e két klub között ahol mindig a közel múltat nézik (ha jó tudom egy év, de ebben nem vagyok biztos).
Na tehát legjobban ezt az évet ugy lehetne példázni hogy a Real Madrid megnyerte a legnagyobb presztizsű tornát Wimbledont a Barcelona pedig a Roland Garrost és US Opent( ezt az összehasonlitást azért hoztam mert mindegyik fronton ugyanabba a kiirásba szerepel a csapat...pl egy real bayern összefüggésbe ezt nem lehetne). Ezek alapján senki se tudná megmondani hogy ki pillanatnyilag a jobb talán annyit hogy a Barcelona több "versenyt" nyert mint a Real.
Tehát azt akartam mondani hogy azzal se értek egyet hogy egy Bl-trófea többet ér mint egy duplázás de azzal se ha valaki azt mondja hogy a Bl csak is a szerencsén múlik a torna lébonyolítása miatt (sorsolás, forma stb stb...kár is ragozni felesleges.) ezért ledegradálja.
Úgy gondolom mindhárom fronton igazságos eredmény született mindegyik sorozatnak megvannak a tulajdonságai, hátrányai és szépségei és aki ezekkel a legjobban él és kihasználja az lesz a bajnok. És az egymás felé dobálózásnak sincs semmi értelme mert valamiben a Real jobb ( Bl győzelem, Bajnokságok száma, legsikeresebb klub a történelem során) valamiben a Barca ( 2x sikerült triplázniuk ami a Realnak még 1x se sikerült, duplázni is a Barcának mostanában többször sikerült mint a Realnak,tehát abszolút bajnokok voltak azokban az években Realnak talán 50 éve nem volt ilyen, és az utóbbi időkben ami ezt a generációt illeti sikeresebbek ) Na egy a lényeg rengeteg oldalról lehet ezt nézni és biztos sok meg is állja a helyét vagy a Real mellet vagy a Barca mellett
Bocsi hogy hosszú voltam
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 13:28
hogy pucolhatja retyókat fogkefévellestat írta:gyors dobjunk elé egy Real szerződést.dzsi91 írta:Messi: I don't read contracts, I don't know what I'm signing
HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. május 30., hétfő 13:23
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem