Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 30., hétfő 16:31

a bajnokság, bár más okokból, de ugyanolyan nehéz, mint a béell sztem, azt ők megnyerték, fasznak kell irigykedni meg gyűlölködni.
menjenek ünnepeljék azt, velünk meg ne törődjenek.
de ugye az a fránya kisebbségi komplexus.
Haveromnak ezt pofázom.Nagy barcás,nem hungarokatalán,de egyszeruen nem tud kiszakadni ezekbol a dolgokbol.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 30., hétfő 16:30

Amúgy a kedvencem az, hogy sokan azzal jönnek MÉG MINDIG, hogy mennyi idő után nyertünk BL-t 2014-ben, és nem a múlttal kell foglalkozni. :lol:

Barca, hogy is nyert? 1992-ben jött az első. Előtte mit csináltak? 1955-től kezdve volt esélyük nyerni, de nem igazán esett le a kupa. Majd jött 14 év kihagyás... Szóval alapból érdekes ez a felvetés, soha nem is értettem, hogy mire fel. :hmmm:

Most meg 11-5 ide, de ha sima BL-t nézünk, akkor is 5-4 ide, szóval wtf. Az 5 meg mindenki felett van, bármelyik csapatot is nézzük a BL-ben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 16:24

Remy írta:
hehe írta: az a durva, hogy ha a BEK-eket levesszük, amiért ugye sokan kampányolnak, akkor is ugyanott tartunk, mint a barca :lol:
Ha jól tudom a Barca első győzelme még BEK volt, mert a Marseille nyerte az első igazi BL-t. Így viszont már mi vezetünk 5-4-re. :mrgreen:
igaz, ezesetben sima ügy.
ahogy nézem, úgy a milannak is csak 4 lenne
Kép
Kép
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 30., hétfő 16:22

hehe írta: az a durva, hogy ha a BEK-eket levesszük, amiért ugye sokan kampányolnak, akkor is ugyanott tartunk, mint a barca :lol:
Ha jól tudom a Barca első győzelme még BEK volt, mert a Marseille nyerte az első igazi BL-t. Így viszont már mi vezetünk 5-4-re. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 16:20

egyébként a barcásokat - tisztelet a kivételnek - tényleg nem értem.
a bajnokság, bár más okokból, de ugyanolyan nehéz, mint a béell sztem, azt ők megnyerték, fasznak kell irigykedni meg gyűlölködni.
menjenek ünnepeljék azt, velünk meg ne törődjenek.
de ugye az a fránya kisebbségi komplexus.

az a durva, hogy ha a BEK-eket levesszük, amiért ugye sokan kampányolnak, akkor is ugyanott tartunk, mint a barca :lol:
de ilyen erővel akkor vegyünk le a világbajnoki győzelmekből is mindenkitől 1-et, 2-t, mert régen kevesebb ország volt és más volt még a foci :lol:
Kép
Kép
Kép

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 30., hétfő 16:17

hehe írta:
morientes írta:Az tetszik hogy hirtelen hogy megugrott a száma az atleti szurkereknek kataloniában,(meg hungáriában :lol: )
remélem nagyon fájnak :lol:
Ajánlom nekik a smith&wessont...vagy a vazelint :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 16:09

morientes írta:Az tetszik hogy hirtelen hogy megugrott a száma az atleti szurkereknek kataloniában,(meg hungáriában :lol: )
remélem nagyon fájnak :lol:
Kép
Kép
Kép

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 30., hétfő 16:08

Az tetszik hogy hirtelen hogy megugrott a száma az atleti szurkereknek kataloniában,(meg hungáriában :lol: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. május 30., hétfő 15:53

csabi* írta:
dzsi91 írta:Ha már mez az idei szettünk szerintem gyönyorű volt.ez a full fehér hazai nagyon rendben volt,jól mutatott az undecimával, a kék meg a szürke is jól nézett ki.
nekem csak a hazai mez számít a többi kb nem érdekel. na de ez az idei az ezüst csíkokkal nálam abszolút top, mögötte meg az aranycsíkos van. aztán még a 06-07es és 02-03as mezeket is nagyon bírtam.

barca mezek meg mindig csúnyák, egyszerűen rondák a színeik :mrgreen:
Az arany csíkos nekem is bejött, be is ruháztam egyet. És így van a hazai a legfontosabb- de nálunk nincs sok lehetöség játszani- bármi extra és elrontják. Várom milyen lesz jövöre B-)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. május 30., hétfő 15:44

dzsi91 írta:Ha már mez az idei szettünk szerintem gyönyorű volt.ez a full fehér hazai nagyon rendben volt,jól mutatott az undecimával, a kék meg a szürke is jól nézett ki.
nekem csak a hazai mez számít a többi kb nem érdekel. na de ez az idei az ezüst csíkokkal nálam abszolút top, mögötte meg az aranycsíkos van. aztán még a 06-07es és 02-03as mezeket is nagyon bírtam.

barca mezek meg mindig csúnyák, egyszerűen rondák a színeik :mrgreen:
Kép

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. május 30., hétfő 15:13

Annyira nevetséges ez a veszekedés gyerekek. Lépjünk már túl ezen a sok szaron és nézzünk magunkba. Ki a szart érdekel egy adott ország bajnoki címe vagy egy adott ország kupagyőzelme, akkor amikor európa bajnoki címe a BL, a nagycsapatok küzdőverme, minden év legfontosabb klubcsapat címe. Ha a Barca nyerne BLt és mi bajnokságot akkor nevetne a sok okos megmondó, hogy sehol sem vagyunk a BL a fontos. Ha jövőre megismétlődik ugyan ez hát leszarom marha boldog leszek. Fél év előnnyel igencsak könnyű dolguk lett volna a másik nagynak, de még így is alig egy pont volt a differencia. Bár azért amikor volt az a kis dopping botrány igencsak visszaesett a banda, aztán meg amikor elült a dolog hoppá nyolcas.
Véletlen volt, szerintem is de gyanús és érdekes, mint anno a Valenciai csoda doki, de ezt már az átlag Barca szurkoló nem is tudja, mert akkor született...

Egy szó mint száz, grat a bajnoksághoz, megérdemelték, kupát is, de ismerjük el, savanyú nekik a szőlő egy BL többet ér...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 30., hétfő 14:54

Ha már mez az idei szettünk szerintem gyönyorű volt.ez a full fehér hazai nagyon rendben volt,jól mutatott az undecimával, a kék meg a szürke is jól nézett ki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 30., hétfő 14:50

Berti írta:Az ilyenek miért kellenek amúgy? :hmmm:

Ugyan olyan, mint zseléfej meg penaldo féle barcás piszkálódások.
grownup
Észrevehetnéd talán, hogy szerintem hehe se meg én se gondoltuk komolyan, viccnek szántam (látható a smile-ból is)... a zseléfej meg penaldosok meg igen. Bocsáss meg, hogy mertem poénkodni.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 30., hétfő 14:35

babaking írta:Teljesen más: Bemutatták a Barca új mezét. A Barca szurkolókat kérdezném, hog y nekik mi a véleményük róla.
Szerintem, az elmúlt évek egyik legjobb meze.
Szerintem eszméletlenül jó lett. Totál a 03/04-es jutott róla eszembe, de baromi jól fog mutat a srácokon a videó alapján. Várom már, hogy debütálni lássam.. :D

Mondjuk lehet az is dob rajta valamennyit, hogy még nincs szponzori megegyezés, és anélkül árulják egyelőre, full csupasz az eleje. Mennyiel szebbek lennének így a mezek..

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 14:34

csak sztem mi poénból írjuk, mig a barca, bájern és atma drukkerek gyűlöletből
Kép
Kép
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 30., hétfő 14:32

Lopo1 írta:De dzsi épp hogy nem takarózok mert mindenegyes hozzádzolásomba azt hajtogatom hogy igen a legrangosabb és a legnagyobb presztízzsel bíró kupa az a BL :) Hidd el én nem az elvakult Barcás vagyok én szimpatizálok velük ennyi, a Bl-ből is teljesen megérdemelten estek ki. Abban a pillanatban egy jobb csapat búcsúsztata, a Real meg megérdemelten nyerte ennyi slusszpassz, amit a sors eléjük dobott csapatokat sikeresen megverte
Akkor elnézésedet kérem nehéz nem általánosítani mert kollegáid elárasztották a netet mint valami rossz vírus.

Én úgy vagyok vele,hogy mind2 cím fontos de a bl az mindenek előtt és ezt mondtam tavaly is jövőre is és akkor is ha 100 bl-t nyer a barca.A bajnokságot én személy szerint nem érzem igazságosabbnak semmivel, főleg ahogy most állunk hogy orosz rulett az egész egy botlás valami laliga 20ik ellen azt hónapokig lehet szaladni a másik után.Mind2őt kemény munka megnyerni de a bl-ben ezt konolyabb csapatok ellen kell és nincs hibázási lehetőség.

Ez már nem neked
Ez a sok what if story is felszab.Ha a vayern igy ha a barca úgy, kiestek ennyi, mi se érdekeltünk senkit hogy amugy ezerszer jobb csapat vagyunk mint a juve vagy a dortmund,kiestünk ellenük azt ennyi.Az utólsó emlékünk a bajorok ellen egy 2ős győzelem bl elődöntőben a barca ellen meg egy 10 emberrel megnyert clasico, 50-50 lett volna mind2 ellen.És valószínüleg nem azt játszottuk volna mint matracék ellen vagy a city ellen.

Alkalmazkodunk az ellenfeleinkhez,ez az egyik legnagyobb erősségünk.

Míg a barca és a bayern a saját stílusát akarta ráerőszakolni az atletire ha megy ha nem addig mi felmértük az erősségeiket és gyengepontjaikat és ugy futottunk neki a meccsnek.

A kezdősipszóra szerintem Zidane rakta jobban össze a csapatot,meccselni viszont simeone meccselt jobban.Az elképzelés jó volt hogy az első gólig megnyomjuk majd átadjuk a területet amivel nem nagyon tudtak mit kezdeni, csak a kontráink a formán kívüli támadók miatt nem ültek igazán.De amint jobban kinyíltunk mint tette a barca és a bayern jött is az atletico gól.

Jobban felkészültünk matracékból taktikailag mint bármelyik fcb, csakhát ugye a gólokat nem a mágnestábla lövi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 30., hétfő 14:21

rashidm írta:
hehe írta:hogy pucolhatja retyókat fogkefével :mrgreen:
Miért vagy ilyen rendes? A nyelvével. :mrgreen:
Az ilyenek miért kellenek amúgy? :hmmm:

Ugyan olyan, mint zseléfej meg penaldo féle barcás piszkálódások.
grownup

Lopo1

HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. május 30., hétfő 14:07

De dzsi épp hogy nem takarózok mert mindenegyes hozzádzolásomba azt hajtogatom hogy igen a legrangosabb és a legnagyobb presztízzsel bíró kupa az a BL :) Hidd el én nem az elvakult Barcás vagyok én szimpatizálok velük ennyi, a Bl-ből is teljesen megérdemelten estek ki. Abban a pillanatban egy jobb csapat búcsúsztata, a Real meg megérdemelten nyerte ennyi slusszpassz, amit a sors eléjük dobott csapatokat sikeresen megverte

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 30., hétfő 14:05

A bajnokság ebből a szempontból egyszerűbb, mert ott elég csak kiegyensúlyozottnak lenned a kicsik és a nagyok ellen.
Ha egyszerűbb is, akkor sem a miatt, mert ott "csak" kiegyensúlyozottnak kell lenni. Ennyi erővel meg a Bl egyszerűbb, mert ott csak 4-5 fontos meccsen kell toppon lenni a többi megy rutinból.
A bajnokság szerintem egyszerűen azért kevésbé problémás, mert ott a Barcát meg mostanában az Atléticot kell előzni a BL-ben meg van 5-6 csapat aki hasonló erőt tud képviselni és ott a formaidőzítés, szerencse stb dönt. Persze hosszú távon a tudáskülönbség úgyis kijön.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. május 30., hétfő 14:05

Teljesen más: Bemutatták a Barca új mezét. A Barca szurkolókat kérdezném, hog y nekik mi a véleményük róla.
Szerintem, az elmúlt évek egyik legjobb meze.

Jó nektek, hogy lehet variálni a dizájnt a miénket bármi különlegessel csak elrontatni lehet :mrgreen: Na meg az Adidas sem áll általában a helyzet magaslatán, az idei kék mondjuk tetszett illetve egy pár éve a fekete is (nem a sárkányos) dehát ezek idegenbeliek, a hazain nehéz nagyot alkotni, mint mondtam, azt csak elrontani lehet :)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Vissza: